香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 最強幻像
打印 上一主題 下一主題

有玩壁球的跑友請揮手

升級   0%

該用戶從未簽到

幻像兄:
唔知你book左場未呢? 如果未不如改打夜晚8:00後,日頭可以安排其他節目。

升級   7.67%

該用戶從未簽到

回復 121# 的帖子

大圍兄:

要講聲唔好意思先 ,因為當日夜晚小弟有要事打唔到,而小弟仲未book場,其實可以唔打星期日的,大圍兄有無好時間提議?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 最強幻像 於 2009-7-28 23:17 發表
大圍兄:

要講聲唔好意思先 ,因為當日夜晚小弟有要事打唔到,而小弟仲未book場,其實可以唔打星期日的,大圍兄有無好時間提議?

不如book下星期一or三是但一晚, 你渣主意啦, 唔該使~

升級   0%

該用戶從未簽到

最強幻像兄book左場打波,有冇其他人有興趣一齊玩,如果多d人打可以book多個鐘。

日期: 10/8 星期一
地點: 歌和老街壁球中心 - 壁球場
        九龍塘歌和老街17號

時間: 20:00 ~ 21:00

升級   7.67%

該用戶從未簽到

多謝大圍兄通傳,而家自動報名系統啟動:

日期: 10/8 (星期一)
地點: 歌和老街壁球中心 - 壁球場(#5)
        九龍塘歌和老街17號

鬥士名單:
1. 大圍新跑手
2. 最強幻像
3.
4.

如果人數達到或多過4個會再book一個鐘,thanks!

升級   8%

該用戶從未簽到

九龍塘歌和老街17號

鬥士名單:
1. 大圍新跑手
2. 最強幻像
3. chinkw
4.

升級   7.67%

該用戶從未簽到

回復 126# 的帖子

歡迎chinkw兄! 請睇pm,thanks

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 chinkw 於 2009-8-6 19:10 發表
        九龍塘歌和老街17號

鬥士名單:
1. 大圍新跑手
2. 最強幻像
3. chinkw
4.

chinkw ching, 星期一晚見啦~

升級   7.67%

該用戶從未簽到

回復 126# 的帖子

時間都差唔多,有意的朋友請留意下一次聚會啦。
大圍兄、chinkw兄,聽晚見啦。

升級   7.67%

該用戶從未簽到

打完返嚟啦。今日真係打得好痛快,一個小時好快就過。
大圍兄的技術果然爐火純青,球的落點好準確,走動又夠快,
同閣下交手都仍佔唔到半點甜頭,睇嚟小弟的技術需要再提昇呢!

另外感謝新加入的chinkw兄,閣下的提點令小弟留意到自己打法上的缺點,
ching的技術完全無因為時間而退步,希望下一次再向你請教!

打league的路仍然好長,但終有一日會做到的

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 最強幻像 於 2009-8-10 23:31 發表
打完返嚟啦。今日真係打得好痛快,一個小時好快就過。
大圍兄的技術果然爐火純青,球的落點好準確,走動又夠快,
同閣下交手都仍佔唔到半點甜頭,睇嚟小弟的技術需要再提昇呢!

另外感謝 ...

今次再同幻像你交手,感覺你已經比上次進步,繼續向你既目標努力啦,多d向有經驗既球手請教,好快會有成果。
ching ching球技唔止了得,仲好樂意指導別人,真係好難得,希望以後多d機會可以切磋。
今次打得好過癮,一個鐘真係好似唔多夠喉...

升級   68.6%

該用戶從未簽到

原帖由{打league的路仍然好長,但終有一日會做到的}

打 league 係一件事、同一班 friend 打得開心又係另一件事,我想講嘅係只要打得開心、越打越多、就越打越好,打 league 無問題。
同跑步一樣,一星期最好打兩次以上,一個人練都好重要,我好多時都自已練習。加油

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 鬼影 於 2009-8-11 22:08 發表

打 league 係一件事、同一班 friend 打得開心又係另一件事,我想講嘅係只要打得開心、越打越多、就越打越好,打 league 無問題。
同跑步一樣,一星期最 ...

鬼影兄講得啱,最緊要打得開心~

升級   7.67%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-8-11 09:54 發表

今次再同幻像你交手,感覺你已經比上次進步,繼續向你既目標努力啦,多d向有經驗既球手請教,好快會有成果。
ching ching球技唔止了得,仲好樂意指導別人,真係好難得,希望以後多d機會可以切磋。
今次打得好過癮 ...

大圍兄,多謝你的鼓勵,小弟唔努力啲又點可追上你地的水平呢!

升級   7.67%

該用戶從未簽到

原帖由 鬼影 於 2009-8-11 22:08 發表

我想講嘅係只要打得開心、越打越多、就越打越好,打 league 無問題。
同跑步一樣,一星期最 ...

鬼影兄的說話小弟會緊記,打波最重要係享受過程,只要打得開心勝負只係其次.
見到自己有不足就要改善,成果係要靠不斷努力去換取的。

希望下一次見到鬼影兄你啦, 小弟仲有好多問題要請教你~

升級   0%

該用戶從未簽到

最強幻象ching, 可樂盃見你都跑得好好, 呢排操波操成點呀?
過埋個年有冇興趣book返場波打下呢?

升級   21.58%

該用戶從未簽到

我跑步係新手..但打波係老手...我係牙sir叫我地E班細佬去跑步而一路keep住跑....
一星期先跑一次....

升級   7.67%

該用戶從未簽到

回復 136# 的帖子

大圍兄,可樂果次都想搵你傾下計,不過返終點之後都搵你唔到,唔好意思先  其實之前幾個月小弟因工作同進修關係少左打,不過而家啲時間已安排得到,但係我啲技術可能回落左唔少,大圍兄你唔介意的話就一月頭揾個平日夜晚玩番場啦,時間再定

升級   7.67%

該用戶從未簽到

回復 137# 的帖子

咬花ching,歡迎你!
小弟兩樣都係新新地手,可能你比我打得好tim
ching玩左squash幾耐?

升級   21.58%

該用戶從未簽到

我打左3年到....你有無入D咩班牙?你幾多歲?