香港長跑網  - 長跑長友

樓主: spmho
打印 上一主題 下一主題

2009.11.08 - 第32屆香港半馬拉松

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

Michael ching
仲記得小弟嗎?
可惜我今日要返工, 唔可以參加今日賽事~
ching 有無報unicef呀?

升級   56%

該用戶從未簽到

跑1:28:0X, 時間上(結果)滿意, 表現(過程)就唔滿意, 可以跑得再好

之前試過路, 對地形都算熟, 知邊個位要留定放
但係去到比賽 都仲控制得唔好, 跑爆左, 頂得好辛苦

多謝哂 各位沿途打氣, 遞水, 影相既ching ctse
特別係3個u turn位打氣既ching ctse
當身體負荷唔到 就要靠精神意志撐落去
如果無各位既鼓勵, 未必捱到全程 

鹿頸個水站d工作人員都唔好得去邊,
淨係企係度, 唔會遞水比參賽者, 要水就自己去檯面拎
sue ctse係烏蛟騰水站 落力過佢地多多聲

升級   0%

該用戶從未簽到

先多謝咁多位無私的2公的打氣, 影相及流動補水站~

今日唔記得按錶...大約前半程44'xx全程1:32'xx
不過自己今日跑得好差....前半程都係預算內,
但後半程欠缺了堅持...不斷自己叫自己停步...前前後後停左幾次 真係好失敗...

好多謝sue姐, chairman比支寶寶力我飲, -R-鼓勵及各位ching/ctse既打氣...先死捱到終點...

升級   45.45%

該用戶從未簽到

原帖由 火仔11 於 2009-11-8 14:51 發表 Michael ching仲記得小弟嗎?可惜我今日要返工, 唔可以參加今日賽事~ching 有無報unicef呀?
當然記得你,師兄也報了UNICEF嗎?我到時會跑半馬,希望會跑得好些吧。聽聞UNICEF半馬會較易跑,不過我都蠻喜歡好似今日的賽道,富挑戰性也很有趣,下年若可以一齊跑就好了

升級   59.05%

該用戶從未簽到

跑完返黎lor
首先辛苦晒各位2公
同埋男子組奪亞 女子組奪冠
今次第2次跑
開頭又係跑快左係咁跟住9哥同CYW
所以後段冇咩力上
粗略估計時間大約1小時30分左右啦(我冇計到)
比上年快左14分鐘
yeah 又PB
希望下次好D啦

升級   59.05%

該用戶從未簽到

原帖由 狗哥 於 2009-11-8 15:01 發表
先多謝咁多位無私的2公的打氣, 影相及流動補水站~

但後半程欠缺了堅持...不斷自己叫自己停步...前 ...

9哥 雖然後半程唔係太好
但總括黎講第1次跑成績唔錯
比我第1次跑快好多
仲有就係頭段好在有你帶住我跑

升級   0%

奮鬥
  • 簽到天數: 1864 天

[LV.Master]伴壇終老

辛苦晒各位2公

X 2

http://hk.myblog.yahoo.com/blurmax

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 2 天

首先要多謝咁多位2公打氣團及攝影師,如果冇各位打氣,都撐唔到終點,辛苦晒。
    恭喜各位攞奬嘅師兄師姐。

今日天氣都幾好,但係條路線真係大長金。
    前半程約50:xx,全程約1:42:xx。
    比渣打快約4分鐘。

升級   0%

奮鬥
  • 簽到天數: 1864 天

[LV.Master]伴壇終老

Hang Hou Ox Ching,

Congratulations to ur good Run!

http://hk.myblog.yahoo.com/blurmax

升級   100%

該用戶從未簽到

辛苦晒各位2公, 幫手打氣、影相、遞水...

恭喜男子組奪亞、女子組奪冠!!

原帖由 kan0902 於 2009-11-8 16:03 發表 跑完返黎lor
    首先辛苦晒各位2公
    今次第2次跑
    開頭又係跑快左係咁跟住9哥同CYW
    所以後段冇咩力上
    粗略估計時間大約1小時30分左右啦(我冇計到)
    比上年快左14分鐘
    yeah 又PB
    希望下次好D啦

恭喜kan ching pb咗成14分鐘 (一年快14分, 下一年又係咁, 實攞第一!),
    呢啲都係平時訓練ge 成績啦! 繼續努力!!

不過賽會今次真係搞得麻麻, 負面新消息唔少!!

雖然自己今日狀態唔好, 但沿途聽到唔少網友為自己打氣,
    真係上斜都快咗好多!!

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 finewong 於 2009-11-8 14:59 發表 跑1:28:0X, 時間上(結果)滿意, 表現(過程)就唔滿意, 可以跑得再好之前試過路, 對地形都算熟, 知邊個位要留定放但係去到比賽 都仲控制得唔好, 跑爆左, 頂得好辛苦多謝哂 各位沿途打氣, 遞水, 影相既ching  ...

恭喜 finewong sub90 完成咁金ge 半馬, 呢啲都係平時訓練ge 成績啦!
    繼續努力!! 下一次 sub75!!

你同 泰仔 ching 攞唔少名次分數!

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 狗哥 於 2009-11-8 15:01 發表 先多謝咁多位無私的2公的打氣, 影相及流動補水站~

但後半程欠缺了堅持...不斷自己叫自己停步...前前後後停左幾次 真係好失敗...

好多謝sue姐, chairman比支寶寶力我飲, -R-鼓勵及各位ching/ctse既打氣...先死捱到終點...

9兄時間好好, 重快過我成3 分鐘!!

我睇住你去程去得好順, 好輕鬆!!
    只係灌水出咗意外, 攪到耳鳴...

正如今日唔係有意外, 即場突然多咗一隊出嚟,
    我哋呢隊真係好有機會....

升級   21.4%

該用戶從未簽到

多謝各位2公, 各位沿途一路為我打氣的跑友同影友, 由其糸SUE姐真糸陪著我跑 ,多謝!
    多謝女子隊所有隊員非比, Esther, Lulu姐 & Mill姐的鼓勵!
    最後水站無水飲,所以一直要捱返終點
    多謝皇上的悉心安排!

由於你地熱誠的打氣,團結的精神,我有位朋友即時比錢我,叫我幫佢攪入會手續  
    我都味見過 佢比錢比得咁爽

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

差啲唔記得要多謝TKO chairman車亞文及-R-校長,
    我地都係跟你地跑得多上斜, 才能做出今天的成績啊~

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

恭喜各位完成賽事既ching / ctse

大會安排真係唔掂, 水站人手不足, 水杯又唔夠 (佢地執番響地下既水杯黎用)
    沿途冇工作人員, 又唔覺有醫療隊伍

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 mill 於 2009-11-8 18:32 發表
    差啲唔記得要多謝TKO chairman車亞文及-R-校長,

係啊,我都要多謝車主席同R校長,
    小弟慢腳一名,但係今日FILA半馬都係小弟HM既 PB,
    快過年頭渣打HM十幾分鐘......hehe

升級   76.84%

該用戶從未簽到

停車場果個水場呢
    有一part 係派水既...
    有一part 係派 gu 運動飲品既...
    我冇留意果d唔係水...
    全部倒晒係個身度

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 mill 於 2009-11-8 18:32 發表
    差唔記得要多謝TKO chairman車亞文及-R-校長,

原帖由 迪迪仔 於 2009-11-8 18:50 發表

係啊,我都要多謝車主席同R校長,
    小弟慢腳一名,但係今日FILA半馬都係小弟HM既 PB,
    快過年頭渣打HM十幾分鐘......hehe

恭喜mill姐拎冠軍、迪迪仔 HM 成功 PB ~~~~!
    其實我都要多謝R校長主持上斜訓練,因為我都有少少進步 ~~~
    另外校長冇逼我地架,係我地自願跟佢捱苦 ~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

我得閑都要去TKO找校長補習先

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 7 天

原帖由 hate4876 於 2009-11-8 18:53 發表
    停車場果個水場呢
    有一part 係派水既...
    有一part 係派 gu 運動飲品既...
    我冇留意果d唔係水...
    全部倒晒係個身度hgjD092" />" />hj

睇住你個post 食飯, 差少少噴飯