香港長跑網  - 長跑長友

樓主: Gills
打印 上一主題 下一主題

站長話討論區下週一關閉.

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

管理委員會應有下列人員:
1. Web Admin :  He/She will also monitor the web traffic / data growth rate ( e.g. Forum's backend database ) as well as the main contact for Hosting Service Provider ( like domain subscription, hosting package renewal.
2. Web Designer : Response for web page update or some outlook design.
3. Content Provider : 例如賽事資料, Related link ( News from other media,.e.g. newspaper ) or 其他跑友既Blog.
4. Forum Admin : As same as any person who monitor an individual forum or sub-forum.

升級   45.45%

該用戶從未簽到

我可以做forum admin (sub-forum 可以做沙田區)~
如果冇人做 content provider的話我也會盡力而為 (不過最好俾長駐香港的人擔任此職)

升級   61.58%

該用戶從未簽到

我都有興趣搞呢個WEBSITE,我自己都搞左個社區網站www yuchuicourt com,
我係做IT既,不過WEB DESIGN就唔得啦

升級   100%

擦汗
  • 簽到天數: 1 天

下星期一關閉討論區咁急,又要解決營運,經費及人事等問題…不如盡快約出嚟開會。

升級   0%

擦汗

如果唔夠人我都可出一分力~
    但我年事唔高...

我"直覺"認為網站搞落去應該可以有聲有色

升級   73.7%

該用戶從未簽到

呢個網真係做得唔錯,見到網主係好多唔同的練跑地方都有掛上Banner,好有心,內容亦很充實,難怪今次話想關閉的時候,咁多人肯舉手出來幫忙。

原本我也想幫手的,但因為工作忙碌,恐怕未能抽身,但係我會盡力做好"會員"的責任,即多D留言,其他地方,麻煩各位兄弟頂住,如果有問題傾唔掂的,開個Post出來,一定有高人諗到辦法架。

我好有信心呢個網唔會有事。

升級   92.85%

該用戶從未簽到

原帖由 Gills 於 2008-2-19 23:39 發表
    管理委員會應有下列人員:
    1. Web Admin :  He/She will also monitor the web traffic / data growth rate ( e.g. Forum's backend database ) as well as the main contact for Hosting Service Provider ( like d ...

I am not a IT person, but I can be a moderator or administrator for any of the sub forums.

升級   0%

奮鬥
  • 簽到天數: 1864 天

[LV.Master]伴壇終老

但係我會盡力做好"會員"的責任,即多D留言

X 2 - and will post races information too

升級   9.47%

該用戶從未簽到

I am interested to joinlet's have meeting together

升級   45.45%

該用戶從未簽到

要約就趁早,我24/2 前走。

升級   0%

該用戶從未簽到

而家有唔少人有志參加管理委員會, 唔知網主可否短時間內一敍相談委員會協助事宜.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Gills 於 2008-2-20 22:29 發表
    而家有唔少人有志參加管理委員會, 唔知網主可否短時間內一敍相談委員會協助事宜.

就本週六下午啦!邊個可以得就報名。

其實網站我自已都可run一段時間的

升級   45.45%

該用戶從未簽到

沒有問題,就本週六下午。
    確實時間地點是???

我住沙田,出九龍都蠻方便的,但是有部分人住屯門個頭,邊個地點可以就到大家?

升級   100%

擦汗

回復 33# 的帖子

下午未必得,晚間必定到,荃灣&鑽石山均是交通比較方便的地方,重要是找一位聯絡人。

升級   0%

該用戶從未簽到

或者週六晚上,或週日早上,大家投票,地點我選沙田

升級   0%

該用戶從未簽到

Good to meet at coming Sat.

日期: 本週六 ( 23/2/2008 )
    時間: 中午 ( michaelyw )
             晚上 ( leefs, 慢子, Gills, michaelyw, eric )

地點先統計一下:
    沙田 ( michaelyw, 慢子, leefs ) 沙田瀝源KFC proposed by leefs
    屯門
    荃灣 ( mid of 沙田 n 屯門 Gills, leefs )
    石山 ( leefs )
    九龍

Anyone else ? kennethwat, eric, 瘋狂跑步機, Ivrunner, blurmax, Alex.

原帖由 慢速小子 於 20-2-2008 22:53 發表

就本週六下午啦!邊個可以得就報名。

其實網站我自已都可run一段時間的

升級   45.45%

該用戶從未簽到

其實我星期六邊段時間都可以~
    至於聯絡電話等東西,由於forum規舉唔准大家係度隨便發放,
    請大家透過發短消息來互通大家的聯絡方法。

升級   100%

擦汗

我建議…本週六晚上-7:30沙田瀝源KFC(近好運中心會少啲人)!

升級   61.58%

該用戶從未簽到

星期六,晚上,沙田