香港長跑網  - 長跑長友

返回列表 發新帖
樓主: econecon
打印 上一主題 下一主題

最襟著既Training跑鞋型號係????

升級   0%

難過
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 貓仔欣 於 2009-7-28 01:06 發表

嘿~ Econ & Beefing哥, 你地兩個唔好羨慕啦, 火柴人都好羨慕~
    我要增肥呀, 有肉d睇起來都靚d嘛~

Beefing哥咁勤力練跑, 好快就會肚腩都不見了~

Beefing哥而家咁瘦邊有肚腩呀?唔覺喎!

升級   0%

該用戶從未簽到

嘿~ Econ & Beefing哥, 你地兩個唔好羨慕啦, 火柴人都好羨慕~

Beefing哥咁勤力練跑, 好快就會肚腩都不見了~

女仔唔係唔鍾意肥d架咩

你而家咪fit晒囉

升級   0%

難過

原帖由 BeeFing 哥 於 2009-7-27 14:30 發表

Idaten 愛黎練習粗著, spacer 就只會比賽著呀~

(唉~ 真係估唔到跑步都要用咁多錢~ 買鞋都買窮了~ )

我買左對Idaten黎跑運動場, 留番對Aero嚟跑街.
    估唔到, 一年買左4對跑鞋, 要跑多啲先對得住自己.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 叮叮噹 於 2009-7-28 23:47 發表

我買左對Idaten黎跑運動場, 留番對Aero嚟跑街.
    估唔到, 一年買左4對跑鞋, 要跑多啲先對得住自己.

Ctse一定係參加好多比賽

升級   0%

難過

原帖由 econecon 於 2009-7-29 00:00 發表

Ctse一定係參加好多比賽

小妹冇咩參加比賽.
    以前只跑街, 而家開始跑吓運動場, 咪買多對輕身鞋.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 叮叮噹 於 2009-7-30 00:07 發表

小妹冇咩參加比賽.
    以前只跑街, 而家開始跑吓運動場, 咪買多對輕身鞋.

小弟窮呀, 我連裝備都用cheap野, 所以覺得參加比賽都好貴

運動場我果頭唔就腳呀, 如果係跑運動場我想買對aero 8 家下用緊NB跑街

升級   0%

難過

原帖由 econecon 於 2009-7-30 00:37 發表

小弟窮呀, 我連裝備都用cheap野, 所以覺得參加比賽都好貴

運動場我果頭唔就腳呀, 如果係跑運動場我想買對aero 8 家下用緊NB跑街

裝備最緊要合用, 我通常見特價先入貨.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 叮叮噹 於 2009-7-30 00:41 發表

裝備最緊要合用, 我通常見特價先入貨.

而家我都係咁諗, 如果一條跑褲一件跑衫100元以下, 我覺得OK, 但係而家多數要160或以上先有, 我真係覺得貴左少少

如果有特價貨,CTSE請滙報下啦 唔該你先
    B

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 econecon 於 2009-7-28 00:28 發表

朗住仲要唔綁鞋帶居然舒服

其實又唔係朗到會甩0個隻喎~ 只不過鬆鬆地無咁 fit 腳0者~
    B

升級   0%

該用戶從未簽到

我都覺得女仔有少少肉靚 d 0架~ 不過增肥話都無咁易啦~
    B

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 叮叮噹 於 2009-7-28 01:18 發表

Beefing哥而家咁瘦邊有肚腩呀?唔覺喎!

其實我已家仲有 "1 個月身妃" 0架~ 不過我相信以已家0既運動量, 應該好快會 "落埋佢" 0架喇~

升級   16.67%

該用戶從未簽到

原帖由 econecon 於 2009-7-30 00:47 發表

而家我都係咁諗, 如果一條跑褲一件跑衫100元以下, 我覺得OK, 但係而家多數要160或以上先有, 我真係覺得貴左少少

如果有特價貨,CTSE請滙報下啦 唔該你先

如果跑褲係著Nike大碼的話, 可以試下去觀塘間專賣店(開源道駱駝漆大廈地鋪,過左大門再行入小小就要見)到睇下
    愈大碼愈平, $59, $69, $89都見過, 細碼就要$130啦........
    間鋪側邊都有間adidas既專賣店既,可以順便去埋
    不過衫褲就無得試無得換, 要諗清諗楚先比錢, 價錢都平既(如果著大碼), 細碼又係要百零啦

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 CharlesAF 於 2009-7-30 14:04 發表

如果跑褲係著Nike大碼的話, 可以試下去觀塘間專賣店(開源道駱駝漆大廈地鋪,過左大門再行入小小就要見)到睇下
    愈大碼愈平, $59, $69, $89都見過, 細碼就要$130啦........
    間鋪側邊都有間adidas既專賣店既,可以順便 ...

想問Ching點解會越大碼越平既? 同埋想問,係果度d nike 跑衫背心/dri fit短袖衫抵唔抵? 唔該晒

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 BeeFing 哥 於 2009-7-30 11:46 發表

其實我已家仲有 "1 個月身妃" 0架~ 不過我相信以已家0既運動量, 應該好快會 "落埋佢" 0架喇~

咁你都好fit姐

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 BeeFing 哥 於 2009-7-30 11:38 發表

其實又唔係朗到會甩0個隻喎~ 只不過鬆鬆地無咁 fit 腳0者~

你反而鍾意咁著, 我好奇怪, 硬係覺得"朗朗"地好唔舒服

升級   16.67%

該用戶從未簽到

原帖由 econecon 於 2009-7-30 14:40 發表

想問Ching點解會越大碼越平既? 同埋想問,係果度d nike 跑衫背心/dri fit短袖衫抵唔抵? 唔該晒

我估係因為需求比較低呱, 細碼既衫褲隨時得返一條或者無, 大/加大/加加大碼通常都有兩三條
    款式唔齊, 要撞彩, 有時有, 有時無, 有時見到出面賣晒啲款既跑褲
    另外價錢上比正價平啲, 如果路過去睇下都幾好, 不過唔好抱太大期望
    因為跑褲大概只有兩款, 跑衫(背心)好似得一兩款, 深藍色底+心口綠色個件就一定有, 無人買......
    抵唔抵就好難講, 因為Nike啲衫褲周圍都賣差唔多價錢
    如果住得遠或者特登去觀塘, 計埋車費應該唔抵

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 CharlesAF 於 2009-7-30 23:12 發表

我估係因為需求比較低呱, 細碼既衫褲隨時得返一條或者無, 大/加大/加加大碼通常都有兩三條
    款式唔齊, 要撞彩, 有時有, 有時無, 有時見到出面賣晒啲款既跑褲
    另外價錢上比正價平啲, 如果路過去睇下都 ...

咁我唔專登去啦, 因為我要去都幾遠架

一般商店做到特價係咩價錢呢? 款少可能係因為唔係好多人買跑野?

升級   16.67%

該用戶從未簽到

原帖由 econecon 於 2009-7-30 23:23 發表

咁我唔專登去啦, 因為我要去都幾遠架

一般商店做到特價係咩價錢呢? 款少可能係因為唔係好多人買跑野?

我問過店員有無其他款, 佢話無, 因為呢到係特賣場, 未必有齊所有款
    一般正價都要接近二百

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 CharlesAF 於 2009-7-31 19:49 發表

我問過店員有無其他款, 佢話無, 因為呢到係特賣場, 未必有齊所有款
    一般正價都要接近二百

如果係賣正價, 老實講我唔太捨得, 窮呀

如果可以做到100以下丟會考慮

搵食艱難呀