香港長跑網  - 長跑長友

返回列表 發新帖
樓主: laputa99
打印 上一主題 下一主題

黃昏@下白泥 傻瓜機亂影遊

升級   0%

該用戶從未簽到

9月都無31號....你睇錯月曆啦!!!

佢地梗係揀第2日唔洗番工先上山啦, 所以你上鳳凰山之後要極速落山趕去比賽

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 TerrySze 於 2009-9-3 01:06 發表

yes ...露出一大片沙灘,應該幾靚

睇完Terry d 相,小弟揀9月20日喇!

9月12日(SAT): Wing, Terry

9月13日(SUN): 法蘭, Wing , Terry,赤子, laputa99

9月20日(SUN): 法蘭, Wing , Terry,Allanccl,赤子, laputa99

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 WinggniW 於 2009-9-3 06:51 發表

9月都無31號....你睇錯月曆啦!!!

佢地梗係揀第2日唔洗番工先上山啦, 所以你上鳳凰山之後要極速落山趕去比賽

.....奶野....唔該WING CTSE.....
唉...報了名東區跑...但又想上山...

升級   100%

鬱悶
  • 簽到天數: 1 天

9月12日(SAT): Wing, Terry, runrun

9月13日(SUN): 法蘭, Wing , Terry,赤子, laputa99, runrun,

9月20日(SUN): 法蘭, Wing , Terry,Allanccl,赤子, laputa99, runrun

去白泥影日落,駛唔駛上山落山大上大落架?
    如果唔駛嘅話,我都好想去,因為未去過白泥,聽人講嗰度日落好迷人的!

我嗰3日都可以。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 TerrySze 於 2009-9-3 09:40 發表

.....奶野....唔該WING CTSE.....
    唉...報了名東區跑...但又想上山...

我報左國慶, 但係又極之想上山...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 runrun 於 2009-9-3 09:52 發表
    9月12日(SAT): Wing, Terry, runrun

9月13日(SUN): 法蘭, Wing , Terry,赤子, laputa99, runrun,

9月20日(SUN): 法蘭, Wing , Terry,Allanccl,赤子, laputa99, runrun

去白泥影日落,駛唔駛上山落山大上 ...

runrun 師姐~去白泥唔洗上山落山o架! 一齊去啦~

升級   0%

該用戶從未簽到

9月20日(SUN): 法蘭, Wing , Terry,Allanccl, laputa99, runrun

赤子師姐改左9月20日無名,...會唔會係唔得閒呢? 我幫你改番岩先~等你CONFIRM呀!

升級   0%

該用戶從未簽到

9月13日(SUN): 法蘭, Wing , Terry,赤子, laputa99, runrun

9月20日(SUN): 法蘭, Wing , Terry,Allanccl, laputa99, runrun,ee

升級   100%

鬱悶
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 WinggniW 於 2009-9-3 10:02 發表

runrun 師姐~去白泥唔洗上山落山o架! 一齊去啦~

一言為定!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 runrun 於 2009-9-3 11:05 發表

一言為定!

為免阻礙其他師兄師姐留言在laputa99師兄攝影遊post, 我開左另一個post俾大家報名...以上各師兄師姐~我已經幫你地報左名啦!

https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=6041&extra=page%3D1&frombbs=1