香港長跑網  - 長跑長友

樓主: jogging_cat
打印 上一主題 下一主題

CatCat 跑步日誌

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 jogging_cat 於 2012-1-2 17:25 發表
倚,原來你見到我咩,咁你有無叫我呀,因為實在太多人,我都唔知邊個係你呀,起跑前我同runrun師姐佢地傾咗一陣,因為要趕住熱身都無刻意搵你,跑完返黎諗住會多d時間啦,點知返到黎超多人,簡直人頭湧湧,仲 ...

其實係14km上斜位,我同你既距離係...3米左右.....我仲見到你只穿背心...又好努力向前跑...小兒唔想騷擾你....只想你專心跑
哈哈哈!成成講野咁好笑...「話我好難搵...」咁又係呀...小兒成日左穿右插...四圍睇下有無野幫手...
係一開始起步的時候...小兒要「娟」入去d鐵網位才能影到你地開跑一刻...我又唔知道d路咁難行...總之我穿波鞋啦...行既時候都要好小心...
哈哈哈!小兒第二次在cat師姐既背後默默支持...相信下次應該係渣打有機會再見....因為小兒先和全馬跑友打氣!

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 jogging_cat 於 2012-1-2 20:04 發表
哦,係咪係上水壩果條斜路呀,果道我真係跑到死死吓,乜都睇唔到,有個師兄叫我加油,我都唔識應呀。
你咁乖女四圍幫手,真抵鍚喇。

下次渣馬仲多人,見到面既機會仲低喎,不過唔緊要啦,有緣 ...

係呀!小兒就係企左係度啦...你件彩虹戰衣好靚!

小兒又唔跑得,最多為大家做一些後勤既工作...算不得什麼

小兒昨日1月1日去左跑青公呀...今次跑到接近13km..全程無停過啦...好開心!

今次跑全馬都好多人,所以可能真係見唔到我...哈哈!不過我地經常在呢個網見到面..都好開心啦!

多謝你既香吻...等小兒跳隻舞多謝你啦!

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 jogging_cat 於 2012-1-2 20:25 發表
點會跑唔到呀,你越黎越進步好快可以跑半馬架喇。e家都13k啦,加油呀。
你隻舞跳得好好睇,舞姿好勁呀, yeah.....

幣在...跑13k 既時間好慢啦...小兒只練耐力...未練時間...
小兒跳舞好勁ga...次次跑青公時,荃灣公園都會有一班師奶跳勁舞!
小兒有時「痴」住佢地跳過一兩隻...好勁ga!!
不過我將會每星期跑兩次青公....
(因為keep住跑步,小兒呢3個月來...唔洗見醫生!(最多3個月一次覆診)...又可以慳番D錢...唔洗入廠大執 )

升級   69.25%

該用戶從未簽到

CAT師姐...小二昨晚發夢...自己跑味精濃...仲可以界到癲友師兄們...開心到飛起
其實我想問...以昨日既天氣...小二覺得好凍...點解師姐你咁勇穿背心...唔怕頭1-3K...凍親?

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 fafa 於 2012-1-3 11:36 發表

Hi, 小兒, 你好, 我終於在12月24日下午跑了一次荃灣西至嘉頓來回, 沿途風景非常優美,不過我跑得好慢,  用左成個半鐘至跑完,第二日訓醒重閃親條腰

花花師姐,你真的要小心呀...慢慢跑,不用急...你要好好休養身子...大把機會再跑步啦!最重要身體健康!保重!保重!

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 jogging_cat 於 2012-1-5 21:00 發表
小兒,想問吓你美記果日你有冇同亮哥佢地食飯呀?亮哥張食飯合照有冇你在內呢?

cat師姐...小兒無食飯飯,因為要趕住下一場做二公

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 jogging_cat 於 2012-1-23 17:59 發表
星期五終極長課38k,由荃灣西鐵站碼頭跑入屯門黃金每岸來回,約33k再加荃灣碼頭來回1.5次,約5K砌夠38K。跟住朋友既GPS錶黎跑,頭23K大致上可以跟到阿sir比既全馬時間6:10 / K,都可以60%做到,後來朋友既GPS錶唔知點 ...

CAT師姐:小兒祝你身體健康!愈跑愈強!心想事成!
小兒會一直係妳既背後支持妳!渣馬努力呀!
其實量力而為就夠!跑步最緊要開心!

升級   69.25%

該用戶從未簽到

catcat師姐...小兒好掛念妳呀!

升級   69.25%

該用戶從未簽到

多謝妳仲記得小兒呀...小兒近來好好!和癲地會既癲友一起玩...好開心!
現在妳還有繼續練跑?完成東馬後,下一個目標是什麼呀?cat cat師姐?

升級   69.25%

該用戶從未簽到

比賽都要小心...不過太多人參加...都好迫,..好危險