香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

升元老級尊貴發燒跑手 ......之後會點嗎 ?

升級   0%

該用戶從未簽到

見好多CHING... CTSE 成為 "元老級尊貴發燒跑手"。。。。。好似好正甘
唔知"元老級尊貴發燒跑手"之後會點嗎?
有沒優惠 ? 有沒特別權限?  有沒得再升?
+1 0
上一篇︰問有關 中長跑釘鞋下一篇︰美記練習鞋

升級   0%

該用戶從未簽到

元老不過係虛銜...實質係太監...
B

升級   0%

該用戶從未簽到

升0左元老之後咪無分加囉~

升級   0%

該用戶從未簽到

恭喜花子阿DEE, beefing榮升元老級尊貴發燒跑手。。。。

要建議下管理層要俾D特別權限優待"元老級尊貴發燒跑手",....唔可以俾虛銜就算..

升級   0%

該用戶從未簽到

升級元老後可以退出論壇

升級   98.95%

該用戶從未簽到

原帖由 TerrySze 於 2009-7-9 15:01 發表
恭喜花子阿DEE, beefing榮升元老級尊貴發燒跑手。。。。

要建議下管理層要俾D特別權限優待"元老級尊貴發燒跑手",....唔可以俾虛銜就算..

https://www.longrun.hk/forum/my.php?item=grouppermission&type=member&searchgroupid=15
呢度已經寫曬所有特別權限!

其實呢D 銜頭根本只是虛銜, 代表你向個壇付出幾多,
會員唔應該太要求某一D jetso
畢竟, 發回帖是自願性的

評分

查看全部評分

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 tslney 於 2009-7-9 15:11 發表

https://www.longrun.hk/forum/my.php?item=grouppermission&type=member&searchgroupid=15

畢竟, ...

明白....明白....謝謝....
我見有D討論區....級別高..有多D權限(例如可加人多D分....),可鼓勵大家發言.
not ask for jetso.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 TerrySze 於 2009-7-9 14:15 發表
見好多CHING... CTSE 成為 "元老級尊貴發燒跑手"。。。。。好似好正甘
唔知"元老級尊貴發燒跑手"之後會點嗎?
有沒優惠 ? 有沒特別權限?  有沒得再升?

其實小弟set績分制度時set夠一萬分的,
但又好似太遙遠了,
估不到ching ctse吹水能力這麼高!!

升級   73.7%

該用戶從未簽到

原帖由 tslney 於 2009-7-9 15:11 發表

畢竟, ...

講得好,抵Kenneth加你分的!