香港長跑網  - 長跑長友

樓主: loudspeaker
打印 上一主題 下一主題

" 鉄人戰 衣"(交收安排 留意# 1)19.5.2010

升級   66.67%

該用戶從未簽到

我想後面拉,當氣喘或太熱時可能會有影響

至於george ching 所述之"唱歌"...........會否跟"交水費"有關

約言是...............那一定有影響

升級   93.68%

該用戶從未簽到

"唱歌" = "交水費"

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2010-1-30 11:43 發表

呀,最大分別仲有料呀,elite 版靚d 跣水d 囉~~

我問左Loud 兄,分別有以下幾點:

1. elite : 後拉鍊 / classic : 前拉鍊
2. elite : 跣水料 / classic : 用料相對無咁好
3. elite : 可加自己名 (加名無d ...

沒錯,我所知道的也是這麼多,可能要下星期等 kito807 兄,
出個 classic cut 先可以看到個差別。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 georgemiu 於 2010-1-29 23:41 發表
睇#5貼。
師兄我改定classic 版啦,入數後再PM你。

geroge, 已改 classic cut。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 stam 於 2010-1-30 15:51 發表
我也想要
stam (Classic Cut, 訂金 HKD 250.00) 未付

我可能會於星期三7:30pm到北區運動場

史譚兄,已加左。
這星期三可能不可以試住。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 georgemiu 於 2010-1-30 17:18 發表
"唱歌" = "交水費"

小弟927時第一次玩三鐵,處男下海一早就去到準備,時間太多飲左太多水,上單車沒耐就想...
結果踩完第三圈就泊埋部車入左水務署交水費...

升級   66.67%

該用戶從未簽到

Loud ching

haha i need front zip
dun want to spend too much time 交水費

升級   26.6%

該用戶從未簽到

回復 96# 的帖子

好清楚,不過,要考慮下先~因為今晚好夜番~明天一早又要番早~所以好大段野,未有時間參詳~明晚慢慢睇~

升級   0%

該用戶從未簽到

幾時DEADLINE,仲有,有無下次?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 琛哥 於 2010-1-31 14:44 發表
幾時DEADLINE,仲有,有無下次?

琛哥 基本上沒有定下 dealine, 不過如果 ching 真的有興趣,要快點。
因為已經超過 “十” 件, 為了可以快點做成,我會先去 champ-sys
落定,到全部 ching & ctse 試完碼數和 champ-sys 出了版,大家同意後,
便會馬上做,可能到時便不會再接受加單。
下一次可能是下年,因為要再找讚助,會比較困難,
今次有小小讚助費和用長跑網名義有折扣,所以比大家自己去訂,會平 d.

升級   26.6%

該用戶從未簽到

回復 96# 的帖子

咁我要住classic版玩住先啦~~ HKD250.00會今個星期入數~~thanks 各C兄

升級   0%

該用戶從未簽到

1. Loudspeaker ( Elite 版 , 訂金 HKD 500.00) 未付
2. 上水馬王 (Elite 版, 訂金 HKD 500.00) 未付
3. 花子阿DEE (Classic Cut, 訂金 HKD 250.00) 未付
4. Kopo1128 ( Elite 版, 訂金HKD500.00) 未付
5. cfchan  ( Elite 版, 訂金HKD500.00) 未付
6. rockiec (Classic Cut, 訂金 HKD 250.00, 若果唔夠10人先至轉 Elite !) 未付
7. Gforce (Classic Cut, 訂金 HKD 250.00) 未付
8. Kin (Classic Cut, 訂金 HKD 250.00) 未付
9. kito (Classic Cut, 訂金 HKD 250.00) 未付
10. George (Classic Cut, 訂金 HKD 250.00) 未付(印名: GOLDEN HIGH)
11. newfoot (Classic Cut, 訂金 HKD 250.00) 未付
12. Kuen  (Classic Cut, 訂金 HKD 250.00) 未付
13. Fai (Classic Cut, 訂金 HKD 250.00) 未付
14. stam (Classic Cut, 訂金 HKD 250.00) 未付
15. vivianip (Classic Cut, 女裝, 訂金 HKD 250.00) 未付

升級   95.6%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2010-2-1 11:15 發表
1. Loudspeaker ( Elite 版 , 訂金 HKD 500.00) 未付
2. 上水馬王 (Elite 版, 訂金 HKD 500.00) 未付
3. 花子阿DEE (Classic Cut, 訂金 HKD 250.00) 未付
4. Kopo1128 ( Elite 版, 訂金HKD500.00) 未付
5. cfch ...

全部人都未俾錢........ 我今個星期三前會交架喇~

升級   49.45%

該用戶從未簽到

我想問下最update個鐵人衫版本出左未?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kito807 於 2010-2-1 11:18 發表

全部人都未俾錢........ 我今個星期三前會交架喇~

應該有d 俾左,因為全部Loud 兄收錢所以等Loud 兄自己update~~
Kit 兄假期有無搞個稿呢?

升級   95.6%

該用戶從未簽到

logo 放左係唔同位置, 但當然就會出現有d logo 起眼d, 有d 無咁起眼ga 問題,
同埋依家無咁sexy喇

d logo 擺位使唔使得高層同意?

升級   49.45%

該用戶從未簽到

其實可唔可以加個HKG 0既LOGO呢? 唔知呢個LOGO有冇限制? 因為可能第時都會出外面比賽GAMA!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2010-2-1 11:20 發表

應該有d 俾左,因為全部Loud 兄收錢所以等Loud 兄自己update~~
Kit 兄假期有
無搞個稿呢?

星期日朝見到loud兄,醒左佢五舊

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kopo1128 於 2010-2-1 11:54 發表
其實可唔可以加個HKG 0既LOGO呢? 唔知呢個LOGO有冇限制? 因為可能第時都會出外面比賽GAMA!

我都想加個HKG呀,下面就印自己的last name

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kopo1128 於 2010-2-1 11:54 發表

good idea! 可以研究~~

另外Kit 兄貼呢個都係其中一個初稿,只供參考,圖樣作實後Loud 兄會盡快俾大家睇~~