香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

有線又搶番英超.....

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 7 天

我打死都唔會再 join 番有線, 咁又可以多d 時間出去跑夜步囉.....
    +1 0
    上一篇︰.............下一篇︰CWB SOGO ASICS 跑鞋八折

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 4 天

好彩無cut有線..........XDDDD

升級   13.33%

鬱悶
  • 簽到天數: 13 天

really?

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   13.33%

鬱悶
  • 簽到天數: 13 天

有 線 奪 未 來 三 季 英 超 播 映 權 2009/11/16 22:27  

有 線 寬 頻 宣 布 取 得 未 來 三 季 英 格 蘭 超 級 聯 賽 的 香 港 獨 家 直 播 權 。  

from i- cable

升級   31%

該用戶從未簽到

下? 剛剛先續咗NOW 份約, 不過我都係咁話, 戒睇波都唔會JOIN 有線

升級   21.15%

該用戶從未簽到

now太貴啦=.="""
    btw 用邊間都唔使我俾錢~xdd

升級   78%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 july1107 於 2009-11-16 23:33 發表
    really?

係啊.
    另外,NOW由今年十一月開始,取得西甲三年轉播權.......

升級   0%

該用戶從未簽到

當年話NOW用10億搶英超,今次有線使幾多$搶番英超 ?

四大聯賽+歐洲杯+世界杯,..........搶黎搶去,苦了俾$.睇波d人

anyway ...唔關我事.....我上網睇佐幾年,唔使$

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 saki 於 2009-11-16 23:23 發表
    好彩無cut有線..........XDDDD

cut有線not easy ar!

升級   0%

該用戶從未簽到

好正.......笑到想死....

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 4 天

話時話, 呢條片都出左好多version 呀

升級   1.35%

該用戶從未簽到

其實cut i-cable都0吾難,只要你親身到佢d門市填form,佢會卽時fa×返公司...

升級   31%

該用戶從未簽到

原帖由 randyip 於 2009-11-17 12:40 發表
    其實cut i-cable都0吾難,只要你親身到佢d門市填form,佢會卽時fa×返公司...

cut 佢係唔難, 最慘就係用緊佢時, 每次搵佢地都會激到嘔血
    壞親都等成個禮拜先有人整, 約咗佢又唔準時, 投訴又冇人理
    最離譜係早半年前倒, 都已經 cut 咗有線成兩年咁濟, 咁個電視唔清打去管理處投訴先知原來仲用緊有線 provide 訊號睇緊無線同亞視果d台, 打去要佢還原竟然話要收我$250 ? 有有攪錯 ? 當初你唔改番條線宜家問我收錢整 ? 跟住佢地又係咁唔秋唔彩, 死都話要收錢, 話搵個大既黎投訴佢竟然話佢係部門最大, 我同老婆谷鬼氣夜晚打番去鬧, 輪住黎鬧, 死都唔收線, 等佢冇得收工, 仲要錄住音, 夠胆你就吸我線, 佢先死死氣話幫我問上司 waive 咗佢

升級   38.95%

該用戶從未簽到

兩間野打曬龍通 ...真係好狗

升級   1.35%

該用戶從未簽到

回復 15# 的帖子

佢o地既售後服務真係好差,我幾個月前cut線,佢收多左月費,打hotline等10min都無回應,o米寫信去投訴,先至有人call我,仲免費同我轉天線,真係o吾發火都o吾做野 早一個月前仲call我會o吾會裝番...omg

升級   78%

該用戶從未簽到

早年西甲巴塞對皇馬,早幾曰已賣新聞,因轉播公司的問題,無得直播,佢重賣告白,同於比賽前一晚話已傾掂直播,叫觀眾唔好咁早訓睇西甲大戰。到零晨開波,成班主持係咁拖時間,話衛星訊號問題搶修中。過兩日D觀眾在討論區講,原來一早已傾唔掂,早兩日已100%知道無得睇,i 機佬竟然講大話,無良

升級   78%

該用戶從未簽到

原帖由 randyip 於 2009-11-17 12:40 發表

我打了多次電話,次次都hold缐,hold到你收線都無人接,e-mail & fax 又唔覆同收唔到fax,最後要打去廣管局投訴,比咗個專缐電話號碼打去先停到,跟住要截數日先停,又屈多廿幾曰,之後autopay 扣多一個月同忘記了什麼收機定轉天缐費用,唔轉就睇鬼影,重屈我個一個月要比正價三百幾,佢的服務,真係估佢唔到
    正狗倉

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 bmc 於 2009-11-18 00:29 發表
    早年西甲巴塞對皇馬,早幾曰已賣新聞,因轉播公司的問題,無得直播,佢重賣告白,同於比賽前一晚話已傾掂直播,叫觀眾唔好咁早訓睇西甲大戰。到零晨開波,成班主持係咁拖時間,話衛星訊號問題搶修中。過兩日D觀眾在討 ...

我都有印象,仲要係之後場波完左之後果幾日,班球彩台主持節目一開始就道歉定先,
    之後不停被聽眾打電話上去畀人鬧.