香港長跑網  - 長跑長友

樓主: saki
打印 上一主題 下一主題

22.2.09 珠海半馬拉松 請於該日0715在起跑線上集合影大合照

關閉 [複製鏈接]

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 2 天

各位ching/ctse,
    如果有興趣參加這個賽事,又想住珠海假日酒店的話,我問過係優惠價688元,係人民幣,不是港幣!!
    訂房須知:
                 1)   您可以通过电子邮件、传真或电话订房;

2)   我们以RMB688NET的价格,提供标准双床房给参加比赛的选手,此价格包括服务费及2份早餐,并于晚餐时赠送2碗意大利面。     如需豪华大床房,可提供房价RMB700NET,包含1份早餐,但不赠送意大利面;

3)   房价不包括船票。酒店有免费的穿梭巴士,往返于九洲港码头与酒店之间。

更多信息可查看网页http://www.zhuhai-marathon.com/news/news0.php

如需订房,请告知入住客人姓名及所需房型。若有任何疑问,请随时与我们联系。感谢您对珠海假日酒店的支持。

升級   0%

該用戶從未簽到

請緊記把你的繳費收据保關好,於2月21日於粵財假日酒店領號碼布時出示。領號碼布時間為下午6時﹣9時。

升級   0%

該用戶從未簽到

請問有無師兄/師姐報了2月22日珠海半馬,想訂便宜一點的桃源賓館,兩床房¥100,可以給我短消息(PM)。

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 1 天

呢個賽事經朋友幫手報左.第一界有記念性ma!!

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   40.53%

該用戶從未簽到

到時我都會參加  大家多多指教......

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 tou65027 於 2009-2-6 23:10 發表
    到時我都會參加  大家多多指教......

那麼到時見,不過我相信無乜人去替我們映相。

升級   100%

開心

原帖由 cc 於 2009-2-3 23:17 發表
    唔知有無ctse參加呢?

我報了名,到時見啦!!

升級   100%

開心

原帖由 allanccl 於 2009-2-6 23:22 發表

那麼到時見,不過我相信無乜人去替我們映相。

allan ching,
    聽說你是一大班朋友去,有沒有專業攝影師隨團出發呀!!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 di692 於 2009-2-7 10:48 發表

allan ching,
    聽說你是一大班朋友去,有沒有專業攝影師隨團出發呀!!

咁都比你估到,是一個長者朋友,六十七歲了,我會早一日帶佢睇位,希望擺兩個位,一個近珠海漁女(或者情侶路,最好係d跑手已經疏散左d,可以映到單頭),映得咁上下飛的去終點映衝線(希望封路唔影響到塞車)。
    所以各位長跑網友,記住著長跑網戰衣呀!

升級   0%

該用戶從未簽到

22.2.09 珠海半馬拉松

還有十五天,尚可以報名,想參加的ching/ctse,快d報名吧!
    風景一流,賽道平坦,空氣質素好,好容易PB架!
    想參加國內馬拉松比賽,這是最近香港,交通食宿最便宜,又唔洗攞假就可以參加的賽事。

升級   100%

開心

原帖由 allanccl 於 2009-2-7 11:26 發表
    還有十五天,尚可以報名,想參加的ching/ctse,快d報名吧!
    風景一流,賽道平坦,空氣質素好,好容易PB架!
    想參加國內馬拉松比賽,這是最近香港,交通食宿最便宜,又唔洗攞假就可以參加的賽事。

好似這比賽的截止日期係12/2,唔知對不對呢??
    各ching/ctse有與趣的話,請盡快報名了!!

升級   100%

開心

原帖由 allanccl 於 2009-2-7 11:14 發表

咁都比你估到,是一個長者朋友,六十七歲了,我會早一日帶佢睇位,希望擺兩個位,一個近珠海漁女(或者情侶路,最好係d跑手已經疏散左d,可以映到單頭),映得咁上下飛的去終點映衝線(希望封路唔影響到塞車)。
    所以 ...

唔知有無這比賽的長跑網跑手名單呢??
    到時一定穿戰衣跑啦,順便多謝一聲allan ching的朋友做攝影師

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 di692 於 2009-2-7 12:54 發表

好似這比賽的截止日期係12/2,唔知對不對呢??

全對Edmond ching,距離比賽仲有十五天咋截止報名日期係12/2

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cc 於 2009-2-7 21:57 發表

ching~我都覺得果度好靚~查實我都好想參加嘎~不過....10k聽聞話要1男1女才可參加?半馬....我又怕跑唔到...因為最長我都係試過跑16k咋....仲要係只係試過一次

cc ctse,你已經好叻啦,想當日,我2007年7月中開始減肥(注重健康飲食及急步行),到十月減左30磅才正式學跑,十一月尾已經膽粗粗去上海跑半馬,我練習時從未有ctse跑咁遠呢,最後1小時57分到終點。珠海的跑道比上海好得多,平坦得很路面保養得好,不會像香港的高速公路那麼差,大部份直路唔洗轉咁多彎,空氣比上海好十倍(有一半路是海旁情侶路,早上馬路無乜車行駛),所以完成不難,我自己試跑過一次,愛上了,有點兒衝動想搬去珠海住呢(當然無可能啦,唔洗搵食咩),你練習都試過跑16K,一d都唔咋了,況且,跑唔晒咪下次再報仇囉,番大陸跑,珠海係最近架啦,試下享受大陸的賽道,保証你會愛上,以後會想跑勻中國所有馬拉松呢! 唉!太似sell屎(sales)啦,搵多個ctse陪咪得囉。

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 9 天

我報了,要報卻渣打一戰之恥

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 laputa99 於 2009-2-8 18:28 發表
    我報了,要報卻渣打一戰之恥" />" />yg

恭喜! 報完之後,他會給你電郵入錢,入錢後記住保留存款單,並scan左佢,以電郵附件給他們,這樣才真正完成報名手續。

升級   100%

該用戶從未簽到