香港長跑網  - 長跑長友

樓主: jackalinhk
打印 上一主題 下一主題

港島南區

升級   58.67%

擦汗
  • 簽到天數: 1 天

Sorry 靜水 and 阿何,
    明天輪到我太太上班,我早上要 takecare 個囡 ,你地自己跑啦。

升級   11.2%

奮鬥
  • 簽到天數: 42 天

升級   11.2%

奮鬥

原帖由 slauhk 於 2012-3-30 20:57 發表
    Sorry 靜水 and 阿何,
    明天輪到我太太上班,我早上要 takecare 個囡 ,你地自己跑啦。

冇問題,我星期二都會跑,一樣見到你。
    跑多的減卞壓。

升級   11.2%

奮鬥

原帖由 阿貓 於 2012-3-29 20:19 發表

哇..哇..哇...影影两隻貓貓的靚相相嚟睇睇....好羡慕你阿...左擁右抱...冬天真溫暖.

我隻肥貓屎咗3年幾啦..." />" />" />" />" />" />好掛住" />" />" />" />" />" />我0既 " />" />" />" />" />" /> 肥福福....阿

Can not send the pic......

升級   68.33%

該用戶從未簽到

原帖由 阿何 於 2012-3-30 22:01 發表

Can not send the pic......" />" />" />" />" />hjk " />" />" />" />" />hjk " />" />" />" />" />hjk

好靚呀....两隻都見到啦...两隻貓貓怎樣入你家門架???
    白色的係唔係女仔阿? 之前嗰隻係唔係男仔阿?

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 9 天

原帖由 阿何 於 2012-3-30 22:01 發表

Can not send the pic...... " /

升級   68.33%

該用戶從未簽到

原帖由 laputa99 於 2012-3-30 23:32 發表

" />" /> " />" /> " />" />

成成貓兄...可唔可以睇多幾張你的貓貓相阿

升級   100%

慵懶

原帖由 阿貓 於 2012-3-30 23:39 發表

成成貓兄...可唔可以睇多幾張你的貓貓相阿

check pm but dont copy the picture

升級   68.33%

該用戶從未簽到

原帖由 laputa99 於 2012-3-30 23:45 發表

check pm but dont copy the picture" />" />

收到.... 謝謝

升級   68.33%

該用戶從未簽到

原帖由 laputa99 於 2012-3-30 23:45 發表

check pm but dont copy the picture" />" />

睇咗啦,,,,,BOBO正面望落好似老人家 ,,,,側面就好可愛, 好似好靜咁, 佢至愛食什麼呢?

升級   76.67%

該用戶從未簽到

回復 242# 的帖子

今日D大斜路由數碼港上到青春徑起碼100米海拔,差d比ching放乾, ching四只脚上山真係勁D. 下次跑布力徑下深水灣, 聽日去買對跑山鞋先

升級   11.2%

奮鬥

咁算點,我又要睇。
    其實點解我放唔到相,唔通長跑網唔比放貓相?

升級   11.2%

奮鬥

原帖由 阿貓 於 2012-3-30 22:49 發表

好靚呀....两隻都見到啦...两隻貓貓怎樣入你家門架???
    白色的係唔係女仔阿? 之前嗰隻係唔係男仔阿?

黑毛叫星仔,白色女女叫細Mei,兩隻都係街抱返來!  

升級   11.2%

奮鬥

原帖由 靜水 於 2012-3-31 11:10 發表
    今日D大斜路由數碼港上到青春徑起碼100米海拔,差d比ching放乾, ching四只脚上山真係勁D. 下次跑布力徑下深水灣, 聽日去買對跑山鞋先

邊有可能咁易放乾你,期待下一課再戰香港仔。
    這是今曰的gps,師兄比較下

http://connect.garmin.com/activity/163202090#.T3bpmRsB6I4.gmail

山頂的比賽報到名嗎?

升級   100%

慵懶

原帖由 阿貓 於 2012-3-31 00:02 發表

睇咗啦,,,,,BOBO正面望落好似老人家 ,,,,側面就好可愛, 好似好靜咁, 佢至愛食什麼呢?

你作c ,  牠只是帶點悶無心機,  所以無mood影相.  我哋早上返唒工, 無人陪佢, 養成牠孤獨性格.
    佢愛食豬肉絲, 熱的白卓蝦和偉嘉牌蝦三文魚罐頭(多汁最貴個隻)

升級   100%

慵懶

原帖由 阿何 於 2012-3-31 19:18 發表

咁算點,我又要睇。" />" /> " />" /> " />" />
    其實點解我放唔到相,唔通長跑網唔比放貓相?" />" /> " />" /> " />" />

check pm and dont copy picture also

升級   100%

慵懶

原帖由 阿何 於 2012-3-31 19:21 發表

黑毛叫星仔,白色女女叫細Mei,兩隻都係街抱返來!" />" />hjgh" />jg" />h  " />" />" />" /> " />" /> ,

有善心, 值得表揚

升級   68.33%

該用戶從未簽到

原帖由 阿何 於 2012-3-31 19:21 發表

黑毛叫星仔,白色女女叫細Mei,兩隻都係街抱返來!" />" />hj" />" />h  " />" />" />" /> " />" /> ,

至中意d周街抱貓揹狗返屋企0既人喇...
    大約19年前我喺公園邂逅一只末企得穩喵~喵~喵 得好淒厲的小小小貓,
    我就抱佢返屋企, 自此之後我們都不再寂寞, 過着幸福的貓主生活喇喇喇
    註 : 我降咗做貓奴, 貓升咗做主子, 卑阿福點咗15年, 係我一生美好的記憶 ~ 喵

升級   68.33%

該用戶從未簽到

原帖由 laputa99 於 2012-3-31 23:51 發表

你作c ,  牠只是帶點悶無心機,  所以無mood影相.  我哋早上返唒工, 無人陪佢, 養成牠孤獨性格.
    佢愛食豬肉絲, 熱的白卓蝦和偉嘉牌蝦三文魚罐頭(多汁最貴個隻)

阿...成身子彈喇.....

好識食阿.. 爆個秘密你知啦...偉+ 呢隻罐頭我隻阿福請過我食架...同人食的分別唔大, 仲好清香添, 唔好講出去阿..如果唔係,,,,就會出動 AK 48架,  以後你抽多些時間同佢傾計多些抱抱佢,

升級   11.2%

奮鬥

原帖由 laputa99 於 2012-3-31 23:55 發表

check pm and dont copy picture also" />" />

師兄,都連結唔到既?