香港長跑網  - 長跑長友

樓主: Alfred
打印 上一主題 下一主題

超越挑戰三項鐵人賽 (本網為賽事支持機構, 歡迎大家熱烈報名, 另誠邀拍攝義工)

關閉 [複製鏈接]

升級   14.3%

該用戶從未簽到

回復 541# 的帖子

其他相

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

原帖由 rockiec 於 2009-9-27 17:37 發表

因為今次屬於迷你賽事, 賽程比較短,
    自己估計可以完成得到, 而且報名費一啲唔貴,
    重有限量版Tee 送, 而且番到屋企再睇清楚,
    個鎖匙扣重刻有自己個名, 好有紀念價值!
    史波兄真係低讚, 可能事前宣傳唔係 ...

係呀! 我都覺得報名費相當吸引, 之前自己亦沒有留意到有這個賽事,
    錯失了今次這個大好機會, 唯有等下次再參加了, 下次有勞rockiec ching叫埋我喇!
    唔該晒~

升級   41.95%

該用戶從未簽到

原帖由 mill 於 2009-9-27 20:16 發表

係呀! 我都覺得報名費相當吸引, 之前自己亦沒有留意到有這個賽事,
    錯失了今次這個大好機會, 唯有等下次再參加了, 下次有勞rockiec ching叫埋我喇!
    唔該晒~

mill姐D蛙式,落場可以殺低一半自由式

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

原帖由 cfchan 於 2009-9-27 20:23 發表

mill姐D蛙式,落場可以殺低一半自由式

真係, 咁下次有咁好玩咁平嘅三鐵, 記我再提吓我喇!
    仲有....wing ctse話10月10 or 16號其中一日攪活動, 得閒過來晒草留意吓post啦!
    你知啦...我老人家咩都唔記得架.

升級   26.6%

該用戶從未簽到

真高興,咁多相睇~~yeah~~~

升級   100%

擦汗
  • 簽到天數: 1 天

多謝今日參與活動的師兄師妹,
    及老遠走過嚟撐場的"2公打氣臀",
    嘉年華會氣氛一流,
    長跑網個"檔口"永遠都聚集一團人"圍住"!
    看得出主辦機構十分用心去籌備及對每項細節的誠意,
    使得今次比賽非常成功及圓滿結束,
    最後感謝大會誠意邀請。

升級   66.67%

該用戶從未簽到

Ths for all ching , ctse, volunteers and camera men

hopefully will see you guys in 2010

升級   65.79%

無聊
  • 簽到天數: 1 天

eddie ching d 相好靚~

升級   21.55%

該用戶從未簽到

我係最尾張相尾2果個多謝

升級   0%

該用戶從未簽到

唔記得多謝伐哥同高寶兄,如果唔係得兩位帶我地去租車同睇場,今日都無玩得咁順利,當然要多謝我師傅Loud 兄既指導~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 28/9/2009 01:51 發表
    唔記得多謝伐哥同高寶兄,如果唔係得兩位帶我地去租車同睇場,今日都無玩得咁順利,當然要多謝我師傅Loud 兄既指導~~

DEE哥,咪玩啦 anyway,恭喜!

升級   14.3%

該用戶從未簽到

原帖由 franklcf 於 2009-9-28 00:13 發表
    我係最尾張相尾2果個多謝

You are the guy in red helmet?  Let me search my photo tonight.  You ride very fast!

升級   21.55%

該用戶從未簽到

回復 553# 的帖子

就係我 紅黑白tune 釭黑白頭盔 白caad9 白top 紅黑3角泳褲 白oakley, 有多d相真好.

快就真係吾會喇, 新仔一名. 都係多得前面d師兄帶車. 今次係我第一次抅車, 真係好爽, 我都有幫下手帶過.
    當我比兩位師兄追倒時就一直抅住, 由3架開始抅到6架 再到9架 最後11架就6圈.

升級   98.8%

該用戶從未簽到

eddie兄d相真係好正,請問用邊支len,李致和咁快都可以比你capture到?

升級   14.3%

該用戶從未簽到

回復 555# 的帖子

Key 兄過獎啦. 我只係用400d + 70-200/4.0, 有部份相係我太太影

升級   66.67%

該用戶從未簽到

eddie ching thanks for sharing the pics

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

I agree! 音樂嚮起我以為係你地 longrun.hk 個 booth 開 speaker,原來系 live band!!

(小弟正是在自己個 booth "Team Sonic Triatheles" 看檔)

升級   4.67%

該用戶從未簽到

多謝各位參加!!

今次活動, 能成功舉行, 非常感謝各位朋友, 義工嘅支持. 亦感謝各參加者的包容, 忍耐.
    我們在比賽上未能作出妥善安排, 令到很多人不便, 非常抱歉. 希望下次可以做得更好. (如果再有的話 )

9.27 比賽, 去到長跑網的攤位好開心, 好熱鬧!! 亦都多謝"皇上"賜左件長跑網跑衫俾小弟.
    下次再有機會, 可以同長跑網各兄弟姐妹們一齊黎張大合照
    本次比賽相片太多, 我已經處理中, 人手有限, 希望可以係本星期尾upload 上www.sportsoho.com.
    俾大家搵下自己個跑樣, 踩樣, 游樣, 玩樣

對今次賽事有任何意見, 可以send 去[email protected] 話我知~
    當然對我們雜誌, 網站內容, 仕可比賽消息更新, 也可以send e-mail俾我, 多謝.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 史波 於 2009-9-28 18:58 發表
    多謝各位參加!!

今次活動, 能成功舉行, 非常感謝各位朋友, 義工嘅支持. 亦感謝各參加者的包容, 忍耐.
    我們在比賽上未能作出妥善安排, 令到很多人不便, 非常抱歉. 希望下次可以做得更好. (如果再有的話 ...

史波兄,小弟第一次玩三鐵比賽,未能同其他比賽作出比較,但尋日比賽感覺安排已非常妥善,其他有經驗既師兄都對今次活動既反應非常正面,就我本人同身邊相熟既參加者黎講,大家都過左一個快樂滿足既比賽日~~

可惜未有機會同史波兄打個招呼,希望史波兄同Sportsoho 繼續努力,相信長跑網一眾跑友一定會繼續支持Sportsoho 雜誌同你地搞既活動,加油!!