香港長跑網  - 長跑長友

樓主: pakcb
打印 上一主題 下一主題

10月13日起接受報名

關閉 [複製鏈接]

升級   25.79%

該用戶從未簽到

個號碼是否真是 報名人數先 ??

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 7 天

升級   25.79%

該用戶從未簽到

原帖由 pakcb 於 2009-10-14 18:06 發表

無理由為左個幾十蚊既袋...而無得跑架
    所以我都係報左先
    至於個袋...諗住遲d撻人地 有d朋友下星期報10k個d

我都是咁想法, 我立即報左, 52xx <<<< 不知是什麼意思, 52xx 可能包括所有的報名人.. 不是代表全馬的 6000 之中的 52xx !
    我真是唔是好明.. 不過小心 d  .. 都立即報

升級   25.79%

該用戶從未簽到

原帖由 wlau 於 2009-10-14 18:14 發表

睇來似啦...

大家冷靜 d   (52xx 可能包括所有的報名人). 不過如果你已經決定報什麼比賽, 都是快 d 報. I feel  快 快 快

升級   36.65%

無聊
  • 簽到天數: 3 天

原帖由 d2wu 於 2009-10-14 18:12 發表
    個號碼是否真是 報名人數先 ??

佢個NUMBER唔想整黎煩自己計數卦...呢D野又唔使督數既

咁你自己考慮搏唔搏
    我因為有人下星期一報10K (37,000個位)
    咁撻佢地個袋
    所以我自己就唔搏...去報名先

今日我都有去銀行八下
    佢地都話要下星期一交表先有個袋送
    如果你今日交...佢地係唔收表的

升級   28.95%

該用戶從未簽到

我諗住next mon先報半馬
    但睇到哩個topic搞到報名好似好緊張咁

btw, 如果下week親身交表係咪可以即刻知報唔報到名?
    有冇ref. no.之類?
    thx

升級   36.65%

無聊

原帖由 utt 於 2009-10-14 19:00 發表
    我諗住next mon先報半馬
    但睇到哩個topic搞到報名好似好緊張咁

btw, 如果下week親身交表係咪可以即刻知報唔報到名?
    有冇ref. no.之類?
    thx

ref no 都可能有...但唔等如你成功申請到
    要過數先真

我估係似申請信用卡咁交表...齊料...
    1) 即時俾你
    2) 俾張咭你...要加埋成功轉賬時...係拎選手包時...一齊拎埋

只係我亂估...2)既機會高

升級   28.95%

該用戶從未簽到

原帖由 pakcb 於 2009-10-14 19:48 發表

ref no 都可能有...但唔等如你成功申請到
    要過數先真

我估係似申請信用卡咁交表...齊料...
    1) 即時俾你
    2) 俾張咭你...要加埋成功轉賬時...係拎選手包時...一齊拎埋

只係我亂估...2)既機會高

咁會唔會係有2條隊報名, 若干名額分比郵寄或親身交表架呢?
    仲有5日可以發生好多野

升級   36.65%

無聊

原帖由 utt 於 2009-10-14 20:39 發表

咁會唔會係有2條隊報名, 若干名額分比郵寄或親身交表架呢?
    仲有5日可以發生好多野

郵寄佢咪放個桶係到收咪就係...你可慳返個四咁多
    新身報..佢都係只係搵人check下你有無填錯野咁上下
    佢一定唔會即時話你ok 唔ok的
    報名表上面都講明得兩種報名辦法
    1) 網上
    2) 郵寄

升級   13.68%

該用戶從未簽到

原帖由 d2wu 於 2009-10-14 18:19 發表

大家冷靜 d   (52xx 可能包括所有的報名人). 不過如果你已經決定報什麼比賽, 都是快 d 報. I feel  快 快 快

我尋晚八點幾報全馬,個no. 係13xx-M,
    個問題係個M字,

如果 M for male,個數字就應該係累積所有既報名人士。

如果 M for Full Marathon,幾個鐘就千幾人報名,咁應該幾日就會full!

但我相信應該係跑手號碼,
    所以唔好為左"貪"個包包而冇得跑就真係得不償失喇!

升級   36.65%

無聊

M for male
    我報半馬都係有個 M 字
    如果咁計一計....計埋女的
    咁咪仲多人?

我睇我地現在這個網...好多人報全馬的
    一入佢地個報到版...哈...仲要係成班都係...SUB 4   好勁

升級   100%

開心

收到渣打既報名信... .早知唔自己print 啦

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vaio 於 2009-10-14 23:19 發表

我尋晚八點幾報全馬,個no. 係13xx-M,
    個問題係個M字,

如果 M for male,個數字就應該係累積所有既報名人士。

如果 M for Full Marathon,幾個鐘就千幾人報名,咁應該幾日就會full!

但我相信應該係跑 ...

我係女仔.. ref no. 個尾都有個 m 字..點算好

其實我覺得唔駛咁恐慌... 亦都唔需要制造恐慌..
    因為主辦單位一定另外留0左 quota 俾渣打分行報名/郵寄既朋友....
    就算網上 quota full 0左亦唔代表分行報名..郵寄都已經 full 0左...

升級   25.79%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2009-10-15 00:29 發表

我係女仔.. ref no. 個尾都有個 m 字..點算好 " />" />" />" />

其實我覺得唔駛咁恐慌... 亦都唔需要制造恐慌..
    因為主辦單位一定另外留0左 quota 俾渣打分行報名/郵寄既朋友....
    就算網上 quota full 0左亦唔代 ...

really ??? 都是太恐慌啦 我地

升級   100%

開心

66XX-M
    我已經去到這個數...
    我估唔關男女事, 應該真係報名人數... 我估m 係代表晒所有馬拉松既意思,
    即係現在66xx 可能係包晒10k, 半馬同全馬既人....
    但頭兩日已經無左一成個quote 都幾大鑊.....

升級   30.2%

該用戶從未簽到

原帖由 wlau 於 2009-10-15 01:21 發表
    66XX-M
    我已經去到這個數...
    我估唔關男女事, 應該真係報名人數... 我估m 係代表晒所有馬拉松既意思,
    即係現在66xx 可能係包晒10k, 半馬同全馬既人....

你個66xx肯定係包晒10k, 半馬同全馬既人....
    我昨晚報10k, 都係用m, 都去到53xx.......

升級   25.79%

該用戶從未簽到

原帖由 wlau 於 2009-10-15 01:21 發表
    66XX-M
    我已經去到這個數...

同意, 個數80% 似是包全部人, 是一批批的. 早的 心急先報左 (都是跑開個里數), 第2批應該是送哂紀念品之後, 又會好多人一齊報. i already apply 14/10 6:00pm (52xx)
    好多人心大心細, 唔知新橋點

升級   25.79%

該用戶從未簽到

計返 5小時大約 1,400 人報名 (6600-5200) , 24 hour 按比例 6720人 . 3天 20160.
    10 - 13天之內 full 哂 滿額 (即10月底) . 你估會唔會 ?

升級   0%

該用戶從未簽到

星期一諗字攞袋去分行報會唔會好似抽新股王咁要排隊呢??

升級   13.67%

該用戶從未簽到

個臂袋好似好靚喎