香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 大圍新跑手
打印 上一主題 下一主題

夜探梅子林 - 上斜特訓 (第六回-告別08極速一上 Page#26 Post#504)

關閉 [複製鏈接]

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

原帖由 cc 於 2008-12-30 23:56 發表
    唉~~今次成績
    到梅子林口:24'37
    上到梅子林:38'36"
    落番到梅子林口:49'38"
    返到運動場:75'09
    不過都好開心終於見到sue ctse,嘩~佢一支箭咁就跟左d快腳走~好勁丫~
    仲要多謝 ...

係呀, 唔使等到農曆新年先見面, 哈哈 唔好咁講啦, 我只係死跟怕迷路咋

升級   0%

該用戶從未簽到

2008.12.30 告別08極速一上 (全程實際11.8K)

去程 : 19:39 + (上斜:10:52)
    回程 : (落斜:9'26) + 21'00
    全程 : 1'00'56

跑之前係運動場梁兄問我跑完30K仲攰唔攰,我仲認叻話OK啦,點知跑到2K度即刻來料,一對小腿d乳酸發作,完全冇力提唔起咁,好彩係呢個時候 slowrunner ching拍上來陪我一齊跑,如果唔係我多數會放棄慢跑返來算數,多謝使ching就住小弟足足陪我拍跳拍足10K。  

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 小華是也! 於 2008-12-30 23:44 發表
    " />" /> 圍圍明天來不來呢?
    天日冲圈?
    你後日去跑步+BBQ?
    大後日有跑步+羽毛球?
    " />" />會辛苦嘛?

華華:
    聽日要休息我唔跑啦,不過夜晚冇節目都想join SSP小隊Dinner,你都去呀?
    跑步 + BBQ 係10/1果個星期六,你搞錯咗呀。
    星期日跑完美津濃,跟住食返個早午餐再去打羽毛球,已經預埋你。

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 789 天

昨天一跑就周身不對勁
    跑完回來仲雙眼通紅.......

無計時,只知上斜快過cc

注意: 男更衣室近locker有2個浴格裡面無人但鎖上,弄至排長龍

Kin in Running

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 shogikin 於 2008-12-31 09:34 發表
    昨天一跑就周身不對勁
    跑完回來仲雙眼通紅.......

無計時,只知上斜快過cc

注意: 男更衣室近locker有2個浴格裡面無人但鎖上,弄至排長龍

堅堅:
    你會唔會琴晚著少咗衫冷親呀,今晚過澳門著多件衫呀,唔好亂食野。
    新年快樂!

升級   100%

奮鬥

886 886, 保重呀!!! 今晚仲凍呀, 過大海著多件衫, 千祈咪病倒呀
    Happy New Year!!!!

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 789 天

沒事,應該是昨晚個人不適合跑加不想跑
    全靠大家推動才能跑埋個2008

thanks 大家

升級   13.2%

該用戶從未簽到

大圍兄若非石崗乳酸發作, 我連你的影兒也看不見呢.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 slowrunner 於 2008-12-31 11:47 發表
    大圍兄若非石崗乳酸發作, 我連你的影兒也看不見呢.

點會呀....ching真定實力都未出,ching半馬比賽都未跑過都敢越程挑戰渣打全馬,證明對自己有一定信心啦。

升級   13.2%

該用戶從未簽到

我只是沒有真正的半馬成績, 跑是跑過一次, 不過那次狀態不好, 做不出成績來, 以後便沒跑半馬了.

經過兩回ching的梅子特訓, 對明天荃灣斜路确增了信心.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 slowrunner 於 2008-12-31 13:36 發表
    我只是沒有真正的半馬成績, 跑是跑過一次, 不過那次狀態不好, 做不出成績來, 以後便沒跑半馬了.

經過兩回ching的梅子特訓, 對明天荃灣斜路确增了信心.

非常好...ching明天加油。

升級   18.2%

該用戶從未簽到

原帖由 cc 於 2008-12-30 23:56 發表
    唉~~今次成績
    到梅子林口:24'37
    上到梅子林:38'36"
    落番到梅子林口:49'38"
    返到運動場:75'09
    不過都好開心終於見到sue ctse,嘩~佢一支箭咁就跟左d快腳走~好勁丫~
    仲要多謝 ...

我出左街先記得無禁錶, 不過我全程同CC一齊, 所以時間應該同佢一樣.

CC, 其實我一個人夜麻麻跑好驚 , 尤其係上到梅子林, 跑跑下路邊有D怪聲........好彩有你陪我就真.

唔好意思我又閃左無同大家食宵夜, 我諗諗下都係早D返去交人, 唔係下次好難攞approval.  長跑長有嘛.

升級   100%

鬱悶
  • 簽到天數: 1 天

始終因腳患關係,2008年最後一次上梅子林都放棄了。
    跟大夥兒起步後,跑到雙橋後我便轉左跑去科學園及回程,
    應該都是12K,但就避免了梅子林的斜路,中途右腳跟都有
    痛過,但馬上減慢速度就不痛了。莫非,我要改名做slowrunner?
    而原本的slowrunner跟本就不slow,應該要把名字讓出來了!

Sue CTse 跑得真的快,跟着班快馬都一点不遜色,今個星期六
    Mizuno半馬攞獎大有機會!

希望我的腳患能快些復原,09年再跟大家跑上梅子林!

Happy New Year !!!!!!

升級   100%

奮鬥

原帖由 runrunrun 於 2008-12-31 22:04 發表
    始終因腳患關係,2008年最後一次上梅子林都放棄了。
    跟大夥兒起步後,跑到雙橋後我便轉左跑去科學園及回程,
    應該都是12K,但就避免了梅子林的斜路,中途右腳跟都有
    痛過,但馬上減慢速度就不痛了。莫非,我要改名做slowrunner?
    而原本的slowrunner跟本就不slow,應該要把名字讓出來了!

Sue CTse 跑得真的快,跟着班快馬都一点不遜色,今個星期六
    Mizuno半馬攞獎大有機會!

希望我的腳患能快些復原,09年再跟大家跑上梅子林!

Happy New Year !!!!!!

ctse, 你o既重點賽係渣打, 保重呀,   我o地會支持你呀

非常認同slowrunner要改命, 佢真係一o的都唔slow
    ctse, 以我的速度, 咪淨係識"死跟",  我一路都只係遠遠地跟住佢同大圍ching個背脊咋

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   13.2%

該用戶從未簽到

原帖由 cc 於 2008-12-31 22:21 發表

ctse你腳患唧~如果唔係,你都係快腳一族hgj091" />" />hj長跑長有,好番就可以跑得更快~

是啊, runrunrun ctse待腳患好了, 不如改名做「快腳快腳快腳runrunrun」, 唔好同我爭名啦  

Sue ctse 也是攞獎級人馬, 元旦和mizuno發威吧!

升級   100%

奮鬥

原帖由 slowrunner 於 2008-12-31 22:41 發表

是啊, runrunrun ctse待腳患好了, 不如改名做「快腳快腳快腳runrunrun」, 唔好同我爭名啦  

Sue ctse 也是攞獎級人馬, 元旦和mizuno發威吧!

ching, 你太睇得起小妹喇, 我係符碌人馬就真,
    聽日沙田元旦跑, 有去年得奬者wongc參加, 佢叫糊機會大好多, 至於味精濃, 我真頭 ...... 完成賽事已好滿足了..

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   18.2%

該用戶從未簽到

死啦, 等大家以為我好勁, 上年我其實好彩, 同埋D高手無出現, 我跑55:XX都有第9名.  今年我快左, 但都無獎, 皆因有阿sue ctse呢D真正勁人係度.