香港長跑網  - 長跑長友

樓主: kenneth
打印 上一主題 下一主題

渣打馬拉松2009 已報半馬報到區(POST#2己更新集合地點)

關閉 [複製鏈接]

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 4 天

如果跑半馬想搭車走, 恐怕要等好耐啦...................XDDDDDDDDDDDDDDDD

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 kenneth 於 2008-10-6 13:27 發表

一,小弟不是高手 ,二,約16k左右,沿途有小巴,三,我們今晚有部分 ching ctse 會慢遊的,預計中途會乘交通公具返屯門,但放行李時間可以已經來不切了。

......即係話,如果中途唔掂可以自己坐小巴返歸??? 係唔係一齊起步,但之後各有各跑呢??
    你地係咪今晚跑呀?係邊度集合?....

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 saki 於 2008-10-6 13:49 發表

如果跑半馬想搭車走, 恐怕要等好耐啦...................XDDDDDDDDDDDDDDDD

點解??

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 kenneth 於 2008-10-6 13:59 發表

今晚我們會於荃灣西集合起步,終點為屯門兆麟運動場集合。起步會分兩組,一組為快組, 1915 起步,另一組為超快組,1930 起步,基本上跑跑吓,就會差唔多速度的會員會一堆堆跑的。而如果怕太長,跑不完,沿 ...

快組同超快組...........
    我係超慢組....都係自己練習多d先join大家啦...............甘水皮費事獻醜啦...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-10-6 13:50 發表

點解??

No bus for HM. If you wants to take the bus, then need waiting for the bus of FM.

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 kenneth 於 2008-10-6 14:49 發表

咁無理由改個名叫慢組,咁冇氣勢﹗雖然叫快組,但我們跑得都不算太快的 。

原來如此...........哈哈..............甘我其實可能係超超超快組....呵呵..........(講笑)

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 Alex 於 2008-10-6 14:48 發表

No bus for HM. If you wants to take the bus, then need waiting for the bus of FM.

我既車係指救護車呀..............

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-10-6 13:26 發表 我都係膽粗粗報左半馬...希望到時唔使坐車走...呵呵...

add oil la

go go go

升級   17.89%

該用戶從未簽到

各位C兄C姐前輩,

我呢位新手C 9 前兩年跑過10K,
    今年有位C姐邀請我挑戰自己跑半馬,
    真係好心驚膽跳,
    因為仲未知要點樣練法,
    希望各位前輩比D意見.

到時預埋我呢位新手小妹一齊影集體相 ?

請問你地跑會既綠色戰衣仲有冇得訂呀?

升級   0%

難過
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 Apple 於 2008-10-6 21:47 發表
    各位C兄C姐前輩,

我呢位新手C 9 前兩年跑過10K,
    今年有位C姐邀請我挑戰自己跑半馬,
    真係好心驚膽跳,
    因為仲未知要點樣練法,
    希望各位前輩比D意見.

到時預埋我呢位新手小妹一齊影集體相 ?

請問你地跑會 ...

師姊著住網T,變身成青蘋果 .
    想”HOU”妳一啖.
    小妹仍然心大心細,因為唔想跑10K去迫人,
    跑半碼怕自己唔得.

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

難過
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 kenneth 於 2008-10-6 23:39 發表

小弟支持閣下報半馬,但閣下須要加操。 放心,其實目標完成的話是不難的。

心明自己的弱點-惰性,只要報了名,小妹才會加把勁加操
    小妹跑得咁慢,真係唔敢著網衫,怕有辱家聲,收反宣傳效果.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 叮叮噹 於 2008-10-6 23:00 發表

師姊著住網T,變身成青蘋果 .
    想”HOU”妳一啖.
    小妹仍然心大心細,因為唔想跑10K去迫人,
    跑半碼怕自己唔得.

叮叮噹c tse, 放心la一定得架~我上 一年係我人生第一次參加比賽~由於10k full 左...於是逼住報了半馬.....打定最壞打算跑唔晒..但都由報名一天開始努力努力再努力...最後都能夠完成賽事....果一刻既滿足感..係無野可以比..因為全世界都話我一定唔得..一定要上車架..所以到達終點時真係好想喊..哈!原來我都做到架wor.....so~要相信自己既能力一於半馬la

升級   7.67%

該用戶從未簽到

小弟都報左半馬,第一次挑戰,預計做到2'30"以內,而家一直操緊上斜落斜,希望能應付港島區起伏不定的路段。

升級   30.67%

該用戶從未簽到

回復 97# 的帖子

我完全同意VHTOBER CTSE 講法, 當全世界人話你唔得, 你就要加把勁証明俾佢地睇..你係得.
    我上年都係參加在半馬, 係練習時, O的FRIEND成日話我跑唔晒, 不過最後都可以完成到, 衝線一刻真係好感動。所以今年再參加全馬, 因為今年有好多CHING, CTSE既支持!!

升級   100%

該用戶從未簽到