香港長跑網  - 長跑長友

樓主: Alfred
打印 上一主題 下一主題

超越挑戰三項鐵人賽 (本網為賽事支持機構, 歡迎大家熱烈報名, 另誠邀拍攝義工)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 loudspeaker 於 2009-10-3 13:39 發表
還有這裡

登錄/註冊後可看大圖

奇怪奇怪

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 loudspeaker 於 2009-10-3 12:21 發表

DEE 兄,蛙式不一定慢得寬過自由式的,
租車 + 蛙式, 成績的確不錯,弓起。
好有潛質,+ 油

多得Loud 兄真係指導左小弟好多野,單車同轉項係慢左d,不過整體非常順暢,好滿意啦,一定有下次~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kopo1128 於 2009-10-3 09:34 發表
睇大會成績, 我同96號都係1:27:54衝線, 不過我睇番D相, 96號遲過我少少衝線, 但佢竟然排29, 但我排30. 何解??

另外, 由於自己無記錄, 我最想知道的游泳及單車成績竟然無左? 唔通工作人員記漏左? 無癮............ ...

個result 都幾亂...不過大會晌FB 話A 組結果用人手砌,大家知道實際成績就好啦,最緊要搞清楚高幾名,恭喜晒Jason 兄~~
Kopo 兄個結果又係奇怪D,頭兩項都無...其實就算有都唔係好清楚,都唔知邊個位開始計~~
anyway,大會已經做得好好啦,辛苦晒工作人員,希望下次搞得更好,大家玩得更開心~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 上水馬王 於 2009-10-3 19:54 發表

Rockiec兄第一次玩都齊左一大半人,成績已經十分理想啦!

Rockie兄同小弟一樣係地庄鐵人,成績超強!!!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 上水馬王 於 2009-10-3 19:57 發表

GOOD~

仲要多謝馬王兄同高寶兄既指導,真係玩得好開心,ITU 大家加油再創佳績~~

升級   49.45%

該用戶從未簽到

原帖由 loudspeaker 於 2009-10-3 12:28 發表

96 個位 ching, 鉤左我 4-5 圈,省了不小力,
他跑步好快呀,追回不小時間,高手。
大會沒有用 chips, kopo 兄可以寫 email 通知
大會糾正,返正這成績是 provisional results
未確認。

呢個96號真係跑得好快, 臨終點前佢離我都成20m, 但感覺佢愈跑愈快, 所以都出晒飲奶之力跑, 最後都係僅僅唔使比佢界.

loud兄, 你都妁幾心水清, 睇到咁多錯處. 不過唔用晶片, 一定會多d錯gala.

我已經email左去,仲加埋我先衝過終點的相去做証據. 希望攞番好少少的名次.

預祝loud兄明天水陸兩項有好成績!!!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kopo1128 於 2009-10-3 21:48 發表

呢個96號真係跑得好快, 臨終點前佢離我都成20m, 但感覺佢愈跑愈快, 所以都出晒飲奶之力跑, 最後都係僅僅唔使比佢界.

loud兄, 你都妁幾心水清, 睇到咁多錯處. 不過唔用晶片, 一定會多d錯gala.

我已經email ...

係喎,loud兄聽日玩水陸.....加油呀!

升級   52.3%

該用戶從未簽到

係無chips既情況下, 有部份人既分段時間確實有機會錯
總時間無錯就收貨啦

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 史波 於 2009-8-21 12:00 發表
成功完成本賽事的參賽者, 可獲得刻有姓名及比賽完成時間的金屬紀念牌一個. 好靚架!

登錄/註冊後可看大圖

請問史波兄個排係咪要自己搵人刻時間??

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 上水馬王 於 2009-10-3 19:54 發表 Rockiec兄第一次玩都齊左一大半人,成績已經十分理想啦!

謝謝馬王鼓勵!! 自己果組都排到18, 都收貨啦!!

只係要輸俾12個女仔, 真係有點...

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2009-10-3 21:40 發表 Rockie兄同小弟一樣係地庄鐵人,成績超強!!!

大家都係盡力去馬, 我已經係極限啦!!

只係轉項蝕咗裝備, 用咗唔少時間!! 無計!!

乜嘢係"地庄鐵人"??

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2009-10-4 00:21 發表 請問史波兄個排係咪要自己搵人刻時間??

DEE兄果然心水清, 原來個牌唔止有名, 重有時間刻埋!!

睇怕依家都幾難刻番, 除非史波兄再重新做過一批,
等我地去拎!

升級   83.68%

該用戶從未簽到

影返塊牌記念

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 789 天

回復 635# 的帖子

影得好專業呀

Kin in Running

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 rockiec 於 2009-10-4 11:46 發表

大家都係盡力去馬, 我已經係極限啦!!

只係轉項蝕咗裝備, 用咗唔少時間!! 無計!!

乜嘢係"地庄鐵人"??

地庄即係無裝備囉...

Rockie 兄有無打算再玩? 如果想有突破真係咁置番多少野喎...我都度緊...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 rockiec 於 2009-10-3 18:00 發表

大會無, 呢度有...

辛苦晒Rockie 兄,有個excel file 方便好多~~

升級   49.45%

該用戶從未簽到

大會已回覆我並接受的的解釋, 將會更正我的名次. 至於游泳及踩車的時間就無能為力. 唯有以後比賽轉項記得大大聲叫出自己的號碼. 不過都欣賞大會反應的速度.

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2009-10-3 21:42 發表

仲要多謝馬王兄同高寶兄既指導,真係玩得好開心,ITU 大家加油再創佳績~~

"原來 overall (308) 排 121 !! 三項真係唔易玩!! "

三鐵對我嚟重好遙遠, 唔止要練跑步, 重要練游水、單車...
    依家練跑步都已經死死吓! 真係無乜時間再練埋游水、單車

今次都係抱住見識吓ge 心態去參賽, 賽前游水同單車都只係咁依練吓!
    諗住都係食老本, 去得幾多得幾多!

若果出年史波兄再攪ge 話, 可以再諗諗!!

Dee兄有興趣轉玩三鐵, 就一於去馬! 講唔埋會大有作為!!

升級   94.21%

該用戶從未簽到

原帖由 rockiec 於 2009-10-6 22:29 發表

"原來 overall (308) 排 121 !! 三項真係唔易玩!! "

三鐵對我嚟重好遙遠, 唔止要練跑步, 重要練游水、單車...
    依家練跑步都已經死死吓! 真係無乜時間再練埋游水、單車

今次都係抱住見識× ...

吓...overall 排名都有得check 嘅咩 ???