香港長跑網  - 長跑長友

樓主: jackalinhk
打印 上一主題 下一主題

港島南區

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 1 天

回復 218# 的帖子

阿何,我在中坑組排第四啫...我岩岩夠斤兩入中坑組體力上點都有少少箸數既,真係可惜唔識落斜,唔係真係有機追埋個第三名..!!

星期日我約左人行山,所以無報比賽呀,RTI我都想玩但比賽當日不在港所以無得玩,不過星期六跑完去石崗飲奶後會跟施SIR去試吓RTI大圈條路,你地有無興趣呀..??

升級   11.2%

奮鬥
  • 簽到天數: 42 天

原帖由 tank1438 於 2012-3-22 22:14 發表
    阿何,我在中坑組排第四啫...我岩岩夠斤兩入中坑組體力上點都有少少箸數既,真係可惜唔識落斜,唔係真係有機追埋個第三名..!!

星期日我約左人行山,所以無報比賽呀,RTI我都想玩但比賽當日不在港所以無得玩,不過 ...

哈哈 ,我出年離開中坑組去老抗組 。行慣山落斜有渣拿,見幾個毅行者朋友真係好掂(只限落行),見佢地彈下彈下飛一般下山,我有次試下真係好快,不過最終petpet受罰,重係尼度比師兄姊笑。
    飲奶trip我真係想去,不過你見我約左南區師兄們跑,佢地會早上跑,下午有吉不過時間好趕!

升級   11.2%

奮鬥

原帖由 靜水 於 2012-3-22 21:59 發表
    有興趣,你吔定路線我跟,已經買咗隻gps 唔怕迷路。

咁我地衝出置富好唔好,slauhk師兄唔該出下聲la!

升級   68.33%

該用戶從未簽到

貓兄睇吓貓貓
    http://www.youtube.com/watch?v=U97DDZmwpn8
    我仲未咳完 今個星期又跑唔到啦
    你有冇相熟的獸醫介紹個卑我睇睇呀?

升級   11.2%

奮鬥

回復 224# 的帖子

咳咳下個人先快高長大,下星期六有晨操,下午再去小二姐個鮮奶trip,病左就miss左!

升級   58.67%

擦汗
  • 簽到天數: 1 天

Sorry 阿何,個晚跑街時竟然看到你。
    這一輪工作壓力大 ,加上天氣轉時,對call 機關節會有d反應。
    冇心情上長跑網,30應該okay,

升級   11.2%

奮鬥

唔緊要,工作唔開心跑下步好的,工作開心跑下步又會快的。
    Cheer up師兄,星期日梁振英當選後遲的可能通街都塞滿人跑步,開心定唔開心真係難講!

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 9 天

原帖由 阿貓 於 2012-3-23 19:36 發表
    貓兄睇吓貓貓
    http://www.youtube.com/watch?v=U97DDZmwpn8
    我仲未咳完 今個星期又跑唔到啦" />" /> " />" />
    你有冇相熟的獸醫介紹個卑我睇睇呀?

e個貓video好濕碎, 睇下e個
    http://www.youtube.com/watch?v=jGejB92AAYw&feature=related

升級   11.2%

奮鬥

very good. thx for sharing.
    好低落

升級   11.2%

奮鬥

星期六朝我地跑足20K好嗎?

升級   68.33%

該用戶從未簽到

原帖由 阿何 於 2012-3-27 08:55 發表 星期六朝我地跑足20K好嗎?
    貓兄, 我呢日朝要幇家姐湊仔仔, 下午跟kenny, 小二師兄跑. 你哋都來啦,有牛牛奶豆腐花食

升級   76.67%

該用戶從未簽到

回復 230# 的帖子

ching 有咩野計劃,有冇路線途??20k 冇問題。

升級   11.2%

奮鬥

原帖由 靜水 於 2012-3-27 21:40 發表
    ching 有咩野計劃,有冇路線途??20k 冇問題。

睇怕又係我地兩支公吧,就跑一轉置富—域多利道盡頭拆返-大口環道-沙灣道-數碼港(13.5k)-薄扶林水塘-青春徑-至石屎路盡頭回頭(2.5k)-金夫人馳馬徑(2.5k)-薄扶林水塘(total around 19k),不過有的落斜,師兄有冇好提議?

升級   11.2%

奮鬥

原帖由 阿貓 於 2012-3-27 12:43 發表
    貓兄, 我呢日朝要幇家姐湊仔仔, 下午跟kenny, 小二師兄跑. 你哋都來啦,有牛牛奶豆腐花食

認真考慮中。。。。。。。。。

升級   68.33%

該用戶從未簽到

原帖由 阿何 於 2012-3-28 15:43 發表

認真考慮中。。。。。。。。。" />" /> " />" /> " />" />

你嚟跑的話   大家都同意你真正認認真真考慮咗囉
    你唔嚟的話   大家都會覺得你好求其冇深思熟慮囉  

嚟啦嚟啦 嚟啦

升級   76.67%

該用戶從未簽到

回復 233# 的帖子

Ching 帶路我跟冇問題。其它d ching唔見晒嘅?

升級   11.2%

奮鬥

原帖由 阿貓 於 2012-3-28 23:43 發表

你嚟跑的話   大家都同意你真正認認真真考慮咗囉
    你唔嚟的話   大家都會覺得你好求其冇深思熟慮囉  

" />" /> 嚟啦" />" />嚟啦 " />" />嚟啦

我都有兩隻貓要揍!

升級   11.2%

奮鬥

原帖由 靜水 於 2012-3-29 09:34 發表
    Ching 帶路我跟冇問題。其它d ching唔見晒嘅?

slauhk可能唔得閒,星期五至知,
    貓師狙要揍仔(姨生仔),
    macwindyhk唔知點解冇浦頭! ,佢
    上次話有傷,希望冇事啦!

升級   68.33%

該用戶從未簽到

原帖由 阿何 於 2012-3-29 10:18 發表

我都有兩隻貓要揍!

哇..哇..哇...影影两隻貓貓的靚相相嚟睇睇....好羡慕你阿...左擁右抱...冬天真溫暖.

我隻肥貓屎咗3年幾啦...好掛住我0既 肥福福....阿

升級   76.67%

該用戶從未簽到

回復 238# 的帖子

何CHING明早8:00麥記門口見