香港長跑網  - 長跑長友

樓主: =chairman=
打印 上一主題 下一主題

將軍澳逍遙跑步團 ◎ Part 1

關閉 [複製鏈接]

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 83 天

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-1-23 23:22 發表

EE。 你9點9 開定位比我地喇。" />" />

上次 12k 都跑0左 一小時 四十分...聽日長0左.. 未必要咁早開位 bor...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2009-1-23 23:35 發表
    各位, 小妹今日收到通知, 明天要開工, hgjD092" />" />hj 我o黎唔到喇...............hgjD092" />" />hj  

好可惜丫..咁你下星期來開年逍遙跑啦...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 jc8866 於 2009-1-23 23:25 發表

我都唔好意思, 因為我們既呀細B就快出席, 所以唔係咁方便幫大家放行李,
    同埋聽日我跑(行)完之後唔同大家食早餐喇, 要早D番屋企.

jeff 兄,家庭最緊要 ~~~~

另外,細B咁快想加入逍遙團 ?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2009-1-23 23:35 發表
    各位, 小妹今日收到通知, 明天要開工, hgjD092" />" />hj 我o黎唔到喇...............hgjD092" />" />hj  

唔緊要,下次見 ~~

升級   0%

該用戶從未簽到

你地跑得開心d啦

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 =chairman= 於 2009-1-24 00:22 發表

jeff 兄,家庭最緊要 ~~~~ hgj091" />" />" />" />hj

另外,細B咁快想加入逍遙團 ?hgjD115" />" />" />" />hj

捉字蚤 (打錯字姐)......................

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

今天第一次入tko同咁多位一齊跑, 重要車呀文帶我同會長去放行李, 真係多謝晒你地呀!
    跑完重一齊食早餐吹水, 好熱鬧, 又開心~ 下次得閒再跟你地跑過呀!

升級   77.37%

該用戶從未簽到

sorry~我今日較左鬧鐘, 但冇響 , 醒既時候已經830,
    話左會到又冇到, 唔好意思,
    唯有等下次

升級   20.75%

該用戶從未簽到

今日第一次跟大家一齊跑,多得文ching 、 車呀文ching 同快活ctse 一路照顧同教導,我真係學左好多野。

我只係一個初哥,但文ching 一句 「要多d 跑,要尊重呢個運動」,真係令我明白做任何事都要認真有恆心。既然開始跑的話,就要跑到尾~~

希望好快再同你地約跑,期待二月

升級   0%

該用戶從未簽到

今日好開心咁同大家逍遙左十幾公里了.

雖然唔係好識路,不過多得各位師兄師姐帶路,一路跑一路傾計,咁就跑完了.
    仲有師兄提醒我跑姿的問題,使我獲益良多.

當然,吹水早餐會亦都係非常愉快.

多謝車亞文的精心安排.
    (你好好努力準備考試了,考完再跑過啦).

升級   20.75%

該用戶從未簽到

期待二月運動開時再跑過~~

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 83 天

今朝的團年跑.跑完返離都唔覺得攰.(真系巧逍遙)
    又識多咁多位ching~ctse
    第時都要多d入泥參加

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 789 天

很高興來同大家跑
    感謝Terrence 帶我們去早晨點

可能有Locker借:
    寶 康 公 園
    寶 翠 公 園
    http://www.lcsd.gov.hk/b5/ls_park.php

Kin in Running

升級   56.85%

該用戶從未簽到

今日逍遙團年跑,雖然係我第一次參予,加上氣溫只得9度,
    但得到將軍澳各位 Ching Ctse 親切既關顧,令人倍感溫暖.
    連藍田傷殘街坊ee,都專程出席氣氛融洽既跑後早餐吹水會,
    真係誠意可嘉.希望佢隻燒鵝左脾早日康復,快D歸隊.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 hoshanbei 於 2009-1-24 14:13 發表
    今日第一次跟大家一齊跑,多得文ching 、 車呀文ching 同快活ctse 一路照顧同教導,我真係學左好多野。

我只係一個初哥,但文ching 一句 「要多d 跑,要尊重呢個運動」,真係令我明白做任何事都要認真有恆心。既然 ...

hoshanbei ctse... 你好丫... 可惜今日你無來食早餐..我地緣慳一面啦....

咁你下星期六 (年初六) 來不來我地既開年逍遙跑?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 田中雅茂 於 2009-1-24 21:44 發表
    今日逍遙團年跑,雖然係我第一次參予,加上氣溫只得9度,
    但得到將軍澳各位 Ching Ctse 親切既關顧,令人倍感溫暖.
    藍田傷殘街坊ee,都專程出席氣氛融洽既跑後早餐吹水會,
    真係誠意可嘉.希望佢隻燒鵝左脾早日康復 ...

多謝會長幫我改0左個新名....
    小妹都想快點康復..同眾 ching ctse 繼續逍遙 tko !

升級   0%

該用戶從未簽到

今日真是好開心晒草場CHING、CTSE光臨TKO
    迪迪仔及山比遠到而來。
    希望下一次的開年跑可以再見到你地。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 jonathanmok 於 2009-1-24 13:44 發表
    sorry~我今日較左鬧鐘, 但冇響" />" /> , 醒既時候已經830," />" />
    話左會到又冇到, 唔好意思," />" />
    唯有等下次

OOO~~ 吾更要。 我地初六會開年跑。你會到嗎?

升級   0%

該用戶從未簽到

今日好開心又可以識到咁多位ching/ctse, 可惜錯過了我們的主菜~早餐吹水會