香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

關於隻耳....有冇人試過或者聽講過.....

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 1 天

有冇人試過或者聽講過可以去d耳鼻喉專科到,一次過整走晒隻耳入面d污糟野~~
    首先,醫生會滴d鹽水落隻耳入面...再好似會滴d油....之後用夾夾入面d野出黎...或者用吸管吸出黎...
    有冇人試過@@?我搭巴士聽人講造做完聽野會清楚勁多,彷彿以前從來未聽過野咁= =
    係邊到有得整呢??整一次要幾錢呢?效果如何呢?~~~~
    +1 0
    上一篇︰28 Mar.,2010 第四屆吐露港十公里賽 by 7嫂下一篇︰約各位跑友搵日一起純衝3K

升級   5.3%

該用戶從未簽到

原帖由 KingSimon 於 2010-3-29 19:18 發表
    有冇人試過或者聽講過可以去d耳鼻喉專科到,一次過整走晒隻耳入面d污糟野~~
    首先,醫生會滴d鹽水落隻耳入面...再好似會滴d油....之後用夾夾入面d野出黎...或者用吸管吸出黎...
    有冇人試過@@?我搭巴士聽人講造做完聽野 ...

師兄冇錯係可以咁做,不過了耳屎搵e生
    會唔會重皮左d呢?
    你可以去屈人屎買支溶耳屎既藥水咪得law
    btw..本人都好鐘意了耳仔嫁..^^...好high的

升級   0%

開心

原帖由 麥麥 於 2010-3-29 19:32 發表

師兄冇錯係可以咁做,不過了耳屎搵e生
    會唔會重皮左d呢?
    你可以去屈人屎買支溶耳屎既藥水咪得law
    btw..本人都好鐘意了耳仔嫁..^^...好high的
    做乜好似淋紅油咁= =.....
    果d好似pro d丫~~~~我比果個人果句「以前好似冇聽過野咁」深深打動

升級   4.4%

該用戶從未簽到

一插入去真係好正,,愈插愈深 ! 愈深愈正 ! 好似登上左極樂世界咁

升級   27.25%

奮鬥
  • 簽到天數: 178 天

原帖由 賓仔 於 2010-3-29 21:31 發表
    一插入去真係好正,,愈插愈深 ! 愈深愈正 ! 好似登上左極樂世界咁

.............你講乜野先

升級   21.15%

該用戶從未簽到

原帖由 KingSimon 於 2010-3-29 19:18 發表
    有冇人試過@@?我搭巴士聽人講造做完聽野 ...

CHING.....你想要有依種感覺的話
    首先係要你無撩耳好多年=.=

而且個人認為無咩必要搵e生......
    因為我搵過....
    同自己撩的效果其實差唔多
    聽野清楚左只係因為好耐無撩加上本身分泌多先會塞住左 聽唔到架姐
    咁通返佢咪清楚好多咁解

升級   0%

開心

原帖由 matthew~文 於 2010-3-30 02:24 發表

CHING.....你想要有依種感覺的話
    首先係要你無撩耳好多年=.=

而且個人認為無咩必要搵e生......
    因為我搵過....
    同自己撩的效果其實差唔多
    聽野清楚左只係因為好耐無撩加上本身分泌多先會塞住左 聽唔到架姐 ...
    哦哦...原來咁架-0-?!果次用左幾多錢丫咁=0=
    咁我diy算= =

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 KingSimon 於 2010-3-30 08:25 發表
    哦哦...原來咁架-0-?!果次用左幾多錢丫咁=0=
    咁我diy算= =

唔使搵專科啦, 都係平時睇開醫生叫佢幫手睇下+了埋..普通科醫生都做到啦

升級   93.67%

該用戶從未簽到

本人試過有一次覺得聽覺有問題, 于是去睇耳鼻喉專科; 醫生用電筒照完隻耳仔後便恭喜我, 話我多耳屎啫, 最後用左隻牛將d耳屎挑清!

如果唔怕的話, 花幾十蚊搵人採耳都有相同的效果!