香港長跑網  - 長跑長友

樓主: -R-
打印 上一主題 下一主題

將軍澳逍遙約跑 1 週年 Gathering 跑

關閉 [複製鏈接]

升級   40.15%

該用戶從未簽到

各位ching & ctse,
遲來的當日合照,,請見諒. 3q~

http://picasaweb.google.com.hk/ilove619/1Gathering#

升級   73.33%

該用戶從未簽到

祝wong ctse早日康復
祝wing ctse考試有好成績
謝謝卓卓公園大合照

升級   40.15%

該用戶從未簽到

原帖由 JC 於 2009-12-17 09:12 發表
大家都跑得同食得好開心
一共 37人跑, 33人特訓......
開心到爆啊

TKO一歲生日會出席既ching/ctse有:
跑飽食醉組
1. babat
2. bolo
3. cc
4. chairman
5. jc
6. jogging cat
7. kenneth
8. kinkin
...

辛苦哂 jc , 校長 R , 車仔 & 活活 悉心的安排放火以及飯局,飯局後又有車仔搞既抽獎環節,同埋SUE SUE 既美味蛋糕,真係好好玩,勁滿足呀 ~

哈哈,好幸運可以與達哥相認,仲識埋lam ching ,駛乜理ching ,coxswain ching,花子ching

升級   40.15%

該用戶從未簽到

原帖由 wongc 於 2009-12-17 09:54 發表

多謝ching關心(其實我都唔認得邊位係你).  昨晚皆因深水肥花卓卓跑在我前面令我分神 " />" /> , 無留意地面不平, 叉錯腳碌左下地沙, 好彩只係擦算少少.  麻煩各位靚仔以後盡量唔好係跑係我視線範圍.... ...

wongc ctse,
真係唔好意思,小弟我太肥鳥從而阻擋了您的視線,令ctse您失足受傷.
希望ctse 您快d好番哂啦,如果唔係又有排自責了~

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 wongc 於 2009-12-17 09:54 發表
多謝ching關心(其實我都唔認得邊位係你).  昨晚皆因大隻型男靚仔卓卓跑在我前面令我分神 , 無留意地面不平, 叉錯腳碌左下地沙, 好彩只係擦算少少.  麻煩各位靚仔以後盡量唔好係跑係我視線範圍........

真係要多謝各位前校長, 現任校長, 副校長, 校監, 校董, 校友, 校工, 各位同學的安排及出席.

真係無講錯, TKO 真係有好多型男, 重未計尋晚未嚟ge 極品型男(講笑!)

查實係經過地盤, 路面不平, 又有沙石, 咁啱又有彎位, 真係要小心!

但點知今晚自己又中招... 因嚟緊有比賽, 最後一晚操練速度課,
响運動場出面跑跑下, 唔知俾乜嘢絆倒, 成個人好似餓狗搶X咁, 碌低咗!
成十幾秒郁唔到, 好在威 ching 番轉頭扶起我, 右膝、右肩、臉孔損咗,
連手襪都穿埋, 跟住有兩個人行埋嚟幫手... 原來元兇係佢兩個...

佢地係康文處的工作人員, 因為要淋花, 所以响水車拉條水喉打橫穿過單車徑、
行人路去花圃落水, 就係咁出事喇! 威ching 即刻質問佢地:
點解咁夜嚟淋花? 點解日頭唔淋? 做乜要拉喉? 唔通無自動灑水系統?
點解無... 佢問咗好多問題, 我真係痛到乜嘢咁, 都唔知佢地講乜...

最後都可以企番起身、郁到, 好在威ching 陪我拐咗一陣...最後都可以番到屋企!
先排整親左面膝頭, 好得七七、八八, 依家又撞親右膝、右肩...
真係當黑!!

若果 ching/ctse夜晚要跑步, 真係要小心康文處拉水喉淋花...

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 rockiec 於 2009-12-17 22:20 發表

真係無講錯, TKO 真係有好多型男, 重未計尋晚未嚟ge 極品型男(講笑!)

查實係經過地盤, 路面不平, 又有沙石, 咁啱又有彎位, 真係要小心!

但點知今晚自己又中招... 因嚟緊有比賽, 最後一晚 ...

一定好痛, 希望唔好跌傷d骨. 只係皮外傷都係不幸中之大幸, 希望可以早日康服, 迎接比賽

升級   56%

該用戶從未簽到

原帖由 rockiec 於 2009-12-17 22:20 發表
但點知今晚自己又中招... 因嚟緊有比賽, 最後一晚 ...

rockie ching 小心身體, 好好休息下
你今年練習同比賽都唔係太如意...
希望黎緊新一年, 遠離d惡運 病痛

升級   56%

該用戶從未簽到

原帖由 rockiec 於 2009-12-17 07:55 發表
加埋天公造美, 雖然凍咗啲, 好在無落雨!
中途响 ive 地盤左近有 ctse (好似係 wongc) 跌親,
但都繼續跑, 唔知依家有無事??

wongc ctse夜晚跑步要小心d,
特別tko d路好多陰濕位 彎位 暗斜 同地下唔平, 我之前都中過招

升級   0%

該用戶從未簽到

rockiec兄咁大濟 夜晚跑街真係要小心D
有時我自己跑街都驚會踩到D凹位PK...

好彩無整親你俊朗既樣子姐多多保重,祝早日康復~ 及黑氣消除~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 於 2009-12-17 16:58 發表

多謝埋我啦,話晒都陪跑咁耐

漏左添~ (其實放係心...打算低調d費時佢地知我咩d野)
我梗係要多謝昌兄~ 唔係有你係度我真係迷失係TKO都似

升級   59.05%

該用戶從未簽到

但點知今晚自己又中招... 因嚟緊有比賽, 最後一晚操練速度課,
响運動場出面跑跑下, 唔知俾乜嘢絆倒, 成個人好似餓狗搶X咁, 碌低咗!
成十幾秒郁唔到, 好在威 ching 番轉頭扶起我, 右膝、右肩、臉孔損咗,
連手襪都穿埋, 跟住有兩個人行埋嚟幫手... 原來元兇係佢兩個...

佢地係康文處的工作人員, 因為要淋花, 所以响水車拉條水喉打橫穿過單車徑、
行人路去花圃落水, 就係咁出事喇! 威ching 即刻質問佢地:
點解咁夜嚟淋花? 點解日頭唔淋? 做乜要拉喉? 唔通無自動灑水系統?
點解無... 佢問咗好多問題, 我真係痛到乜嘢咁, 都唔知佢地講乜...

最後都可以企番起身、郁到, 好在威ching 陪我拐咗一陣...最後都可以番到屋企!
先排整親左面膝頭, 好得七七、八八, 依家又撞親右膝、右肩...
真係當黑!!

若果 ching/ctse夜晚要跑步, 真係要小心康文處拉水喉淋花...

咁夜晚跑步真係要小心d
rockiec ching 祝你快d好返

升級   73.33%

該用戶從未簽到

rockiec ching,小心休養番好身體先至好再操呀
成十幾秒郁唔到真係好傷, 你仲係操速度課添,
早日康復!

升級   0%

該用戶從未簽到

Rockie 師兄~祝你快D好番!!!好好休息下呀

升級   0%

該用戶從未簽到

各位早晨

升級   0%

該用戶從未簽到

rockiec兄, 唸唔到今早睇第一個post就見到你受傷.
今日好D未呀? 如果有需要就盡快睇醫生喇,
星期日比賽好小事啫, 最緊要俾自己好返晒先再跑,
身體要緊啊, 希望你快D康復啦 ~

升級   100%

該用戶從未簽到

謝謝咁多位關心, 會休息兩日, 希望星期日可以跑到...

其實果條路我跑過幾十次, 邊度有凹位、水氹、路口...
真係眯埋眼都知, 但勢估唔到當我跑過ge 時候,
康文處啲工作人員望都唔望下有無人、單車經過就拉起條喉...

自己又已經做好預防措施, 夜晚跑通常會著螢光衫, 等其他人睇到...
反而有時見到有啲 ching 會深色衫, 有時差啲撞埋一齊先見到!!

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 34 天

原帖由 rockiec 於 17-12-2009 22:20 發表

rockiec ching 真係唔好彩喇,希望你早日康復啦。

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 34 天

原帖由 rockiec 於 18-12-2009 08:10 發表
    謝謝咁多位關心, 會休息兩日, 希望星期日可以跑到...

其實果條路我跑過幾十次, 邊度有凹位、水氹、路口...
    真係眯埋眼都知
    , 但勢估唔到當我跑過ge 時候,
    康文處啲工作人員望都唔望下有無人、單車經 ...
    有時就係因為太熟反而會容易出事,所以無論乜野情況都要小心呀,希望大家都可以平平安安長跑長有啦。

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

希望 rockiec ching 早日康復~
    TKO的跑友們, 跑開地盤附近要多加留意, 小心~小心~

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

原帖由 卓卓 於 2009-12-17 21:27 發表
    各位ching & ctse,
    遲來的當日合照,,請見諒. 3q~

http://picasaweb.google.com.hk/ilove619/1Gathering#

謝謝靚仔卓的相片,
    你個相機是否壞了.