香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 瘋瘋
打印 上一主題 下一主題

2009.1.18 終極去馬之老渣全馬/半馬賽前特訓 (37K及20K長課)

關閉 [複製鏈接]

升級   20.53%

該用戶從未簽到

Hello,

I want to join 35KM on 18/1, Please count me in! Thx!
But I afraid I can't complete as 上斜冇力, is it very 斜on梅子林?

ntnman

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cc 於 2009-1-8 09:14 發表

唏~ching,可以叫埋你家大人& cute cute's米飯班主一齊黎玩吖~佢地可以踩單車嘎" />" />
上面呢個提意都唔錯

贊成,眾動員一家大細齊參與...

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   40.67%

該用戶從未簽到

唔好意思! 小弟臨時有事來不了, 請取消報名
會自隊一次35k謝罪

升級   0%

該用戶從未簽到

瘋兄 : 加埋我入 35km, 18/1 , 終極老渣團 , 唔該晒

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

唔該曬 , 到時見

升級   20.35%

該用戶從未簽到

20K 報名(如無特别事固都一定黎到哦)
吾該20K的隊友請多加照固……
在下第一次跑20K
多多指教哦!大家都加加油~

升級   0%

難過
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 cc 於 2009-1-8 09:14 發表

唏~ching,可以叫埋你家大人& cute cute's米飯班主一齊黎玩吖~佢地可以踩單車嘎
    上面呢個提意都唔錯

Good idea! 屈教練可以考慮下喎!

升級   0%

難過
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 小華是也! 於 2009-1-9 00:22 發表
    20K 報名!(如無特别事固都一定黎到哦)
    吾該20K的隊友請多加照固……
    在下第一次跑20K
    多多指教哦!大家都加加油~

大家咁話啦! 一起努力
    小妹未跑過20k, 10/1萬宜原本有21k, 會盡力堅持到底跑畢全程.

升級   7.05%

該用戶從未簽到

華華都報...o岩o岩都見到你個名...華華好勁秋架~~~
    有華華係到...我都好想黎...加我個名先得唔得呀...因為我依加膝頭受了傷...
    唔知到時好返未...剛剛休息左一星期啦...仲有d痛

仲有呢...咁多師姐...好似唔係好多師兄跑20k...咁小弟會有d怕羞架 ...我只係識活活師姐一個...

我報左老渣半馬...

ssp 龍龍字

升級   20.35%

該用戶從未簽到

原帖由 dkspang 於 2009-1-10 00:15 發表
    華華都報...o岩o岩都見到你個名...華華好勁秋架~~~
    有華華係到...我都好想黎...加我個名先得唔得呀...因為我依加膝頭受了傷...
    唔知到時好返未...剛剛休息左一星期啦...仲有d痛

仲有呢...咁多師姐...好 ...

龍龍又報·好野!希望那天你能出現哦!
    那天都念住跟住D師姐跑……有個更加勁秋既師姐啊!

升級   7.05%

該用戶從未簽到

原帖由 小華是也! 於 2009-1-10 00:39 發表

" />" /> 龍龍又報·好野!希望那天你能出現哦!
    那天都念住跟住D師姐跑……有個更加勁秋既師姐啊!" />" />

我好想黎呀...又有圍圍kinkin, 跑完一齊食飯飯...

仲有一個星期...如果都好唔返, 我就咩信心都無晒呀...

到時你點樣去呢...電聯...

升級   100%

該用戶從未簽到

個日有行山training....黎唔到...

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

原帖由 dkspang 於 2009-1-10 00:47 發表

我好想黎呀...又有圍圍kinkin, 跑完一齊食飯飯...

仲有一個星期...如果都好唔返, 我就咩信心都無晒呀...

到時你點樣去呢...電聯...

ching, 信心唔可以冇嫁, 況且有個勁秋ctse做隊長, 唔去點得呀

升級   7.05%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2009-1-10 18:18 發表

ching, 信心唔可以冇嫁, 況且有個勁秋ctse做隊長, 唔去點得呀

咁到時真係要睇住小弟, 我跑得實在太慢~~~
    仲有無跑成個幾星期...到時一定要大家等等我呀

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 dkspang 於 2009-1-10 19:37 發表

咁到時真係要睇住小弟, 我跑得實在太慢~~~
    仲有無跑成個幾星期...到時一定要大家等等我呀

ching.. 你係跑20k 定係 35k 組 ? 小妹會在單車上支持你的~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ntnman 於 2009-1-8 09:08 發表
    Hello,

I want to join 35KM on 18/1, Please count me in! Thx!
    But I afraid I can't complete as 上斜冇力, is it very 斜on梅子林?

ntnman

上斜冇力就慢慢跑啦
    ching..有無興趣在星期二 or 四入梅子林 pre-trip??
    https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=3012&extra=page%3D1

升級   7.05%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2009-1-10 21:52 發表

ching.. 你係跑20k 定係 35k 組 ? 小妹會在單車上支持你的~~

好感動呀~~~

我只係跑20k...我驚我跑唔晒呀...因為依加仲有傷~~~

小弟要快d好返join大家先得...