香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

今年十二月好似比較少比賽..

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 7 天

見到大部份比賽都集中係十一月,
    唔知有無師兄師姐知道會唔會有d 乜野比賽來緊, 但未confirm 既尼?
    +1 0
    上一篇︰跑步跑左1個月減14.2磅ok嗎下一篇︰2009.9.12 五公里系列賽第一回合-灣仔峽 - 相片 (Derek @hkrunners.com)

升級   41.95%

該用戶從未簽到

我估因為東亞運在十二月舉行,各主辦單位給民政局"河蟹"左,無咩比賽會進行!

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 4 天

根據往年資料, 12月可能會有賽事如下

6日  石門10k (HKMP)
    6日  水塘杯-大欖涌站 (AVOHK) (報名中)
    13日  大埔體育會10k (大埔海濱公園)
    20日  嘉道理紀念賽 (嘉道理農場)
    26日  聖誕翌日賽 (灣仔峽) (HKLRRC)
    27日  石崗10K/30K (HKMP)

日子待定: Coke run 2009 (大古汽水長跑會)

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 7 天

原帖由 saki 於 2009-9-12 23:15 發表
    根據往年資料, 12月可能會有賽事如下

6日  石門10k (HKMP)
    6日  水塘杯-大欖涌站 (AVOHK) (報名中)
    13日  大埔體育會10k (大埔海濱公園)
    20日  嘉道理紀念賽 (嘉道理農場)
    26日  聖誕翌日賽 (灣仔峽) (HKL ...

27 號 石岡果個ok 喎..可能參加..

升級   81%

該用戶從未簽到

原帖由 cfchan 於 2009-9-12 18:36 發表
    我估因為東亞運在十二月舉行,各主辦單位給民政局"河蟹"左,無咩比賽會進行!

關河蟹咩事呢?基本上大部份同東亞運有關o既體育總會都盡量將本來十二月o既比賽改期,一黎人手,二黎代表香港o既運動員都要比賽…

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 wlau 於 2009-9-14 00:47 發表

27 號 石岡果個ok 喎..可能參加..

如果0岩玩上落斜.. 石崗 10k 都係一個唔錯既選擇

但.. 件衫係 kappa 既倉底貨而不是紀念 tee...

升級   5.79%

該用戶從未簽到

個個掛住東亞運