香港長跑網  - 長跑長友

樓主: kenneth
打印 上一主題 下一主題

荃灣區迎北京奧運長跑比賽(比賽日期4月13日)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

奮鬥
  • 簽到天數: 1864 天

[LV.Master]伴壇終老

今日做到好成績, Chip time44'58",

Gills, Very good estimination time!

升級   0%

該用戶從未簽到

慢子兄今次跑就非常好, 利用下悠長既暑假再操番起, 年尾又可以再尼過啦.

原帖由 慢速小子 於 13-4-2008 12:03 發表
         今日好高興見了多位 ching 及拍照hjgh" />k" />,特別多謝kenneth兄的父親及leefs兄特登前來;今日開始頭一k可能跑得快了,跟住這3k路都放慢了,半程已是21:30min,回程時發覺有些涼風打打氣,所以 ...

升級   0%

該用戶從未簽到

blurmax兄今日同小弟玩捉迷藏, 我就見到好多高手C兄包括左Keith Chan, 原本想搵佢跟下, 點知開賽排得太後, 連陳版主個影都見唔到, blurmax兄既衝線英姿已經Send左短消息比你, 請笑納.

升級   0%

奮鬥
  • 簽到天數: 1864 天

[LV.Master]伴壇終老

Gills,

Thx for the amazing pic taken at the finishing line.

See U in the next race then.

升級   100%

擦汗
  • 簽到天數: 1 天

有相睇啦…
    賽事相片分享區

登錄/註冊後可看大圖

升級   0%

該用戶從未簽到

米高兄, Chip time 只係參考時間, 通常香港D比賽都計大會時間, 所以較短路程係爭分奪秒, 要攞獎就要霸定頭位.

原帖由 michaelyw 於 13-4-2008 19:34 發表
    看過比賽成績,明白ching所講的,若計chip time你真的可以攞獎。
    不過今次ching 所處個組高手如雲,頭二十名大都來自ching 組別。
    在澳洲的一些比賽會依個人時間來排名次,不過唔知邊種方法較好。

升級   0%

該用戶從未簽到

leefs兄, 出時間又出力, 本網之光. 期待下次可以一齊係跑道上競逐. 哈哈哈...跑步機兄上左鏡, 果然清減了不少, 愈來愈有型.

原帖由 leefs 於 13-4-2008 22:15 發表
    有相睇啦…
    賽事相片分享區

升級   94.8%

該用戶從未簽到

我又係同Alfred兄一樣,揾唔到banner,真失敗。
    好在天氣還可以,一路跑到ok。
    成績做出34.34,破了自己記綠,幾開心。
    希望下次能和長跑網各ching一起合照,一齊比賽。

升級   0%

該用戶從未簽到

Alex好高興可以見面, 雖然交流既時間唔多, 希望係尼緊既比賽再見.

原帖由 Alex 於 13-4-2008 14:19 發表
    Nice to meet all you guys this morning

升級   0%

該用戶從未簽到

請問terryisrunner兄係唔係C組? 如果係恭喜閣下捧盃.

原帖由 terryisrunner 於 13-4-2008 11:39 發表
    達標30分內完成!
    今年的第一塲比賽、尾段跑得好辛苦

升級   0%

該用戶從未簽到

已經愈跑愈好, 比心機練, 必能突破.

原帖由 saki 於 13-4-2008 11:58 發表
    跑完回來
    5:42   6:03  6:16  6:28  6:00  6:22  5:45  5:52
    total:48:28

距離目標 48:00 仲爭 0:28

升級   0%

該用戶從未簽到

大埔友, 我四圍搵你, 下次約埋一齊出去.

原帖由 Alfred 於 13-4-2008 14:25 發表
    哎,週圍行都見唔到個banner,原來係碼頭,擺烏龍tim,重係公園揾,真失敗 sorry, sorry, 見唔到各位師兄,有D失落。今日天氣都算熱,臨尾1K半跌得好快。最後37分29完成。

升級   0%

該用戶從未簽到

ChARsoN兄比賽氣氛會驅使你提速, 控制步速都係戰術既重要一環, 下次有機會你考完試後, 我地可以一齊操下.

原帖由 ChARsoN 於 13-4-2008 20:51 發表
    今日自己的缺點表露無遺@@
    初段一直可尾隨oscar
    可是一進入青山公路就"抓不住"他
    2~3k 左右已經謝謝地
    速度明顯慢下來
    幸而折返後回了氣
    就將跑速提升
    一路上成日以為快要到 快要到
    怎料跑完又有 跑完又有
    ...

升級   0%

該用戶從未簽到

hogay兄, 做到好時間咪一樣開心, 今日太多人啦, 1300幾都算係咁.

原帖由 hogay 於 13-4-2008 22:25 發表
    我又係同Alfred兄一樣,揾唔到banner,真失敗。
    好在天氣還可以,一路跑到ok。
    成績做出34.34,破了自己記綠,幾開心。
    希望下次能和長跑網各ching一起合照,一齊比賽。

升級   11.35%

該用戶從未簽到

回復 453# 的帖子

Dear Gills, Kenneth & other C-hing, do u all live in Tuen Mun? I would like to try some interval training too but don't know how to start. I am now a bit busy in my part-time study so hope to practise with u guys in mid-June

升級   11.35%

該用戶從未簽到

回復 425# 的帖子

yes ar! my only warm-up is running from the luggage lot to the starting pt........

升級   0%

該用戶從未簽到

見到leefs兄影尼幅相, 有冇C兄幫我keep左小兒個"巴欺光年"釘書機呀.   就係地下藍色o個個, 小弟帶小兒係日本買, 香港搵唔到.

登錄/註冊後可看大圖

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 4 天

原帖由 yungwai 於 2008-4-13 22:51 發表
    yes ar! my only warm-up is running from the luggage lot to the starting pt........

同我一樣 :-(

我更惨的事是我個 chips 同號碼布竟然俾其他人取了............... :-(

升級   0%

該用戶從未簽到

回復 452# 的帖子

一定 一定。我就失敗啦!!!

升級   0%

該用戶從未簽到

yungwai兄,我唔係住Tuen Mun,不過成日豬事八卦走去同佢地跑, 有興趣就留意新界西既相約活動thread.

原帖由 yungwai 於 13-4-2008 22:49 發表
    Dear Gills, Kenneth & other C-hing, do u all live in Tuen Mun? I would like to try some interval training too but don't know how to start. I am now a bit busy in my part-time study so hope to practise ...