香港長跑網  - 長跑長友

樓主: running-sue
打印 上一主題 下一主題

毅行者2010 : IDA-3PS小隊亂行+支援聯絡站

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Parco爸 於 2010-7-1 22:55 發表

咁爽..你都係唔識休嫁啦

我都有過度活躍症~~
我地星期日都係玩M7-10,睇黎同今日差不多熱,到時感受到你地今日點過癮法...

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

原帖由 花子阿DEE 於 2010-7-1 23:03 發表

我都有過度活躍症~~
    我地星期日都係玩M7-10,睇黎同今日差不多熱,到時感受到你地今日點過癮法...

對於你地蝸牛步隊, 濕濕碎啦

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2010-7-1 23:06 發表

對於你地蝸牛步隊, 濕濕碎啦

熱就縮番入個殼~~

升級   100%

奮鬥

原帖由 花子阿DEE 於 2010-7-1 23:18 發表

熱就縮番入個殼~~hgjD115" />" />hj

加d薯蓉/芝士, yummy

升級   65.55%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2010-7-1 23:25 發表

加d薯蓉/芝士, yummy

法國蝸牛先可以咁整...... 聯合國蝸牛好難食架

升級   100%

奮鬥

原帖由 非比 於 2010-7-1 23:30 發表

法國蝸牛先可以咁整...... 聯合國蝸牛好難食架

唔一定既, 一次過試哂4個口味, 唔錯唔錯

升級   0%

該用戶從未簽到

今日用左3:30走第三段....
    天氣熱..但相比1/7個次大概低2度..濕度不高又有微風....全程好爽..
    如果我D隊友以後俾我用呢個速度行就好囉.......
    (((其他相片後補)))

登錄/註冊後可看大圖

升級   0%

該用戶從未簽到

你地去左許林士多打麻雀牙~~

升級   100%

奮鬥

原帖由 花子阿DEE 於 2010-7-3 17:53 發表
    你地去左許林士多打麻雀牙~~" />" />

我哋去打麻雀都俾你見到

升級   0%

該用戶從未簽到

茶實是日跟左KK Sir去遊山玩水...
    4小時行程...行下..影下相..好鬼爽...
    講真...我其實好鍾意咁嫁...
    成日走山..連個景都未看真就要望住條黃泥路係咁走..係咁走...咁趕..其實內心想趕去邊呢...
    又茶實...我對臭腳成日奶野...幾時判我唔適合走山呢...
    如果隊友仔放我over 30小時完成就真係發達囉...
    講完廢話...反正都無可能...享受下一兩天好過無.去下片先......
    http://www.fotop.net/edmondlui/jky
    最特別係...無啦啦阿冰個高手話來我家食飯..求其煮D食唔死佢既野俾冰個食啦...
    阿平哥仔...你唔好再問阿冰個晚晚冰個同佢食飯啦...

登錄/註冊後可看大圖

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2010-7-3 17:53 發表
    你地去左許林士多打麻雀牙~~" />" />

花子..玩撲蝶唔一定要去大嶼山..墇上果處都有..今天我地先撲足大半日,,

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Parco爸 於 2010-7-3 21:38 發表
    成日走山..連個景都未看真就要望住條黃泥路係咁走..係咁走...咁趕..其實內心想趕去邊呢...
    又茶實...我對臭腳 ...

我都覺我地以前玩錯晒麥三..其實係唔係應玩足3個小時先岩呢?要檢討下先得..
    阿冰個同你食飯..有冇同佢你一啖佢一啖咁食呀?

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 Parco爸 於 2010-7-3 21:38 發表
    又茶實...我對臭腳 ...

點解有個唔同樣既....又冇超,又冇帽.........

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2010-7-3 17:59 發表

我哋去打麻雀都俾你見到

同我一齊返西貢果三位靚女..後來一齊去鄧記沖涼時..話見過你..成日扮綠龜跑比賽..

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 天鬼 於 2010-7-3 23:29 發表

點解有個唔同樣既....又冇超,又冇帽.........

本來我都唔想講..見你提起..p爸..我冇辦法唔解釋下..
    件事係咁既..有人忘了帶帽..貪平入左街市..見到個靚婆婆晨早未開市..求其幫佢買了頂..好似學生仔去旅行帶既帽..係大陸山區D學生妹先會用的..白色..有花花的..非常的可愛..食早餐時拎俾我地睇..差D累我地連早餐都噴晒出來...結果..曬到死..佢都唔敢帶..

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2010-7-3 23:37 發表

件事係咁既..有人忘了帶帽..貪平入左街市..見到個靚婆婆晨早未開市..求其幫佢買了頂..好似學生仔去旅行帶既帽..係大陸山區地學生仔先會用的..白色..有花花的 ...

哦~唔該平平咁清楚又精彩&生動既講解

升級   65.55%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2010-7-3 23:37 發表

件事係咁既..有人忘了帶帽..貪平入左街市..見到個靚婆婆晨早未開市..求其幫佢買了頂..好似學生仔去旅行帶既帽..係大陸山區地學生仔先會用的..白色..有花花的 ...

.....我對頂白花花帽好有興趣, 可唔可以post出黎望下?

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 非比 於 2010-7-3 23:54 發表

.....我對頂白花花帽好有興趣, 可唔可以post出黎望下?

x2

升級   100%

該用戶從未簽到

強烈要求PB post個頂白色..有花花的..非常的可愛帽連樣照