香港長跑網  - 長跑長友

樓主: kopo1128
打印 上一主題 下一主題

Kopo1128又游又踩又跑又食又減肥

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 franklcf 於 2010-7-29 14:49 發表
你地好勁亞. 月游月順. 1/8都冇人慢得過我上水, 上到水我冇得勾車喇實.

你好似係馬王, J 神o個 heat 喎,
1.8 好鬼墟撼, heat 2,
40-44 53人, 45-49, 44人, 25-59 23人, 20-24 15人,
成 135-136 人仲要短途, 一定撞到飛起,
今次幾大站前 d , 冲佢 100m , 希望唔好咁迫。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kopo1128 於 2010-8-1 20:10 發表
今朝雖然有比賽, 但昨晚遊船河, 飲左差不多成枝白酒. 成晚WING WING地. 今朝又唔知醒, 要LOUD兄呆等我成十幾廿分鐘, 真唔好意思. 之後踩到創新路已經6:25AM. 搞掂D手續後, 吹下水已差不多開始. 今日一改以往習慣, 停 ...

見到獨下舟, 10 X 賴左野架啦, 上年 ITU 大浪, 突然見到架獨木舟, 己知游到好偏,
飲咁多酒都仲賽到, 下次灑套醉步呢跑可能仲快 d

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kopo1128 於 2010-8-16 14:38 發表

哈!! 我個friend都是跑山專家, 佢都prefer傘多過帽喎, 果然英雄所見略同!! 不過我接受唔到law!!! 我就連帽都唔鐘意帶!!!

太 leung 呀
5 係咁多人接受到。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kopo1128 於 2010-8-17 00:44 發表
是晚游了3KM作RECOVERY. 游完成個人醒晒!!! 分段時間如下:

1KM 23:21  23:21
2KM 23:30   46:51
3KM  23:39  1:10:31

雖然比平日慢, 但游得好鬼舒服!!!!

有機會練下蝶腳, 我發現對條腰好有幫助, 好似o個 form keep 得好 d

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kopo1128 於 2010-8-20 12:01 發表
20/8/2010

今朝晨咁早起身去gym room 跑步. 見到全部跑步機都用梗. 好彩等唔使5分鐘就有人走. 之後留意到旁邊個華人口面的人著newton跑鞋跑機. 之後又留意到件衫寫住triathelete. 心諗佢係咪鐵友呢, 於是膽粗粗問 ...

聽聽下好似好易咁喎, 問題係每日 2 小時,

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 wong.siufu 於 2010-8-20 14:22 發表
>佢今年剛玩完Full Ironman, 時間16小時+, 踩車7+小時, 全馬就全程行 (6km+/hr)
游都游左兩小時!!!
要玩Ironman真係唔可以懶

可是我已懶左成個星期

3 水兄話 3 日唔 york, 體能 drop 30% 架,
你 7 日, 得返 10% 功力咋喎

升級   0%

該用戶從未簽到

kopo hing, 陳日見你精神有點不佳, 慢慢來,
還有 4 星期, 要 10 足狀態現階段好難做, 希望你黎緊這 2 星期復操睇下身體狀況再決定,
我們一定等埋你先訂機位, 台東之旅一個都不能少

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kopo1128 於 2010-10-18 12:41 發表
16/10連同loud兄同三水兄參加台東半鐵, 裡面包括2.2km游泳, 100km單車, 再加21km跑步. 同傳統的半馬多了400m游泳及10km單車. 由於是第一次參加, 心裡十分緊張. 加上8月底在醫院裡住上差不多一星期, 之後成三個星期冇 ...

可能去到咁既距離, 真係都唔爭在o個幾分鐘, 爭先恐後無乜必要, d 人平均水平都好高, 要努力操下,
我有聽蕉大哥講, 單車留力 ( 仲留左好多力, 最 hurt.....係 平頭 x-road 過你, 連 MTB 都過埋我,
去時順風, 頭威頭勢 , 成功...........震 ) 做左站長。

下年大家操下自已弱項, 跑步曬都唔京啦, 保持到 sub 6.5 都得,