香港長跑網  - 長跑長友

樓主: Alfred
打印 上一主題 下一主題

超越挑戰三項鐵人賽 (本網為賽事支持機構, 歡迎大家熱烈報名, 另誠邀拍攝義工)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 史波 於 2009-9-28 18:58 發表
多謝各位參加!!

今次活動, 能成功舉行, 非常感謝各位朋友, 義工嘅支持. 亦感謝各參加者的包容, 忍耐.
我們在比賽上未能作出妥善安排, 令到很多人不便, 非常抱歉. 希望下次可以做得更好. (如果再有的話 ...

史波兄,昨天好成功呀。
希望未來都可以參加到像這樣,有這麼有氣氛的比賽。
我想有份參加或者到場的觀眾,都好享受當中的過程,

升級   60%

該用戶從未簽到

原帖由 eddiebuzz 於 27-9-2009 18:49 發表

登錄/註冊後可看大圖

thanks 師兄幫我影左張令令相呀. 做影'後' ...真係唔錯呢.

我昨日都影左d longrun 師兄既相. 有時間的話. 可以去下面個相簿度睇下搵唔搵得番自己個樣丫.  ~~

http://www.flickr.com/photos/au1266/sets/72157622344230751/

升級   77.6%

該用戶從未簽到

非常多謝, 睇到自已衝終點個樣, 差 D 喊左出黎....

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 瘋瘋 於 2009-9-28 22:06 發表 史波兄, 今屇咁好口碑, 唔知下一年會唔會繼續搞落去呢. "剛結束, 再期待" 是這刻的心情!

x2, 有ching/ctse 錯過咗今次賽事有點遺憾,
明年/將來會再攪落去呢?

升級   21.4%

該用戶從未簽到

糸呀!唔該Sportsoho ctse...出年記得要攪,真糸玩得好開心,最重要糸有一班不怕勞苦,熱屍啦啦由頭影到尾的攝影師,留下很多靚靚相同好多開心的回憶!

升級   14.3%

該用戶從未簽到

原帖由 franklcf 於 2009-9-28 09:36 發表
就係我 紅黑白tune 釭黑白頭盔 白caad9 白top 紅黑3角泳褲 白oakley, 有多d相真好.

快就真係吾會喇, 新仔一名. 都係多得前面d師兄帶車. 今次係我第一次抅車, 真係好爽, 我都有幫下手帶過.
當我比兩位師兄 ...

ching... sorry that I only got you a few outfo/off-center photo

升級   41.95%

該用戶從未簽到

原帖由 史波 於 2009-9-28 18:58 發表
多謝各位參加!!

今次活動, 能成功舉行, 非常感謝各位朋友, 義工嘅支持. 亦感謝各參加者的包容, 忍耐.
我們在比賽上未能作出妥善安排, 令到很多人不便, 非常抱歉. 希望下次可以做得更好. (如果再有的話 ...

史波兄,雖然從某工作人員得知,部份的安排未盡完善,但實際比賽上,亦不覺有任何可挑剔的地方,或許你們已作出努力修正了!
從賽事編排、氣氛、攤位安排等來看,這次比賽辦得很成功,讓我過了愉快的一天
期待下年可以繼續舉辦。

升級   14.3%

該用戶從未簽到

升級   78%

該用戶從未簽到

史波兄,
第一次都有咁嘅水準,已做得很好,看得出主辨單位"用心、認真"去攪比赛,氣氛很好,件T 恤幾靚,無交行貨 ,
希望下一年繼續搞落去.

升級   98.8%

該用戶從未簽到

原帖由 Belinda_Chan 於 2009-9-28 20:56 發表

thanks 師兄幫我影左張令令相呀. 做影'後' ...真係唔錯呢.

我昨日都影左d longrun 師兄既相. 有時間的話. 可以去下面個相簿度睇下搵唔搵得番自己個樣丫.  ~~

http://www.flickr.com/photos/au1266/sets/7 ...

Very nice photo !! 可惜搵唔倒我

升級   98.8%

該用戶從未簽到

史波兄,

今次搞得好精彩, 下年一定要再搞; Sports soho也好好睇, 我期期都買架

升級   0%

該用戶從未簽到

原來長跑網有師兄攞獎,俊兄晌混合組得第二,恭喜晒!!!

登錄/註冊後可看大圖

升級   0%

奮鬥
  • 簽到天數: 1864 天

[LV.Master]伴壇終老

X 2 - congratulations!

升級   14.3%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2009-9-29 01:10 發表

登錄/註冊後可看大圖

Congratulations x 3 !!!

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 789 天

恭喜俊兄
    Thanks 史波, Belinda, 及 sportsoho各手足
    比賽和嘉年華都安排的好好

本來以為五小時很長
    想定很多野在攤位無野搞時玩的

原來快樂的時間過得很快
    走下去聽歌,掟波仔
    去下雪條開倉,測脂肪        
    又有一班又一班跑友從四方八面跑來撐場
    呵呵哈哈五個鐘

我想很多人都想下年再參加

Kin in Running

升級   52.3%

該用戶從未簽到

係香港玩過咁多場, 呢場感覺算係最好
    出年科學園起滿樓, 唔知重攪唔攪到, 不過我相信只要有心, 係邊度攬都一樣會成功
    同時亦希望總會可以一齊進步

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2009-9-29 01:10 發表

登錄/註冊後可看大圖

Congratulations x 4 !!!

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 eddiebuzz 於 2009-9-28 23:56 發表
    rockiec ching, found a photo of you

登錄/註冊後可看大圖
    .html

謝謝 eddie ching 關照, 幅相真係好正,
    直頭可以做封面!!

升級   100%

該用戶從未簽到