香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

2009.3.1 清水灣長跑賽2009 (Clearwater Bay Chase 2009)

關閉 [複製鏈接]

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 4 天

http://www.cwbgolf.org
    http://www.hkrunners.com/?q=node/2272
    表格下載: http://www.hkrunners.com/files/Clearwater%20Bay%20Chase%2009.pdf

主辦機構   : 清水灣鄉村俱樂部 (The Clearwater Bay Golf & Country Club)
    日期         : 2009年3月1日
    時間         : 8.30 a.m.
    地點         : 清水灣鄉村俱樂部遊艇會停車場
    距離         : 10km/1km
    路線         : (10km) 遊艇會停車場->遊艇會->高爾夫球會->閘口->大坳門路->閘口->高爾夫球會->遊艇會->遊艇會停車場      
                      ( 1km) 遊艇 會停車場->遊艇會->遊艇會停車場
    時限         : 有待公佈
    組別         : (10km) 高級組 (40+), 公開組 (16-39), 會員公開組 (16+), 公司隊際 (4人)
                      ( 1km) 成人組 (16+),  青年組 (12-15), 兒童組A (9-11), 兒童組B (6-8), 親子隊際 (2人, 兒童年齡為3-5歲)
    費用         : (10km) $185 (高級組/公開組)/$165會員公開組/$6,000 (公司隊際) (每隊) + $100 (晶片按金) (每人)
                     (   1km) $100 ( 成人組/青年組/兒童組A/兒童組B)/$80 (成人組/青年組/兒童組A/兒童組B) (會員)/$150 (親子隊際) (每隊) +                          $100 (晶片按金) (每人)                 
                     如2009年2月16日之後報名, 另加逾期報名附加費 $200
    名額         : 有待公佈
    截止日期   : 2009年2月16日
    查詢         : 2335-3752 / [email protected]

+1 0
    上一篇︰今日又想黎pb?1073下一篇︰跑步錶邊隻牌子好

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 4 天

I will probably join this race again!!!!!

升級   0%

奮鬥
  • 簽到天數: 1864 天

[LV.Master]伴壇終老

Joined the same race for 4 yrs.  I will probably join this race again.

http://hk.myblog.yahoo.com/blurmax

升級   100%

該用戶從未簽到

我1定會玩呢個!!@v@!!
    我玩1k..睇下可唔可以sub 3'00"先
    應該難d..

升級   0%

該用戶從未簽到

我從前也參加過這項比賽.

不過,因為我在28/2/2009要參加GREEN POWER HIKE,行50公里.

1/3/2009我應該要休息一下,今年不會參加了.

升級   81%

該用戶從未簽到

呢個賽事大家要有心理準備,起步500m後有約1km上斜﹙同美津濃開波條斜路差唔多﹚,當然去到8km幾o既時候又要落番同一條斜路…

之前都玩過幾次,風景唔錯,不過今年都係繼續休息喇

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 miller 於 6-1-2009 11:57 發表
    呢個賽事大家要有心理準備,起步500m後有約1km上斜﹙同美津濃開波條斜路差唔多﹚,當然去到8km幾o既時候又要落番同一條斜路…

之前都玩過幾次,風景唔錯,不過今年都係繼續休息喇

係呀, 鐘意跑山, 大上斜大落斜既朋友一定要玩呢個, 一定滿足到勁上落斜之快感, 與大美督D斜路不遑多樣, 不過大會安排完善, 有專車係將軍澳pick up接送, 跑完有party抽獎, 但一定要一齊Go through哂成個run down先有大會車坐, 趕著走要係遊艇會跑出閘口先有小巴坐, 所以有好亦有幣.

升級   52.4%

開心
  • 簽到天數: 9 天

我在28/2/2009要參加GREEN POWER HIKE,行10公里隊際比賽.

1/3/2009我應該要休息一下, 不會參加了.

升級   0%

該用戶從未簽到

嘻嘻!有錢佬地方,見識下一次便夠了。

下次真正入了會才玩吧!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 garykwan 於 2009-1-6 22:32 發表
    我在28/2/2009要參加GREEN POWER HIKE,行10公里隊際比賽.

C-HING,

對你來說,10公里都要休息一日?唔好玩啦.

升級   53.68%

該用戶從未簽到

報了名參加親子跑!希望到時見到各位。

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

原帖由 garykwan 於 2009-1-6 22:32 發表
    原帖由 DLO 於 2009-1-7 00:04 發表
    C-HING,
    對你來說,10公里都要休息一日?唔好玩啦.

認同, GK ching, 10k = 濕濕碎啦,

升級   52.4%

開心
  • 簽到天數: 9 天

原帖由 running-sue 於 2009-1-7 13:47 發表

認同, GK ching, 10k = 濕濕碎啦, hgj091" />" />hj

冇辦法 la, 年紀大回唔到氣!  

升級   0%

該用戶從未簽到

好遠喎~~考慮! 考慮!

升級   93.33%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2009-1-7 13:47 發表

認同, GK ching, 10k = 濕濕碎啦, hgj091" />" />hj

running-sue有無報呀!
    我諗緊好唔好報,好似唔多人參加咁...

升級   0%

奮鬥
  • 簽到天數: 1864 天

[LV.Master]伴壇終老

好遠喎~~考慮! 考慮!

Coaches are arranged to depart from Choi Hung & Hang Hou wor!
    Don't think lah - see U in the race lah!

http://hk.myblog.yahoo.com/blurmax

升級   45.45%

該用戶從未簽到

走之前一日,可以考慮下,請問幾時截止報名?

升級   7.67%

該用戶從未簽到

雖然都想在靚靚風景下作賽, 不過報名費頗貴, 如果$100以下會考慮

升級   19.47%

該用戶從未簽到

I am very interested in this one ... anyone else are joining?

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 1 天

我和個仔一起報了名