香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 瘋瘋
打印 上一主題 下一主題

渣打馬拉松2009 已報全馬召集處 (POST#2己更新集合地點)

關閉 [複製鏈接]

升級   11.35%

該用戶從未簽到

好!即是你地約10:30開始有人會返黎...........
我當日應會在那邊幫大家影相,順道帶10條power bar及得力素若于,若有其他需要就出聲啦。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 慢子 Wilson 於 2009-2-6 11:01 發表
各位ching/ctse, are you ready?hgjD124" />" />hj
還有兩 day 咋!hgjD115" />" />hj
48小時後的現在應是跑到3x k 了!

小弟的狀態剛好在渣打前 push 到頂峰了!

一於 sub4 sub 4 sub 4 吧! ...

以上內容全部乘以二~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 desmond 於 2009-2-6 11:05 發表
好!即是你地約10:30開始有人會返黎...........
我當日應會在那邊幫大家影相,順道帶10條power bar及得力素若于,若有其他需要就出聲啦。

desmond 兄,真Thank you so much.

請記緊留給小弟

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 desmond 於 2009-2-6 11:05 發表

desmond兄:
唔該使你呀...其實我想食朱古力, 如果可以既留一排細細地既比我啦, 最好係70%以上.

升級   11.35%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-2-6 12:22 發表

desmond兄:
唔該使你呀...其實我想食朱古力, 如果可以既留一排細細地既比我啦, 最好係70%以上.
有無食開邊隻排子?其實比賽都係食番食開個d好d的,唔駛客氣最緊要出聲就得喇。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 desmond 於 2009-2-6 12:35 發表
有無食開邊隻排子?其實比賽都係食番食開個d好d的,唔駛客氣最緊要出聲就得喇。

Desmond 兄, 你令我好感動!真係唔知點多謝你.
請留一包 power bar 及你的支持給小弟吧!

升級   11.35%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2009-2-6 12:41 發表

Desmond 兄, 你令我好感動!真係唔知點多謝你.
請留一包 power bar 及你的支持給小弟吧!
唔駛客氣,希望星期日早點見到你

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 1 天

我又来报到
    等埋我呀!

升級   18.05%

開心
  • 簽到天數: 29 天

嘩,渣打香港馬拉松,我來了,今午四點搭巴士去新加坡,明早八點搭國泰去香港,中午十二點到,大家一起加油!

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

desmond ching, 辛苦哂你呀.  預計西隧九龍入口會吞power gel, 以備過海之用.
    小妹已照你指示帶備得力素糖+喉糖, 其實都冇乜特別要求, 一片小小朱古力已非常滿足,
    btw, 到時見到你在場打氣影相, 已經好夠喇,

升級   56.2%

該用戶從未簽到

desmond 兄,你真係好...  不過我都唔知 mud 時間,又唔知你認唔認得我...  有幸見到,想要塊朱古力已心滿已足啦~~

升級   68.42%

該用戶從未簽到

剛剛睇村上春樹講佢自己第一次參加全馬拉松既情況.....
    當自己跑到35km既時侯,已到達人生中首次踏足的里數.
    到37km的時侯心裡已經想放棄吧了.體內的能量像汽車般用盡汽油一樣.
    喉嚨也乾起來,飲水的力氣都沒有....到達40km時,途人的打氣聲,大會的打氣說還有2km到終點時,作者心說:<光用咀說,是很簡單>呢點絕對認同,未經歷過旁人是不會知道辛苦的.

後天就是小弟第一個馬拉松,以半年時間去準備長跑,到熱愛跑步,到認識本網,到參與半馬拉松比賽,終於到現在參與42km馬拉松.....所以絕對體會出作者當時的心情...

升級   27.6%

該用戶從未簽到

Desmond 兄, 多謝哂你呀!
    請留1粒得力素給小弟!

升級   30.67%

該用戶從未簽到

desmond兄:

我要power bar , 好多謝你既支持

升級   30.67%

該用戶從未簽到

原帖由 占基利 於 2009-2-6 16:40 發表
    剛剛睇村上春樹講佢自己第一次參加全馬拉松既情況.....
    當自己跑到35km既時侯,已到達人生中首次踏足的里數.
    到37km的時侯心裡已經想放棄吧了.體內的能量像汽車般用盡汽油一樣.
    喉嚨也乾起來,飲水的力氣都沒有.... ...

ching 我都好明白你既心情, 備戰己久, 到星期日跑完, 一定領悟更深

升級   30.67%

該用戶從未簽到

心情好緊張

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   73.7%

該用戶從未簽到

原帖由 鄭永忠 於 2009-2-6 14:36 發表
    嘩,渣打香港馬拉松,我來了,今午四點搭巴士去新加坡,明早八點搭國泰去香港,中午十二點到,大家一起加油!

Welcome to Hong Kong!!!

升級   64.74%

該用戶從未簽到

渣打馬拉松2009 已報全馬召集處 (POST#2己更新集合地點)

升級   64.74%

該用戶從未簽到

新鮮人, 唔知點用. 第一次跑全馬, try my best