香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 大圍新跑手
打印 上一主題 下一主題

2009.12.13 全港第八屆樂善盃

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 mill 於 2009-12-13 18:57 發表
" />" />" />" />" />" />今日終於報左上年樂善背囊之仇了, 雖然時間唔係做得好好, 但已經PB左, 快過上年一小時了.
我的個人時間係 : 5小時15分,
特別嗚謝 : 靚仔書童亮哥, 型仔書童比因, 同靚靚Run Run Ctse.
跑 ...

靚mill姐:
快過上年一個鐘勁,服左妳啦~
如果你再快多10分鐘...我就可以睇到妳衝線啦~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 天鬼 於 2009-12-13 19:05 發表
今日第一次跑樂善盃,跑得好辛苦.....遲左10分鐘先到(因為發生交通意外).....開頭不停咁追.....到入山路先開始回氣(同係尾個d行既人一齊).....都好彩追得返.....大會時間4:18...307名,完成左我既目標(樂善背囊)

係啦...今朝我都係搭96R預啱前面撞車,搞到成係大網仔落車JOG去成點,真係夠使熱身.....
今日時間3:54,同自己希望做既時間差好遠,不過都快過上年14分鐘咁多~
今日都幾熱起步帶住500ml真係啱啱夠咋,最慘唔記得帶錢去到咸田灣冇得買野飲,好彩多得龜速使者ching比左支救命水我,唔係真係唔知點死~

升級   65.55%

該用戶從未簽到

原帖由 mill 於 2009-12-13 18:57 發表
" />" />" />" />" />" />" />" />" />" />" />" />" />" />" />" />" />" />今日終於報左上年樂善背囊之仇了, 雖然時間唔係做得好好, 但已經PB左, 快過上年一小時了.
我的個人時間係 : 5小時15分,
特別嗚謝 : 靚仔書童亮哥, 型仔書童比因, 同靚靚Run Run Ctse.
跑 ...

millmill, 妳唔係起水泡同埋對鞋有問題, 我驚我連妳的車尾燈都見唔到, 我追到斷氣先跟到妳同亮哥
亮哥岩岩跑完全馬, 仲可以行得咁輕鬆, 勁!
第一次玩樂善盃, 比想像中要辛苦好多, 原來除左蚺蛇, 仲有好多地方要上斜,辛苦到震
雖然好辛苦, 但很享受過程
靚人靚相只有小貓3張:
http://picasaweb.google.com/phoebe.tyk/20091213#

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 58 天

Ching 們好勁.我的個人時間係 : 6小時55分  下次會努力.

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

原帖由 大圍新跑手 於 2009-12-13 20:49 發表

靚mill姐:
    快過上年一個鐘勁,服左妳啦~
    如果你再快多10分鐘...我就可以睇到妳衝線啦~

圍圍, 點解朝早同跑完都見你唔倒, 去左邊呀? 跑完又唔同我地食野吹水.
    今年睇唔倒咪下年囉!

升級   100%

慵懶

原帖由 非比 於 2009-12-13 21:20 發表

millmill, 妳唔係起水泡同埋對鞋有問題, 我驚我連妳的車尾燈都見唔到, 我追到斷氣先跟到妳同亮哥
    第一次玩樂善盃, 比想像中要辛苦好多, 原來除 ...

靚比比事實上今日又真係由頭帶到落尾, 這是事實,事實你係得嘅!
    我個書童亮哥一點也不能看少, 佢真係好有貨,
    仲成日叫我唔好停啦快啲跑, 又唔知我腳痛又無力喎! 幾慘呀!
    我今日對腳真係由頭痛到落尾呀! 難忘的一個比賽.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 非比 於 2009-12-13 21:20 發表

第一次玩樂善盃, 比想像中要辛苦好多, 原來除 ...

妳第一次玩都唔使5個鐘...好強呀,真係唔敢睇少妳~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 mill 於 2009-12-13 21:46 發表

圍圍, 點解朝早同跑完都見你唔倒, 去左邊呀? 跑完又唔同我地食野吹水.
    今年睇唔倒咪下年囉!

鬼咩.....今朝撞車要係大網仔落車JOG去起點,去到換埋衫存埋物都夠鐘起步,淨係夠時間去起步點搵梁兄吹水~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 mill 於 2009-12-13 21:55 發表

靚比比事實上今日又真係由頭帶到落尾, 這是事實,事實你係得嘅!
    我個書童亮哥一點也不能看少, 佢真係好有貨,
    仲成日叫我唔好停啦快啲跑, 又唔知我腳痛又無力喎! 幾慘 ...

下次查花士令啦,冇咁易起水泡~

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

神奇雨傘! 唔洗用手擔既。

登錄/註冊後可看大圖

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cc 於 2009-12-13 22:55 發表

呢個............係雙嬌之一~~" />" />

係佢用幾百蚊買既神奇背囊(也是Inway牌),送埋把傘,一打開後就唔洗用手擔。想知係邊個.....落下便睇相便知。

升級   70.9%

該用戶從未簽到

Ching and Ctse:

Cong. 你哋個個都好勁呀! 佩服

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 83 天

第一年跑就有背襄攞~~
    雖然跑得勁辛苦(一開始帶唔唔夠水)~~
    時間:5:20.(不過不失啦)~~

升級   59.05%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-12-13 22:02 發表

鬼咩.....今朝撞車要係大網仔落車JOG去起點,去到換埋衫存埋物都夠鐘起步,淨係夠時間去起步點搵梁兄吹水~

大圍兄緊係搭第2轉ge 96R
    唔小參賽者
    都比果2架的士害死

升級   56%

該用戶從未簽到

第一年跑 時間:4:51
    無背襄攞~~ , 全程耐力足夠應付,但跑得慢!   
    要苦練落斜

升級   23.16%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-12-13 21:03 發表

係啦...今朝我都係搭96R預啱前面撞車,搞到成係大網仔落車JOG去成點,真係夠使熱身.....
    今日時間3:54,同自己希望做既時間差好遠,不過都快過上年14分鐘咁多~
    今日都幾熱起步帶住500ml真係啱ࢋ ...

小弟都係借花敬佛,我係沙灘前岩好攞左支水,而我自己仲有d淨,少咁支又可以攞少樣野。

升級   11.05%

該用戶從未簽到

小弟今年第三次玩
    target時間內完成
    3:19
    希望下年可以再快d
    大家都操多d, 下年再黎過

升級   100%

慵懶

原帖由 大圍新跑手 於 2009-12-13 22:03 發表

下次查花士令啦,冇咁易起水泡~

我有查花士令架, 就係無查果個位置起POP, 激死.