香港長跑網  - 長跑長友

樓主: -R-
打印 上一主題 下一主題

將軍澳逍遙約跑 1 週年 Gathering 跑

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 34 天

原帖由 JC 於 17-12-2009 00:58 發表
    今晚真係熱鬧非常, 雖然氣溫驟降, 大家都跑得同食得好開心 " />" />

一共  36人跑, 33人特訓...... 開心到爆啊 " />" />

TKO一歲生日會出席既ching/ctse有:

跑飽食醉組
    1. babat
    2. bolo
    3. cc
    ...
    仲有漏咗阿明 ching 齋跑唔食組喎

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 34 天

琴晚 tko 一週年慶典真係玩得好開心,多謝各位師兄師姐既參與同悉心安排,多謝壞人師兄送出既特別大奬,仲有 sue 姐送出既美味生日蛋糕,令大家跑食得好開心。
    謝謝。

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

原帖由 JC 於 2009-12-17 00:58 發表
    今晚真係熱鬧非常, 雖然氣溫驟降, 大家都跑得同食得好開心 " />" />

一共  36人跑, 33人特訓...... 開心到爆啊 " />" />

跑飽食醉組
    1. babat
    2. bolo
    3. cc
    ...

JC 份報告好詳細喎!

升級   0%

該用戶從未簽到

大家都跑得同食得好開心
    一共 37人跑, 33人特訓......
    開心到爆啊

跑飽食醉組
    1. babat
    2. bolo
    3. cc
    4. chairman
    5. jc
    6. jogging cat
    7. kenneth
    8. kinkin
    9. lam
    10. laputa99
    11. lulu
    12. mill
    13. qoo
    14. R
    15. terence
    16. wingwing
    17. wongc
    18. 大雄
    19. 文輝
    20. 火仔
    21. 卓卓
    22. 昌
    23. 狗哥
    24. 花dee
    25. 哈利
    26. 活活
    27. 駛乜理

跑到飽晒唔使食組
    28. coxswain
    29. 藍子
    30. 明

神秘出現特別嘉賓組
    31. 文ching
    32. 波仔
    33. 壞人
    34. wty16
    35. runner256 (返屋企甜蜜蜜撐檯腳)
    36. apple (返屋企甜蜜蜜撐檯腳)
    37. rockiec (專程黎主持起步儀式)

留返個肚唔跑淨食組
    38. 田中會長 (淨食)
    39. 迪迪仔 (淨食)

有事唔黎得走寶團
    40. w.c.w.c.
    41. paulsiu
    42. kan
    43. finewong
    44. 山比
    45. 菲比
    46. 西環伏特加

(又係果句, 年紀大記性差, 如果漏左你名請提返小弟 )

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 jogging_cat 於 2009-12-17 08:15 發表
    仲有漏咗阿明 ching 齋跑唔食組喎

唔該cat姐提醒,
    明ching, 唔好意思呀, 已經加返你既名喇  

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cc 於 2009-12-17 08:59 發表

x2~~特別要多謝活活安排特訓..............好正吖~~

係呀,小弟仲麻麻煩煩要活活學姐特別照顧,見學姐左騰右騰我都唔好意思~~
    仲有校工六嬸上上落落影相,JC 學長打點~~

升級   78.4%

該用戶從未簽到

尋晚天氣凍凍地,跑起黎都幾舒服。全程8.8K用咗42分鐘。
    特訓成30幾人,大家情緒高漲,歡呼聲始起彼落,
    sue 姐送出既美味蛋糕成為全晚既高潮。

升級   100%

慵懶

謝謝 sue 姐送出的美味蛋糕.

升級   18.2%

該用戶從未簽到

原帖由 rockiec 於 2009-12-17 07:55 發表

x2,

加埋天公造美, 雖然凍咗啲, 好在無落雨!
    中途响 ive 地盤左近有 ctse (好似係 wongc) 跌親,
    但都繼續跑, 唔知依家有無事??

多謝ching關心(其實我都唔認得邊位係你).  昨晚皆因大隻型男靚仔卓卓跑在我前面令我分神 , 無留意地面不平, 叉錯腳碌左下地沙, 好彩只係擦算少少.  麻煩各位靚仔以後盡量唔好係跑係我視線範圍........

真係要多謝各位前校長, 現任校長, 副校長, 校監, 校董, 校友, 校工, 各位同學的安排及出席.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 wongc 於 2009-12-17 09:54 發表

多謝ching關心(其實我都唔認得邊位係你).  昨晚皆因大隻型男靚仔卓卓跑在我前面令我分神 " />" /> , 無留意地面不平, 叉錯腳碌左下地沙, 好彩只係擦算少少.  麻煩各位靚仔以後盡量唔好係跑係我視線範圍.... ...

Wongcctse 沒咩丫馬,有沒痛痛呀~~

升級   100%

該用戶從未簽到

Wongc 靚仔,靚女的吸引力確實非凡,睇泥由我這個老坑陪跑會穩陣d.

升級   18.2%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2009-12-17 10:11 發表

Wongcctse 沒咩丫馬,有沒痛痛呀~~

Dee哥有心, 無咩樹.  損左少少者.  好在只係手腳, 塊面無事.  

升級   18.2%

該用戶從未簽到

原帖由 街坊鄭 於 2009-12-17 10:28 發表
    Wongc 靚仔,靚女的吸引力確實非凡,睇泥由我這個老坑陪跑會穩陣d.

係嘅, 知道........不過你要出現先得架, 阿靚叔!

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

慵懶

wongc 你宜家無事呀ma,  尋晚咁凍, 跌親特別痛架.
    下次唔好望啲靚仔喇! 望我啦! 包你無事.

升級   0%

該用戶從未簽到

尋日跑+食得好開心!

多謝車校長開辦逍遙團,令TKO區+跨區團友跑得開心!
    多謝JC團長每星期帶領大家逍遙跑+籌劃路線!
    多謝活活副校每次約跑帶頭鴨尾+幫助安排飯局+照顧新團友!
    多謝R校長開辦星期三Gathering+提供好多刺激路線俾大家!
    多謝住新界區代表o既壞人師兄+花子姐姐+屈老大遠道而來TKO出席約跑!
    多謝+感激SUE姐準備靚靚一周年蛋糕俾各位!
    多謝各位團友出席~

祝各位長跑長友!身體健康!預祝大家聖誕節快樂!新年進步

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

***我唔識set權限...麻煩版主幫助設權限睇相可以嗎***

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 wongc 於 2009-12-17 10:32 發表

Dee哥有心, 無咩樹.  損左少少者.  好在只係手腳, 塊面無事.  

wongc~尋晚太興奮,前面太多師兄高速奔馳,下次我地都係跟番慢腳組安全D!!! 祝你快D好番呀~

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到