redred 發表於 2008-6-30 16:44:37

屯門天朗氣清
今晚大家跑得開心dfghgfhgfh

spmho 發表於 2008-6-30 16:55:03

出發啦....一陣見:victory:

superimac 發表於 2008-6-30 16:57:27

昨晚才看歐國杯通宵了...
才沒睡上一小時又上學去...

到現在,有行屍走肉之感...kuoiuoyuiytu
一會兒,應該會慢走了 ... =="

nc 發表於 2008-6-30 16:58:05

我都出發喇, 好開心, 好緊張呀, 一會兒見啦hjkjhk

nc 發表於 2008-6-30 17:00:05

原帖由 superimac 於 2008-6-30 16:57 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif

一會兒,應該會慢走了 ... =="

super兄, 跑跑o下你就精神番晒kala

redred 發表於 2008-6-30 17:08:29

原帖由 superimac 於 2008-6-30 16:57 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif

一會兒,應該會慢走了 ... ==" 放心啦
我慢行tim 呀bnmjkjhk

redred 發表於 2008-6-30 17:08:57

woo~~大家都出發
不過我仲未收工
哈~~

redred 發表於 2008-6-30 22:08:13

好開心順利完成
好開心識到咁多ching & ctse
多謝各ching,ctse既協助fghfghfghgfjn

特別鳴謝ken 兄,cfchan兄 & c弟superimac 就我既速度
唔會留低我一個fguftyfghf

p.s. 件跑衣真係好靚, 多謝ching 咁有心 ghklylpuhhjhbj

瘋瘋 發表於 2008-6-30 22:20:24

redred 發表於 2008-6-30 22:28:54

原帖由 瘋狂跑步機 於 2008-6-30 22:20 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif

恭喜ctse大屯元完美完成!hvbjnbkhjk瘋兄, 我跑第1呀(由最尾數上黎)khjkjhk
不過好開心完成全程
輕鐵多次急call 我呀
好彩全程都有ching, ctse 傍住跑
唔係一早上左車, 一去無回頭gfhfdgfdg

kenneth 發表於 2008-6-30 22:52:15

superimac 發表於 2008-6-30 23:14:46

原帖由 kennethwat 於 2008-6-30 22:52 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif其實 redred 姐及 nc姐都跑得很快,叮噹姐加把勁都可以的。另外小弟其實都冇就到閣下的速度的。今晚玩得好開心,下次再約。gfyfgughj
對丫~ nc姐不用說,與ken兄較我們早回頭。 而 redred姐你均速也有 10km/h 左右的丫hjijhkjhkh 一點也不算慢呢!

也得感謝 redred姐和叮噹姐帶小弟到 7仔去~ hgjugyyytu

nc 發表於 2008-6-30 23:24:19

返到家了, 係呀大屯元, 好開心, 多謝各ching ctse的互相照應. 還有ken兄沿途'磅'住, 驚我走失, 因為唔係屯門人. 我一慢d, 他又慢d, 使我不敢偷懶.盡量死跟, 不過要他就我的步伐, 真係唔好意思hjkjhk

下次再跑港九新界路線 hjkjhk

kenneth 發表於 2008-6-30 23:28:41

ram 發表於 2008-6-30 23:30:23

見各位ching/ctse跑得更開心:lol
小弟未能參與甚感可惜:Q
但不要緊,如nc ctse言我們可以每一區都跑fgyhgjm
全港九,遲d衝出香港tim!ghjghjghk

ChARsoN 發表於 2008-6-30 23:31:19

今日我記錯開始時間.....
以為係1930
差d 就......gyujghkjhk
因為kenneth 兄打比我果陣食緊麵 準備緊出來
所以唔來都唔得
後來7點10幾分出門口
於是就用咗個比平時高少少ge 速度啦啦聲追各位ching (雖然已經好遙遠)
由家去到屯門警署用了8分幾鐘
兆康就19分幾左右
過咗藍地就已經見到白頭師兄hjkhjkghjgfhjfrtghjgfhjfrt" />
跟住35分左右去到洪水橋
之前因為等綠燈所以"虧"晒
然後陸續見到各位ching 反方向跑
見到kenneth 同一位ctse 跑時以為已經係隊尾
就去到塘坊村站後個路口折返
再加速追kenneth 佢地
此時終於可以減速休息下 跟佢地個速度跑
繼而洪水橋7仔補水 再等後面的ching 同ctse 一齊回來
由此地到兆康站前一直都係慢均速(對我來講)
過咗冷氣位後就同superimac 一齊加速
本來想嘗試"擺脫"佢 不過佢追得我實在太緊
後來過咗屯門醫院後就加至"亡命"速度
衝到澤豐站前面再穿過個屋苑就到達鄧記hjkuhkuhjkhg

叮叮噹 發表於 2008-6-30 23:31:49

小妹實在回唔到氣,橫隔膜抽住痛ghjhgkjfhfg ,
每經過一個輕鐵站及一個燈位都想停囉.
實在太多燈位了!空氣質素又欠佳!lkjkljkljkl

Redred妳唔係跑第一啊!係我啊!kljkljkl
多謝tfyftyftyfrty 白師兄一路陪我包尾慢跑,提早於洪水橋折返跑,如果我一個跑肯定已經上輕鐵.

今晚跑得開心!下次跑碼頭啦!
件網T好靚啊!ghfghfjgf 加上黃色,好sharp,著起會slim的!

spmho 發表於 2008-6-30 23:33:00

原帖由 kennethwat 於 2008-6-30 23:28 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif

小弟再講多一次,小弟今日並沒有去就任何人的速度。小弟已盡力的了,請不要小看自己。khjkjhk" />" />
PS.下次沖圏,閣下可用3分連休,問題不大的。

ken兄都讓左少少半啦,你前日跑完12k衝城喎
我點睇redred同nc都唔無跑咁多啦hjkjhlkuiol

又,redred同nc師姐其實一d都唔慢,如果你同711mf或oscar比就無得比啦
我都俾佢放一條街

叮叮噹 發表於 2008-6-30 23:34:54

原帖由 kennethwat 於 2008-6-30 22:52 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif

其實 redred 姐及 nc姐都跑得很快,叮噹姐加把勁都可以的。另外小弟其實都冇就到閣下的速度的。今晚玩得好開心,下次再約。gfyfgughj

我會加把勁!
謝謝ching安排,小妹跑得開心放心.

kenneth 發表於 2008-6-30 23:39:33

頁: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17 18 19
查看完整版本: 6月30日衝城後兩日 屯<>元來回網友網跑 照片在244#

香港長跑網