香港長跑網  - 長跑長友

樓主: saki
打印 上一主題 下一主題

22.2.09 珠海半馬拉松 請於該日0715在起跑線上集合影大合照

關閉 [複製鏈接]

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

各位出戰珠海的ching / ctse們, 加油呀!!!
    其實小妹都好有興趣, 奈何初時資料未明確, 所以小妹報了"西貢區長跑", 未能同行, 見諒.

等你地好消息及靚相呀

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 2 天

相信到時亮哥一定會拍好多靚相回來的

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 di692 於 2009-2-19 12:05 發表
    相信到時亮哥一定會拍好多靚相回來的

小弟會派隨軍攝映師(他大約六十多歲,短而全白頭髮)拍照,他會首先在第一個攝映點(情侶路)拍,盡量拍個人大頭,之後打的去終點映衝線。
    各位跑珠海半馬既網友有興趣映大合照可於0715時,在桃源賓館門外起點處集合(其實即是假日酒店對面馬路),小弟會著長跑網戰衣。攝映師拍完大合照在封路之前便打的去第一個攝映點。大家最好離開酒店前解決左大事先,唔洗週圍搵廁所,現場可能無架,映完大合照之後才做熱身。
    如需取本人大陸手電作聯絡,可PM小弟。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2009-2-17 10:18 發表
    各位出戰珠海的ching / ctse們, 加油呀!!!
    其實小妹都好有興趣, 奈何初時資料未明確, 所以小妹報了"西貢區長跑", 未能同行, 見諒.
    等你地好消息及靚相呀

多謝SUE姐及KEN兄的打氣!

升級   100%

開心

原帖由 allanccl 於 2009-2-19 12:49 發表

小弟會派隨軍攝映師(他大約六十多歲,短而全白頭髮)拍照,他會首先在第一個攝映點(情侶路)拍,盡量拍個人大頭,之後打的去終點映衝線。
    各位跑珠海半馬既網友有興趣映大合照可於0715時,在桃源賓館門外起點處集合 ...

請問亮哥會否參加星期六酒店的晚宴,順道取選手包呢??因我會參加的!!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 di692 於 2009-2-19 13:14 發表

請問亮哥會否參加星期六酒店的晚宴,順道取選手包呢??因我會參加的!!

小弟唔會參加星期六酒店的晚宴,因我的朋友想食中餐,會去拱北吃晚餐。

升級   100%

開心

原帖由 allanccl 於 2009-2-19 13:30 發表

小弟唔會參加星期六酒店的晚宴,因我的朋友想食中餐,會去拱北吃晚餐。

收到,咁星期日拍大合照啦!!
    請問星期六會幾點到珠海呀,我同朋友一早坐八點幾船去,唔知珠海有咩可以行下呢??

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 di692 於 2009-2-19 13:34 發表

收到,咁星期日拍大合照啦!!
    請問星期六會幾點到珠海呀,我同朋友一早坐八點幾船去,唔知珠海有咩可以行下呢??

Edmon兄八點幾坐船去咁早? 珠海有溫泉可以去浸下,又可以去視察跑道,漫步拍照倩侶路、珠海漁女等等,因為跑步果時無乜機會映。

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

開心

原帖由 allanccl 於 2009-2-19 13:50 發表

Edmon兄八點幾坐船去咁早? 珠海有溫泉可以去浸下,又可以去視察跑道,漫步拍照倩侶路、珠海漁女等等,因為跑步果時無乜機會映。

係朋友買,佢有親戚係雅居樂住客,可以買平船飛,來回$190元,佢地話早一點過去行下喎,下午多會坐大會車去視察跑道,到時唔知可唔可以下車拍照呢??, 比賽途中應該不帶相機了,靠亮哥朋友了,係度先唔該你和你的朋友先

升級   100%

開心

原帖由 kenneth 於 2009-2-19 14:07 發表

拱北地下街,幾多野睇,如想食蚝,可以過橫琴。

唔該晒kenneth ching的 資料,拱北都應該多地方行的,thx!!

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

開心

原帖由 kenneth 於 2009-2-19 14:23 發表

小弟講錯,比賽前,少食蚝為妙﹗拱北的確很多地方好好行的,大家玩得開心 D。" />" />

點解唔食得呀,是不是怕會肚瀉嗎??

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 di692 於 2009-2-19 14:14 發表

係朋友買,佢有親戚係雅居樂住客,可以買平船飛,來回$190元,佢地話早一點過去行下喎,下午多會坐大會車去視察跑道,到時唔知可唔可以下車拍照呢??, 比賽途中應該不帶相機了,靠亮哥朋友了,係度先唔該你和你的朋 ...

來回$190元好抵喎!
    到時可以禮貌d問下,如果d路可以停車的話,我相信一定比既,因為我相信Robert Kirby會跟車沿途介紹景點,我果日(1月11日)試跑,佢每逢景點都停低映大合映。
    就算我帶相機都映唔到你啦,我咁慢! 我會帶相機,但係主要係我朋友映,佢部單鏡相機靚好多! 總之,見到有人映你就笑靚d就得喇!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 di692 於 2009-2-19 14:30 發表

點解唔食得呀,是不是怕會肚瀉嗎??

唔一定肚瀉,萬一唔受得肚瀉,咁第二朝變左軟腳蟹,咁我就快過你啦!HeHe!

升級   100%

開心

原帖由 allanccl 於 2009-2-19 14:38 發表

來回$190元好抵喎!
    到時可以禮貌d問下,如果d路可以停車的話,我相信一定比既,因為我相信Robert Kirby會跟車沿途介紹景點,我果日試跑,佢每逢景點都停低映大合映。
    就算我帶相機都映唔到你啦,我咁慢! 我會帶相 ...

原本打算免費船飛過澳門經拱女過珠海,依家有咁平船飛,所以早一點過去都無所謂!!

亮哥你試跑完,小心比賽當日體力會未復完喎!!
    到時唔理咁多,見到相機就依起棚牙,係咁笑啦

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 di692 於 2009-2-19 14:47 發表

原本打算免費船飛過澳門經拱女過珠海,依家有咁平船飛,所以早一點過去都無所謂!!

亮哥你試跑完,小心比賽當日體力會未復完喎!!
    到時唔理咁多,見到相機就依起棚牙,係咁笑啦

我係1月11日試跑架,一早復完左啦!
    星期六晚打算早訓,所以係上午及下午行街玩完,吃過晚飯休息早d訓,記住買定早餐啊。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kenneth 於 2009-2-19 14:52 發表

都是穩陣d好,不過上次我們八人去食,無人有事,應該都問題不大。

係呀,食蚝呢樣野,唔係個個受得,又唔係個個會肚瀉架,總之,大賽在前,小心飲食。