香港長跑網  - 長跑長友

樓主: spmho
打印 上一主題 下一主題

2009.11.08 - 第32屆香港半馬拉松

關閉 [複製鏈接]

升級   21.4%

該用戶從未簽到

呢隊出年可能唔會來.因為佢地話我知d錶好肉酸 ,話要換我個隻錶.我更糸...

點都好,出年加油站!

升級   7.45%

該用戶從未簽到

謝謝各位 ching, ctse 拍照...安排。

升級   18.2%

該用戶從未簽到

原帖由 finewong 於 2009-11-8 14:59 發表
跑1:28:0X, 時間上(結果)滿意, 表現(過程)就唔滿意, 可以跑得再好

之前試過路, 對地形都算熟, 知邊個位要留定放
但係去到比賽 都仲控制得唔好, 跑爆左, 頂得好辛苦

多謝哂 各位沿途打氣, 遞水, 影相既ching  ...

輝仔, 時間好好喎.  呢條賽道咁難跑, 而且今日濕度高有好大影響.  我今日跑15K同你一樣 "時間上(結果)滿意, 表現(過程)就唔滿意, 可以跑得再好".

升級   68.6%

該用戶從未簽到

先講一聲唔好意思,因有工作在身,跑完就趕住走,沒有同各位2工及跑友 say Thank you 同吹水
多謝各位義工沿途打氣、遞水、影相及安排,我地跑幾耐佢地就企幾耐!

鬼影第一次著長跑網衣,第一次跑長跑網隊、十分開心!因為唔係一個人跑、又唔係一隊人跑、而係一村人跑!
一路跑一路講加油 (除咗上斜、因為冇氣),又有人同我講加油 ,特別係最後 5K、開始無力,比 R 介一野,佢同我講 "ching、重有 5K、頂住!",
先死捱到終點。最後 1"33'完成。

然後去攞行里、要用成 15 分鐘,都搵唔到,安排真係有D問題,最後神童同我一齊搵,終於搵到!不過我都要讚吓D工作人員,雖然佢地好忙,但係佢地真係好多人幫我搵,多謝!

升級   77.6%

該用戶從未簽到

好高與見到很多位 ching ctse.

今日亦算係第一次指定時間完成半馬, 時間 2 小時 17 分, 時間與各位 ching ctse 高手實在難以相比, 但相比今年第一次玩渣打半馬只做到 3 小時 13 分成績, 隔左半年都算有些少進步....

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 running-sue 於 2009-11-8 18:40 發表
    恭喜各位完成賽事既ching / ctse

大會安排真係唔掂, 水站人手不足, 水杯又唔夠 (佢地執番響地下既水杯黎用)
    沿途冇工作人員, 又唔覺有醫療隊伍

我都覺得呀,越攪越差,主辦單位都要留意下啦!
    報番正確時間先,我應該跑1:26,因在最後500m按左錶攪錯時間!

升級   92.05%

開心
  • 簽到天數: 12 天

多謝晒今日所有的攝影2公同打氣團
    恭喜晒各位得獎的跑友
    今天跑得非常開心。完成時間大約2小時,能夠完成已很滿意了

升級   70.9%

該用戶從未簽到

恭喜各位Ching, Ctse PB成功!

D相未Upload到Album, 所以未可以download住, 睇住先啦!

http://www.facebook.com/album.ph ... 84&l=c6b29b1df5

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 9 天

多謝各位義工, 今次很開心PB成功, 我跑得很滿足

升級   0%

奮鬥
  • 簽到天數: 1864 天

[LV.Master]伴壇終老

Lorena,

Thanks for the nice pics taken !

http://hk.myblog.yahoo.com/blurmax

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 7 天

原帖由 lorena 於 2009-11-8 22:39 發表
    恭喜各位Ching, Ctse PB成功!

D相未Upload到Album, 所以未可以download住, 睇住先啦!

http://www.facebook.com/album.php?aid=125439&id=685291984&l=c6b29b1df5

d 相影得唔錯, 最衰小弟走左去跑15k 果邊, 如果唔係, 本相簿都應該有我, haha~

升級   100%

開心

還要和大家講聲,對唔住!! 住得最近來得最遲!!

升級   100%

擦汗

原帖由 前進 於 2009-11-8 23:03 發表
    還要和大家講聲,對唔住!! 住得最近來得最遲!!

差啲比你考起!
    我地已經即時啟動"災難,急救,危機,緊急2按行動及心戰小組"
    正在忙亂得一團穢時你至走出嚟…
    再咁搞!
    我下次要食定粒"降血壓丸"至得!

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   78.3%

該用戶從未簽到

第一次參加呢條賽道, 同 Mizuno 有少少唔同, 有一條好長斜路落去鹿頸再折返.
    跑落去個時我心諗"死得, 條路咁長, 上返黎個陣都幾大獲".
    不過今日辛苦得黎都算enjoy 到場比賽, 沿途都有唔少長跑網人打招乎, 互相鼓勵.

最重要有一班攝影義工團, 同埋打氣團幫忙, 令我地有唔少精神上支持. 尤其Sue 兄同7兄係水站特別召乎真係無得彈  活活 Ctse 精神上支持, 晨咁早走入大尾督.

重有恭喜所有得獎, PB 既 ching / ctse

升級   78.3%

該用戶從未簽到

原帖由 狗哥 於 2009-11-8 15:01 發表
    先多謝咁多位無私的2公的打氣, 影相及流動補水站~

今日唔記得按錶...大約前半程44'xx全程1:32'xx
    不過自己今日跑得好差....前半程都係預算內,
    但後半程欠缺了堅持...不斷自己叫自己停步...前 ...

九兄比心機努力, 有今次經驗, 下次一定有更好成績

升級   78.3%

該用戶從未簽到

原帖由 mill 於 2009-11-8 18:32 發表
    差啲唔記得要多謝TKO chairman車亞文及-R-校長,
    我地都係跟你地跑得多上斜, 才能做出今天的成績啊~

原帖由 迪迪仔 於 2009-11-8 18:50 發表

係啊,我都要多謝車主席同R校長,
    小弟慢腳一名,但係今日FILA半馬都係小弟HM既 PB,
    快過年頭渣打HM十幾分鐘......hehe

原帖由 =chairman= 於 2009-11-8 19:10 發表

恭喜mill姐拎冠軍、迪迪仔 HM 成功 PB ~~~~!" />" />" />" />" />jhk
    其實我都要多謝R校長主持上斜訓練,因為我都有少少進步 ~~~ " />" />
    另外校長冇逼我地架,係我地自願跟佢捱苦 ~~~ " />" />

咁多位唔駛客氣, 你地進步都係你地自己努力的成果. 繼續星期三跑啦, TKO d 斜路等緊你地

升級   78.3%

該用戶從未簽到

原帖由 鬼影 於 2009-11-8 21:09 發表
    先講一聲唔好意思,因有工作在身,跑完就趕住走,沒有同各位2工及跑友 say Thank you 同吹水hgj" />" />D115" />" />hj
    多謝各位義工沿途打氣、遞水、影相及安排,我地跑幾耐佢地就企幾耐!D106hj ...

鬼影 ching, 印象中未見過你, 不過今日上斜個陣你同我打招乎個時, 我係唔知你係邊個, 不過明查暗訪之後終於知道你是誰, 幸會幸會

升級   70.9%

該用戶從未簽到

Here is all photos:

香港地標半馬拉松2009(跑步舍)
    http://picasaweb.google.com/lorena1020/200902#

香港地標半馬拉松2009(長跑長友)
    http://picasaweb.google.com/lorena1020/2009#

香港地標半馬拉松2009(其他跑手)
    http://picasaweb.google.com/lorena1020/200903#

升級   0%

奮鬥
  • 簽到天數: 1864 天

[LV.Master]伴壇終老

Lorena Ctse,

Thanks very much for the amazing pictures taken^.^

http://hk.myblog.yahoo.com