香港長跑網  - 長跑長友

樓主: saki
打印 上一主題 下一主題

22.2.09 珠海半馬拉松 請於該日0715在起跑線上集合影大合照

關閉 [複製鏈接]

升級   38.45%

慵懶
  • 簽到天數: 24 天

恭喜rockiec ching得到一個盃仔!

升級   94.3%

該用戶從未簽到

我都有興趣跑廈門o家,請問你地會點plan? 跑先定係行地方先?
    去幾多日? 攞長假都要早少少plan.

原帖由 allanccl 於 2009-4-16 16:46 發表

係呀!我都記得,仲即時提左Robert架啦,我仲話我地長跑網會拖馬去廈門跑,佢都知廈門一定係每年第一個禮拜日架啦,我相信佢會考慮改期的。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 哈利330 於 2009-5-2 15:58 發表
    我都有興趣跑廈門o家,請問你地會點plan? 跑先定係行地方先?
    去幾多日? 攞長假都要早少少plan.

多謝哈利330師兄對2010年廈門馬拉松有興趣,暫時計劃係會分A團只去跑馬拉松,B團會先跑馬拉松後再去遊覽玩,初步構思係A、B團一齊出發,A團跑完便回港(約三天),B團跑完繼續旅遊(約七天)。這個是初步計劃,要到廈門馬拉松開始報名時,看當時旅行社的價錢及安排再決定。

升級   94.3%

該用戶從未簽到

Thanks. 7日可以去埋土樓都得喎。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 哈利330 於 2009-5-2 21:08 發表
    Thanks. 7日可以去埋土樓都得喎。

我希望玩多d地方,但係個團費唔好咁貴,到時會找旅行社策劃行程的。

升級   40.53%

該用戶從未簽到

THX allanccl師兄 近排好少上網 要溫習 下星期就要考試
    沒有什麼時間

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 tou65027 於 2009-5-3 21:37 發表
    THX allanccl師兄 近排好少上網 要溫習 下星期就要考試
    沒有什麼時間

不用客氣,考完試再約吧,比心機溫習,努力加油呀!
    靜靜話你知,個盃刻埋你個名同時間的,好有記念價值,Dr. Robert Kirby都幾細心呀!

升級   40.53%

該用戶從未簽到

哈哈  都吾算叫靜靜ga啦.....

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 rockiec 於 2009-5-2 11:33 發表
    好多謝 亮兄 出手相助, 同 tou ching 跟小弟攞番個好多謝 亮兄 出手相助, 同 tou ching 跟小弟攞番個獎盃,雖然地方唔同, 時間唔同, 但同一賽事, 可以兩次頒獎,
    真係好興奮!

原來個盃仲刻埋個自己ge名 ...

恭喜Rockiec师兄!!!实至名归啊!

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 allanccl 於 2009-5-1 08:15 發表

係呀,一月真係勁多賽事,但係好想跑廈馬又想跑珠海半馬,所以咪同Robert Kirby商量可唔可以改期,兩個賽事唔好咁近,驚復原唔切,佢都好通情達理,好想就我地架。

3月份的国内赛事通常比较少,有全马的厦门、沿岸、渣打都在一、二月份。可以考虑3月啊。

还有值得留意的是,今年年底可能深圳、广州都会搞全马赛事了,到时要选择就太多啦。哈哈

升級   40.53%

該用戶從未簽到

8月可能來參加中興杯10KM

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 tou65027 於 2009-6-24 15:08 發表
    8月可能來參加中興杯10KM

歡迎啊! 真係來香港的話,早d通知小弟,以便安排頒番珠海半馬拉松個獎杯給閣下。

升級   40.53%

該用戶從未簽到

好的  師兄咁夜都仲吾訓

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 tou65027 於 2009-6-25 01:04 發表
    好的  師兄咁夜都仲吾訓

我最近夜訓左d,以前11時前訓,以便早起練跑。

升級   40.53%

該用戶從未簽到

黎吾度囉  因為報名人數夠晒 所以報吾到名

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 tou65027 於 2009-7-8 14:21 發表
    黎吾度囉  因為報名人數夠晒 所以報吾到名

唔緊要! 下個比賽啦,總有機會的,如果唔洗頒獎,閣下下次來香港時預先通知小弟,我可以拿去上環港澳碼頭給閣下。 再唔得閒既話,小弟可以托我弟弟拿去澳門給你,如果揀這方案,請PM我留澳門電話。

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

路過~
    亮哥你好? 食飯未呀?下次晒草有約跑飯局你要再來啊!
    尋日我地就一行15人跑完晒草去左稻香打邊爐, 好正呀!
    打邊爐你啱唔啱架.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 mill 於 2009-7-11 20:47 發表
    路過~
    亮哥你好? 食飯未呀?下次晒草有約跑飯局你要再來啊!
    尋日我地就一行15人跑完晒草去左稻香打邊爐, 好正呀!
    打邊爐你啱唔啱架.

多謝mill姐,其實我乜都食,只要唔太肥膩,打邊爐都幾好喎,咁係咪星期三晚?

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

亮哥..唔係星期三呀! " />" />" />" /> 上兩次打邊爐都係(星期五)離架,
    因為好在第2日唔洗返工呀ma,
    但下個星期五唔知有無局, 因為已連續打左兩個星期邊爐了,
    而家其他人都仲未約我, 不如咁啦, (我地這兩次沒有出post的)如果下次有局我pm你好嗎?
    多啲人一齊跑吓食吓傾吓, 真係好開心架. " />" />" />" />

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 mill 於 2009-7-11 22:50 發表
    亮哥..唔係星期三呀! " />" />" />" />" />" /> 上兩次打邊爐都係(星期五)離架,
    因為好在第2日唔洗返工呀ma,
    但下個星期五唔知有無局, 因為已連續打左兩個星期邊爐了,
    而家其他人都仲未約我, 不如咁啦, (我地這 ...

我星期六要操山,勁辛苦,每次都好似跑完全馬咁甘,所以如果星期五就唔好預我了,謝謝!