香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 卓卓
打印 上一主題 下一主題

Casio 60圈手錶 hk$150-170

升級   0%

難過
  • 簽到天數: 1 天

麗晶果間番左呢款膠帶, 紅黃藍黑色都有, 但加左價至$170.

升級   40.15%

該用戶從未簽到

回復 221# 的帖子 & 回復 218# 的帖子

多謝會長及叮叮噹ctse報料,tks  

升級   17.67%

該用戶從未簽到

http://www2.casio.co.jp/manual_pdf/wat/en/pdf_search.php?MODULE=2925&submit.x=0&submit.y=0

一輪冇用隻表(long time no 長課),唔記得d function,唔見左說明書 好彩上網搵到~~

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   28%

該用戶從未簽到

原帖由 econecon 於 2009-8-1 01:52 發表

真係咁正? 搞到想去買添

我都係...想去買返隻

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 叮叮噹 於 2009-7-31 23:45 發表
    麗晶果間番左呢款膠帶, 紅黃藍黑色都有, 但加左價至$170.

多謝報料...

隻錶...唯一投訴...個圈數細到呢...要加個放大鏡看...

升級   27.25%

奮鬥
  • 簽到天數: 178 天

原帖由 Parco爸 於 2009-8-1 10:17 發表

多謝報料...

隻錶...唯一投訴...個圈數細到呢...要加個放大鏡看...  

小小同意啦, 日間都可以清楚看見的. 不過到夜上就.......

升級   56.85%

該用戶從未簽到

卓卓!我琴日去開觀塘麗晶果頭,發覺宜家買$170果隻W-752-1AVDF-2925 ,
    竟然, 黑, 紅, 藍, 黃表框膠帶款都有現貨, 想買嘅跑友就要去睇吓喇!

升級   0%

該用戶從未簽到

似乎隻錶除左冇心率功能之外,都好好喎

心動呀

升級   56.85%

該用戶從未簽到

原帖由 econecon 於 2009-8-12 14:41 發表

心動呀

老友! 心動不如行動 !

升級   36.65%

無聊
  • 簽到天數: 3 天

原帖由 econecon 於 2009-8-12 14:41 發表

心動呀

剛剛行完....觀塘.....$170...  大量...多色...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 pakcb 於 2009-8-12 15:49 發表

剛剛行完....觀塘.....$170...  大量...多色...

Ching 有冇用過. 個功能正唔正?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 田中雅茂 於 2009-8-12 15:27 發表

老友! 心動不如行動 ! hgjD124" />" />hj

想行動不過真係唔去開果頭

Ching係咪有一隻?

升級   36.65%

無聊

原帖由 econecon 於 2009-8-12 16:09 發表

Ching 有冇用過. 個功能正唔正?

$170  交足貨...仲想點

因為我本身有另一隻...所以相比之下...都無乜吸引我去買多隻
    https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=2261&page=1#pid54168

登錄/註冊後可看大圖

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 pakcb 於 2009-8-12 17:40 發表

$170  交足貨...仲想點

因為我本身有另一隻...所以相比之下...都無乜吸引我去買多隻
    https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=2261&page=1#pid54168
    http://i189.photobucket.com/albums/z315/Gill ...

呢隻就係你買左果隻?

升級   36.65%

無聊

原帖由 econecon 於 2009-8-12 22:49 發表

呢隻就係你買左果隻?

係...現在用緊呢隻
    佢唔係最好...只係個時無乜周圍睇
    見佢有 50 lap 又光能 又夜光
    三百蚊多...價錢同樣...都覺ok
    咁就買

要型我覺...STR-800-1JF 幾型...不過幾食電
    但係又over 五百幾

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 pakcb 於 2009-8-13 00:08 發表

係...現在用緊呢隻
    佢唔係最好...只係個時無乜周圍睇
    見佢有 50 lap 又光能 又夜光
    三百蚊多...價錢同樣...都覺ok
    咁就買

要型我覺...STR-800-1JF 幾型...不過幾食電
    但係又over 五百幾

老實講,如果budget最多三百幾,邊隻最好係呢個budget下

升級   36.65%

無聊

原帖由 econecon 於 2009-8-13 00:13 發表
    老實講,如果budget最多三百幾,邊隻最好係呢個budget下

如果唔知自己想買乜...但係又想買...就買最平夠用就算...講真玩兩野咪又係會換
    到你自己知自己要乜時先買d貴d羅...一生人又點只買一隻錶

如果唔知...買最平...又夠用就算

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 pakcb 於 2009-8-13 00:20 發表

如果唔知自己想買乜...但係又想買...就買最平夠用就算...講真玩兩野咪又係會換
    到你自己知自己要乜時先買d貴d羅...一生人又點只買一隻錶

如果唔知...買最平...又夠用就算

會唔只買一隻?? 咁有錢...

升級   36.65%

無聊

原帖由 econecon 於 2009-8-13 01:06 發表
    會唔只買一隻?? 咁有錢...

我都幾十歲人了... 錶又點會只係得一隻

如果你問我咁多個post...平平地我會選 ...百七...一個字...平...兩個字...夠用

如果真係有d想買黎平日都會帶...會選
    https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=4816&extra=page%3D2&page=1

主要我肥...大件...帶大隻錶會好睇d...呢隻又好似搶眼...不過估計實戰時會覺大重
    最衰就只係..荃灣..賣...太遠我去唔到唔就腳