香港長跑網  - 長跑長友

樓主: blurmax
打印 上一主題 下一主題

2009.11.08 - New Balance 黃金海岸15K賽 (已開始接受報名)

關閉 [複製鏈接]

升級   13.68%

該用戶從未簽到

我地喱道咁斯文,點會有粗口出現呢?
"挑機"絕對唔係粗口黎架!
"挑"係挑戰個挑,指在有對戰功能的電子遊戲、線上遊戲中,主動找對手挑戰。

升級   98.42%

該用戶從未簽到

原帖由 run4fun 於 2009-11-9 12:28 發表
第一次跑15KM, 暫時係自己最長跑程, 1小時33分完成, 好滿意, 最開心係可以同大家一齊跑.....但好貴, 皆因泊左架車在另一錶位場地, 10點起要入錶, 賽事中冇法子入錶, 焗抄牛肉乾一張, 早知提早出門, 直接泊在起跑區個 ...
通常附近有race d 差人都好識做架?乜今次咁啊?!但好似有好多車泊左喺起點沿路d 凹位....唔見有牛肉乾喎

升級   21.05%

該用戶從未簽到

原帖由 hotbloodedalva 於 2009-11-10 10:49 發表
通常附近有race d 差人都好識做架?乜今次咁啊?!但好似有好多車泊左喺起點沿路d 凹位....唔見有牛肉乾喎

我開頭都係咁諗, 一來有賽事進行, 抄遲一小時或個半鐘都屬「體察民情」, 二來已入秋季(11月7日立冬), 好少人來沙灘游水, 泊車位須求無咁大, 心諗我係差人就会等賽事完左先抄.....點知差人大佬見個肯雅 ching 跑返終點就即刻出車去抄牌....早知跑快 d , 快過肯雅 ching 咁咪慳番幾百蚊啦.

升級   30%

該用戶從未簽到

原帖由 blurmax 於 2009-11-10 08:37 發表 The method of returning the chip is listed in the acceptance letter http://hk.myblog.yahoo.com/blurmax

封信登記個陣佢拿左去bo...

升級   98.42%

該用戶從未簽到

原帖由 run4fun 於 2009-11-10 11:06 發表

我開頭都係咁諗, 一來有賽事進行, 抄遲一小時或個半鐘都屬「體察民情」, 二來已入秋季(11月7日立冬), 好少人來沙灘游水, 泊車位須求無咁大, 心諗我係差人就会等賽事完左先抄.....點知差人大佬見個肯雅 chi ...
唉!睇來佢地可能好耐未發過市,一見有得抄就拿拿林落手。好心體察下la,又唔阻街,如果好阻路又衰格就話啫, 體諒下都好吖.....要快過肯雅老兄先唔使抄牌.....咁好易中招啫...

升級   0%

奮鬥
  • 簽到天數: 1864 天

[LV.Master]伴壇終老

Which beautiful gal runner making Stanley Ching and others paid their "most" attention?

登錄/註冊後可看大圖