香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 花子阿DEE
打印 上一主題 下一主題

4.25 八仙慢遊郊野團~~

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

花子~~~你欠我既八仙嶺之行,算唔算還左呢?八仙..我一仙都未見過~又好難同人講去過八仙嶺喎~~
好唔好..你繼續欠住先...出年來多次?哈哈~~今日辛苦晒你...成30幾人...真係好難照顧..走失了一個...在所難免...佢真係抵死架....自己攞來的~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2010-4-25 23:48 發表
花子~~~你欠我既八仙嶺之行,算唔算還左呢?八仙..我一仙都未見過~又好難同人講去過八仙嶺喎~~
好唔好..你繼續欠住先...出年來多次?哈哈~~今日辛苦晒你...成30幾人...真係好難照顧..走失了一個...在所難免...佢真係抵 ...

真係唔好意思,小弟最近比較忙,呢次行山都無咩野搞過...
最辛苦係亮兄包尾照顧大家,仲有Runrun 師姐幫手訂BBQ,平兄造點名list,辛苦晒~~
好在都算順利,只係唔見左一件,為左其餘卅幾人既利益小妹就決定唔理佢由得佢自生自滅,希望佢自求多福,吉人天相~~
出年如果再搞八仙大家會悶啦,不如搞第度,平兄我約你今秋操山,今日原路再跑番去太和,如何?

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

琴日行得都幾辛苦吓, 同咁多位跑友一齊真係好開心. 要咁多位等我真係唔好意思啊~" />" />" />" />" />" />" />" />" />" />" />" />
    謝謝花子ching& cookie的沿途照顧/帶領及安排, 仲有run run ctse 的BBQ安排, j" />" />" />" />" />" /> 不過BBQ的食物就真係好....

大家一路食一路講笑真係好開心, 謝謝攪笑的平師兄&花子ching帶給我們一個愉快的晚上." />" />" />" />" />" />" />" />" />" />" />" />
    " />" />" />" />" 我雖然唔飲啤酒, 都要代表大家" />" />" />" />多謝 bobby師兄的啤酒供應.
    感謝亮哥為大家壓尾電後,  照顧有需要跑友們.

謝謝bolo的火腿+蕉仔的乾蘇餅+lulu 的冰橙+miu miu lam 的冰波羅.

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2010-4-25 23:48 發表
    好唔好..你繼續欠住先...出年來多次?哈哈~~今日辛苦晒你...成30幾人...真係好難照顧..走失了一個...在所難免...佢真係抵 ...

走失果個係邊個?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2010-4-26 00:08 發表

真係唔好意思,小弟最近比較忙,呢次行山都無咩野搞過...
    最辛苦係亮兄包尾照顧大家,仲有Runrun 師姐幫手訂BBQ,平兄造點名list,辛苦晒~~
    好在都算順利,只係唔見左一件,為左其餘卅幾人 ...

好的...秋天操番轉八仙嶺~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 mill 於 2010-4-26 09:34 發表
    琴日行得都幾辛苦吓, 同咁多位跑友一齊真係好開心. 要咁多位等我真係唔好意思啊~" />" />" />" />" />" />" />" />" />" />" />" />
    謝謝花子ching& cookie的沿途照顧/帶領及安排, 仲有run run ctse 的BBQ安 ...

哈~~吃得太多咸野...當然要講番D咸野出來...唔係會咸死的

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2010-4-26 12:42 發表

走失果個係邊個?

果個走失了的木嘴,抵佢傻更更係山下呆等4小時先會合到大隊..
    你估唔到佢係邊個?

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

原帖由 亞平 於 2010-4-26 12:55 發表

果個走失了的木嘴,抵佢傻更更係山下呆等4小時先會合到大隊..
    你估唔到佢係邊個?

靚仔平是也.

升級   0%

該用戶從未簽到

八仙嶺之行

多謝令女花子姐姐攪個咁寫意既慢遊團,岩晒我呢d入門級
    多謝令仔亮哥照顧大家~
    多謝午餐時 bolo + miumiu + lulu姐 + 蕉仔的餅/火腿/冰凍生果~

見識到有人俾人推推下,推到唔知去左邊
    多謝令女溫溫的bbq安排

仲要多謝bobby哥既啤酒,bbq高興吹水飲下飲下飲左半打  爽~ 下次晒苦要再飲過先得

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 mill 於 2010-4-26 13:45 發表

靚仔平是也.
    去了尋找小師妹.又不能比平嫂知,唯有話跟D跑友去行山.行得兩步就同我地講迷失了路.四個小時,可以做到好多野架喇.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cc 於 2010-4-26 13:33 發表

我同花子講,戈個檬炳係咪"專登"嘎?要罰吓戈個盲炳喎?只可以燒,唔可以食。只可以倒酒比人,自己唔可以飲。
    花子實在太好人喇j" />" />jk

你做咩走左去..唔來燒炭~~搞到我冇晒心機食...幾唔抵呀...食得好少野咋...
    臨尾好彩有 body請我飲啤酒....花子係燒完後...同佢外出燒第二D野時,先講我知你想點懲罰我...不過已經太遲了...嘻嘻

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cc 於 2010-4-26 13:38 發表
    尋日花子對各位都好細心呀,多謝哂
    都要多謝記哥殿後,咁辛苦要忍腳.............慢慢行~~
    仲有要多謝平兄,可以令我地多左個話題~~
    最後要多謝99,借左支行山棍比我~~

我都估到你地係山上一定搏命講我壞話啦~~講得最勁果位...唔駛問都是你啦..

升級   100%

鬱悶
  • 簽到天數: 1 天

多謝花子籌劃這次郊野團,
    多謝cookie沿途照應各圄友,
    多謝亮哥壓尾照顧我D慢脚,
    多謝bolo、boby、亮哥同狗哥啤洒,
    多謝lulu姐啲冰凍生果,
    多謝平兄自動失縱數小時為我地製造話題..........

總之多謝多謝各位!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 mill 於 2010-4-26 13:45 發表

靚仔平是也.

不是啦...佢..不是靚仔..

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 狗哥 於 2010-4-26 13:58 發表
    八仙嶺之行

多謝令女花子姐姐攪個咁寫意既慢遊團,岩晒我呢d入門級
    多謝令仔亮哥照顧大家~
    多謝午餐時 bolo + miumiu + lulu姐 + 蕉仔的餅/火腿/冰凍生果~

見識到有人俾人推推 ...

昨晚先知...原來我狗哥都有相同嗜好...哈哈

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 街坊鄭 於 2010-4-26 13:59 發表
    去了尋找小師妹.又不能比平嫂知,唯有話跟D跑友去行山.行得兩步就同我地講迷失了路.四個小時,可以做到好多野架喇.

小師妹昨日跟了屈老大上完山....都唔知俾佢搞成點....想到我心緒不寧...才走錯了個路口....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 runrun 於 2010-4-26 14:29 發表
    多謝花子籌劃這次郊野團,
    多謝cookie沿途照應各圄友,
    多謝亮哥壓尾照顧我D慢脚,
    多謝bolo、boby、亮哥同狗哥啤洒,
    多謝lulu姐啲冰凍生果,
    多謝平兄自動失縱數小時為我地製造話題..........

...

咁都要多謝呀~~嘻嘻

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 街坊鄭 於 2010-4-26 13:59 發表

我好佩服平兄為人非常坦白~~
    實情係咁,平兄同平嫂講同我去行山所以出到黎,但其實佢本身就想去另一個地方,所以行行下就走左...
    呢個地方就係鳳園~~
    鳳者 雞也,園者 竇也~~