香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 卓卓
打印 上一主題 下一主題

Casio 60圈手錶 hk$150-170

升級   90%

該用戶從未簽到

回復 159# 的帖子

唔知麗晶依家仲有無呢?
我想買紅色哦~
個個都買, 咁唔識人都易問人嘛

升級   0%

難過
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 卓卓 於 2008-11-13 19:28 發表
    2.去買前,先查詢.
    因此錶銷售效應極奇地好,相信大部份客源來自長跑網,為了可以去到時買到心頭好,而不會扑吉,可根據以下圖片內的電話作查詢:   (This p ...

注意: 麗晶已經改左休星期日囉!

升級   0%

該用戶從未簽到

尋日搭車經過官塘想話去買番隻送俾自己做禮物, 點知麗晶話冇晒黃色, 唔知幾時番貨...   (好彩未出地鐵個閘, 唔係就車錢都蝕埋!)
    btw, 其他顏色&鋼帶都有貨.

升級   90%

該用戶從未簽到

原帖由 TNT 於 2009-3-13 15:32 發表
    尋日搭車經過官塘想話去買番隻送俾自己做禮物, 點知麗晶話冇晒黃色, 唔知幾時番貨... " />" />  (好彩未出地鐵個閘, 唔係就車錢都蝕埋!)
    btw, 其他顏色&鋼帶都有貨.

唔該CHING呀....

升級   56.85%

該用戶從未簽到

原帖由 emma 於 2009-3-13 15:33 發表

唔該CHING呀.... " />" />

嘩!乜原來E度男男女女個個都咁好色既!
    Emma唔洗咁Down 喎!好快會返貨架la!

升級   90%

該用戶從未簽到

原帖由 田中雅茂 於 2009-3-13 16:20 發表

嘩!乜原來E度男男女女個個都咁好色既!
    Emma唔洗咁Down 喎!好快會返貨架la!

咁就好啦.... 之不過... 咁樣變相阻一阻我呢個購物狂都係一件好事黎既...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 叮叮噹 於 2009-3-13 14:09 發表

咁唔老實, 唔洗幫襯佢啦!
    麗晶唔洗講價$150(膠帶), $170(鋼帶), 服務又好, 唔洗花口水同勞氣.
    你又唔係未見過實物, 上網又有圖睇, 咁多師兄師姐買左, 色肓都唔會分唔到藍同黑色囉!

其實我真係無咩所謂,不過我對佢呢種手法唔多buy所以先至講出黎

升級   0%

難過

原帖由 billy_yau 於 2009-3-13 22:03 發表

其實我真係無咩所謂,不過我對佢呢種手法唔多buy所以先至講出黎

有新錶用, 咁就好囉 , 跑多啲, 回本喎!
    多得你講出嚟, 大家對元朗果間, 心中有數架啦!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 emma 於 2009-3-13 20:19 發表 咁就好啦.... 之不過... 咁樣變相阻一阻我呢個購物狂都係一件好事黎既...
    ctse 唔係想要紅色咩? 佢冇黃色之嘛, 其他色都有喎!
    btw, 如果邊位ching ctse知佢番咗黃色的話, 唔該通知聲. 

升級   90%

該用戶從未簽到

原帖由 TNT 於 2009-3-16 00:46 發表
    btw, 如果邊位ching ctse知佢番咗黃色的話, 唔該通知聲.

係喎... 原來我發雞盲... 有睇左做冇.... 謝謝! 得閒要去觀塘行一轉了! 謝謝!

升級   85.33%

該用戶從未簽到

今日去左元朗果間錶行幫朋友買左2隻,之前都介紹過俾各c hing啦,所以再問老闆娘可唔可以$170買出(因為都幾多c hing係佢都買過),咁佢話之後買既c hing/c tse可以$170買,今次真係傾到口水都乾埋,終於都傾點數啦,比之前更平左$10.
    因為佢入貨唔多,所以如果各c hing/c tse要買的過可以打電話去訂或問下有無貨(多數訂左第2日都會有貨的),請講明係要casio計圈既07或08色版!!
    希望為元朗,天水圍,屯門等地既c hing/c tse帶黎好消息!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 water_ho8538 於 2009-3-17 01:12 發表
    今日去左元朗果間錶行幫朋友買左2隻,之前都介紹過俾各c hing啦,所以再問老闆娘可唔可以$170買出(因為都幾多c hing係佢都買過),咁佢話之後買既c hing/c tse可以$170買,今次真係傾到口水都乾埋,終於都傾點數啦,比之前更 ...

唔該哂師兄, 我都係响閣下個朵買架

升級   0%

難過

原帖由 TNT 於 2009-3-16 00:46 發表

麗晶最後一隻黃色膠帶($150)俾我掃左, 幫人買姐.
    女sale話唔知幾時先有貨, 佢地唔會存好多貨.
    其他顏色齊全(藍, 黑, 紅, 鋼帶).

升級   0%

該用戶從未簽到

好想將我隻黃色錶既錶帶由黑轉黃...

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 叮叮噹 於 2009-3-18 01:50 發表 麗晶最後一隻黃色膠帶($150)俾我掃左, 幫人買姐.女sale話唔知幾時先有貨, 佢地唔會存好多貨.其他顏色齊全(藍, 黑, 紅, 鋼帶).

今日終於買到黃色喇!  好似係啱啱返貨, 所有色全部都有, 不過sales話去貨去得好快, 唔知係唔係俾ching ctse們掃晒?!  

升級   0%

難過

原帖由 TNT 於 2009-3-18 18:48 發表

今日終於買到黃色喇!  好似係啱啱返貨, 所有色全部都有, 不過sales話去貨去得好快, 唔知係唔係俾ching ctse們掃晒?!   

我地班師兄師姐真係掃左唔少貨.

升級   11%

該用戶從未簽到

回復 1# 的帖子

樓主嗰隻應該唔係CASIO PHYS 系列.
    重有買跑步唔好買CASIO PHYS STR-600,因為好鬼重,
    係我就唔去呢間麗晶買錶,嗰個女人吋到死,話我哋啲錶唔可以羅出嚟睇!
    喂!咁我都要試吓我戴唔戴到都得啩!(事關我隻手臂好細!)
    我寧願去第二度買貴啲,都唔去佢度買!
    嗱!好似我呢隻CASIO PHYS STR-900 係新界買嘅,錶價$398,我問老細可唔可以平啲,
    嗰老細十分好人,佢話$370!
    買嘢唧!比錢嗰個都要受氣,唔係呀!

登錄/註冊後可看大圖

升級   40.15%

該用戶從未簽到

原帖由 timothywongtw 於 2009-3-22 16:30 發表
    樓主嗰隻應該唔係CASIO PHYS 系列.
    重有買跑步唔好買CASIO PHYS STR-600,因為好鬼重,
    係我就唔去呢間麗晶買錶,嗰個女人吋到死,話我哋啲錶唔可以羅出嚟睇!
    喂!咁我都要試吓我戴唔戴到都得啩!(事關我隻手臂好細!)
    我寧願去第二度買貴啲,都唔去佢度買!
    嗱!好似我呢隻CASIO PHYS STR-900 係新界買嘅,錶價$398,我問老細可唔可以平啲,
    嗰老細十分好人,佢話$370!
    買嘢唧!比錢嗰個都要受氣,唔係呀!

登錄/註冊後可看大圖

哈哈,是不是CASIO PHYS 系列,小弟就不知了

平,靚,正,岩用,又可以粗使 就 行了 .

HEY,timothywongtw師兄,假如知邊一間服務好,
    又做到或底於此價的STOCK,煩請即報,唔該哂你.

升級   0%

該用戶從未簽到

報下料...相中膠帶款..
    元朗壽富街...金星家庭用品有售..價錢$199..膠帶多色..(沒有鋼帶)
    (位置即大橋街市斜對面)