香港長跑網  - 長跑長友

樓主: cfchan
打印 上一主題 下一主題

6月20日行山逍遙樂(大嶼山西南部)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cc 於 2009-6-20 23:32 發表

NC姐講哂我想講ge野~~lulu姐真係比左個意外驚喜我地~~總之要多謝大家....今日雖然辛苦....但好多美食....好開心丫~~
今日實在太累喇....明天比條link你地睇相~~  

冇問題cc

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 nc 於 2009-6-20 23:29 發表

大圍兄,

我好似SET左要朋友先睇到,妳有冇FB呀?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-6-20 23:35 發表

我好似SET左要朋友先睇到,妳有冇FB呀?

睇到喇,啲相很正呀 THANK YOU.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cc 於 2009-6-20 23:34 發表

不如你開個album喇....download相ge size可以大d嘛~~" />" />

多謝cc提醒,搞掂:
http://picasaweb.google.com.hk/longrunwaiwai/2009620#

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 nc 於 2009-6-20 23:51 發表

唔使客氣呀,我唔識影相架,我反而覺得nc妳d相影得靚好多。

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

原帖由 nc 於 2009-6-20 23:51 發表

我就話NC大圍ching啲相都好靚呀~
    謝謝你地給我們的美好回憶.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 mill 於 2009-6-21 12:56 發表

我就話NC同大圍ching啲相都好靚呀~
    謝謝你地給我們的美好回憶

我就話人靚景靚, 所以影出來的相通通都很靚  

升級   0%

擦汗
  • 簽到天數: 1 天

連日來ge 曝曬搞到我皮膚好似有d 問題...
    而家都只好用冷水沖涼
    因為熱水淋落去會痛@@

升級   0%

難過

原帖由 ChARsoN 於 2009-6-21 17:20 發表
    而家都只好用冷水沖涼
    因為熱水淋落去會痛@@

咁曬又冇用防曬護膚, 曬傷左咪痛喎!
    我有用防曬, 肩膀都有少少曬傷, 沖冷水會舒服啲.

升級   0%

難過

原帖由 nc 於 2009-6-21 13:09 發表
    我就話人靚景靚, 所以影出來的相通通都很靚  

咁又係真ge, 冇靚models邊影出咁正ge相喎!
    辛苦曬四位攝影師.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 叮叮噹 於 2009-6-21 17:41 發表

咁又係真ge, 冇靚models邊影出咁正ge相喎!
    辛苦曬四位攝影師.

其實我要多謝大家搞今次行山,比機會我練習下影相先啱。
    而且我其實影景多,冇咩點同咁多靚models影相真係唔啱,下次有機會再幫大家影多d。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ChARsoN 於 2009-6-21 17:20 發表
    而家都只好用冷水沖涼
    因為熱水淋落去會痛@@

咪當免費個返個換膚療程LAW....

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cc 於 2009-6-21 21:36 發表
    nc姐....你次次都影我踎低個樣嘎.... 無哂儀態....

都睇唔到個樣!!! 邊個黎架

升級   0%

難過

原帖由 cc 於 2009-6-21 21:36 發表
    nc姐....你次次都影我踎低個樣嘎.... 無哂儀態....

有咩??
    偷影夠自然唔好咩?

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

鬱悶

看完了大圍及nc拍的照片,真的羨慕你們有這麼愉快及有趣的旅程,
    冇法啦!星期五晚做物理治療時,俾治療師老友老朱苦口婆心的勸
    我不要去,他認為路途雖然不太多落斜 (但他也認為狗嶺沖那段落斜
    對我來說都是不好),加上路程頗長,怕會影響我的脚傷康復進度,
    所以我唯有乖乖聽話,臨時要luck底啦!
    請大家見諒!
    睇見啲相,風景真的很美,沙灘那段路我應該未去過,還有叮叮噹
    的雞翼、lulu的冰西瓜、cookie餅及蝴蝶酥,都是我的至愛,睇到
    流哂口水,期望下次再一齊去行山吧!我實在有很多地方都想再去
    回味,好像大嶼山西狗牙、紅石門、黃竹角咀、印洲塘一帶、八仙嶺、
    大刀仞等,不過這些地方應該都要等到九月、+月,天氣沒有那麽酷熱
    比較合適,那時我的脚應該可以應付這些行程了,
    大家到時有沒有興趣陪我一同去呢?

不過,現時一些較平坦及不太長途的行程(老朱認為今次17K對我正
    康復中的脚患都是太長),我都是可以的,老朱認為行短途對我的脚
    應該會有幫助,所以,期待大家有短途及較平坦的行山團 ( 東龍島
    應該可以 )時,記得通知我呀!

自渣打後,這幾個月來都冇得跑冇得行山,難過死我啦!嗚....嗚嗚!

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

難過

原帖由 runrun 於 2009-6-21 22:26 發表
    期望下次再一齊去行山吧!我實在有很多地方都想再去
    回味,好像大嶼山西狗牙、紅石門、黃竹角咀、印洲塘一帶、八仙嶺、
    大刀仞等,不過這些地方應該都要等到九月、+月,天氣沒有那麽酷熱
    比較合適,那時我的脚應該可以應付這些行程了,
    大家到時有沒有興趣陪我一同去呢?

一齊行山. 入秋後好多選擇, 等妳帶隊吧!
    Runrun忍耐吓, 完全康復時可以玩得放心開心.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 runrun 於 2009-6-21 22:26 發表
    看完了大圍及nc拍的照片,真的羨慕你們有這麼愉快及有趣的旅程,
    冇法啦!星期五晚做物理治療時,俾治療師老友老朱苦口婆心的勸
    我不要去,他認為路途雖然不太多落斜 (但他也認為狗嶺沖那段落斜
    對我來說都是不好 ...

runrun: 唔使喊既....睇住d相頂住癮先啦~
    其實天氣咁熱都唔係太適合行長途上,等遲d天氣涼返再搞行上團,一齊再玩過。