香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 卓卓
打印 上一主題 下一主題

Casio 60圈手錶 hk$150-170

升級   11%

該用戶從未簽到

好用!超輕身!計到60圈!
冇心跳帶!
要心跳帶請買呢隻!

登錄/註冊後可看大圖

CHR-100

升級   0%

難過
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 timothywongtw 於 2009-5-28 08:53 發表

冇心跳帶!
    要心跳帶請買呢隻!

登錄/註冊後可看大圖

CHR-100

呢款CHR-100有心跳帶, 麗晶都有, $650, 比係行山用品店買平許多.
    女士帶好似大隻左少少, 見有chings用.

升級   56.85%

該用戶從未簽到

卓卓!我前幾日經過觀塘麗晶,個sales姐姐話casio $150 果隻W-752-1AVDF-2925,
    依個型號已經停產,所以買晒啲貨尾就會無貨翻囉!

升級   0%

難過
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 田中雅茂 於 2009-6-8 13:05 發表
    卓卓!我前幾日經過觀塘麗晶,個sales姐姐話casio $150 果隻W-752-1AVDF-2925,

前幾日去麗晶店睇, 已經所淨冇幾.

升級   17.89%

該用戶從未簽到

我昨天在黃金地埔, 無男裝表,女裝表賣$580幾!!

升級   17.89%

該用戶從未簽到

最後我買了Polar RS100, 好貴呀, 殺死人!

升級   40.15%

該用戶從未簽到

原帖由 田中雅茂 於 2009-6-8 13:05 發表

oh.....god......
    會長,咁sales 姐姐有冇推薦您用其他相同款式,且價格相差毛幾既錶錶呢? 唔該  

升級   36.65%

無聊
  • 簽到天數: 3 天

原帖由 卓卓 於 2009-6-8 21:31 發表

oh.....god......
    會長,咁sales 姐姐有冇推薦您用其他相同款式,且價格相差毛幾既錶錶呢? 唔該  " />" />

我係觀塘店見佢以下呢隻有張紙貼住係錶旁講有乜功能
    我估佢近期係想sell以下呢隻
    https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=5008&extra=page%3D2

最衰去荃灣唔就腳
    反而有d想買以下呢隻玩下
    https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=4816&extra=page%3D1&page=1

升級   40.15%

該用戶從未簽到

原帖由 pakcb 於 2009-6-8 22:21 發表

我係觀塘店見佢以下呢隻有張紙貼住係錶旁講有乜功能
    我估佢近期係想sell以下呢隻
    https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=5008&extra=page%3D2

最衰去荃灣唔就腳
    反而有d想買以下呢隻玩下
    htt ...

mm, 唔該哂 pakcb 師兄先.
    都係好事黎既 有150 laps , 340 就有交易 ,唔錯唔錯 .

假如師兄姐見到有更抵玩既錶,一定要post 上黎喎,thanks  

升級   0%

該用戶從未簽到

今日去麗晶買左...
    $150
    得返藍色...

升級   73.33%

該用戶從未簽到

多謝卓卓師兄報料,
    隻舊Casio 又無左電, 唔換電喇, 太舊喇!
    見到有60 lap計時, $150. 今日去買左, 得返藍色, 好輕身.
    應該好o岩用,因為次次跑圈都唔記得自己跑左幾多個圈,
    而家每個圈按一下就ok.
    官塘廣場果間無晒貨,要去麗晶廣場買,
    而家剩番兩隻藍帶,一隻鋼帶

升級   0%

該用戶從未簽到

回復 1# 的帖子

update下報下料先
    上星期五問連麗晶都好似無埋貨
    另係黃金間錶行就有但過要$220

升級   40.15%

該用戶從未簽到

update:
    今日路經新蒲崗 永興,個度既老世話還有部份存貨,價錢做到 $150/pcs,地址及查詢請看附件,tks  

(附件在post 2)

升級   14.21%

該用戶從未簽到

原帖由 timothywongtw 於 2009-5-28 08:53 發表

冇心跳帶!
    要心跳帶請買呢隻!

登錄/註冊後可看大圖

CHR-100

呢隻我都用緊,又輕又好用個樣都靚,我以前買430元

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   27.25%

奮鬥
  • 簽到天數: 178 天

原帖由 瘋瘋 於 2009-7-20 12:12 發表
    150蚊, 唔錯唔錯!" />" />

我都想用150蚊買到  可惜D賣商 太狼死
    標價$225 叫佢平D ,佢話係最平無得再減. 我馬上走人
    標僄$230 叫佢平D ,佢喊$220比你點樣 . 因搵左成半天 溫左六七間 ,好累,迫住說好

升級   72.11%

該用戶從未簽到

我尋日去新浦崗買,佢話要180元,我同佢講話係朋友介紹我過離買,佢買150元wor!老闆話先前係賣150元,而家就冇咁平,我叫老闆平d,最後170元成交
    溫馨提示:只有藍色幾隻,我覺得再去買可能會貴d,最好去買之前打電話問吓個價先

升級   56.85%

該用戶從未簽到

原帖由 foobar 於 2009-7-20 18:29 發表

我都想用150蚊買到  可惜D賣商 太狼死
    標價$225 叫佢平D ,佢話係最平無得再減. 我馬上走人
    標僄$230 叫佢平D ,佢喊$220比你點樣 . 因搵左成半天 溫左六七間 ,好累,迫住說好" />" />

Ching!我琴日經過觀塘麗晶,個老細話casio 原本$150 斷貨果隻W-752-1AVDF-2925 ,
    係第二個批發商度刮到多少貨尾, 所以我見到黑, 紅, 藍, 黃表框膠帶款都有現貨,
    要買嘅跑友就要趁手喇! 不過價錢方面就調高至$170一隻.

升級   40.15%

該用戶從未簽到

原帖由 亞昌 於 2009-7-26 13:52 發表
    我尋日去新浦崗買,佢話要180元,我同佢講話係朋友介紹我過離買,佢買150元wor!老闆話先前係賣150元,而家就冇咁平,我叫老闆平d,最後170元成交
    溫馨提示:只有藍色幾隻,我覺得再去買可能會貴d,最好去買之前打電話問&# ...

個老闆真係奸

唔該昌 ching 報料,如ching 所說,去之前都係打個電話confirm 個價先至好去.(以免需時殺價)

升級   27.25%

奮鬥
  • 簽到天數: 178 天

用左一個星期左右
    發覺計圈時 按D鍵時 好唔就手 , 有時仲按到其的鍵,搞到出錯
    個人意見 , 不愛者或而知者別怪
    用個陣帶係右手 , 方便計lap 時用左手的大母指去按 D鍵.