香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 叮叮噹
打印 上一主題 下一主題

1.23網友約跑 - 年廿八慢遊夜賞青公: 荃>>屯(20k)

關閉 [複製鏈接]

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   25.8%

開心
  • 簽到天數: 10 天

原帖由 kenneth 於 2009-1-24 10:28 發表

跑跑吓可以一路食雪糕,食餅,重飲埋維他奶,小弟都是第一次聽﹗" />" />hjgh 下次試試先。

去邊度搵咁多野食出黎?
    唔通係叮噹CTSE提供?

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

難過
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 kenneth 於 2009-1-24 10:31 發表

叮當姐,我諗閣下把渣打的完成時間定為2小時多少少都 ok。

屈教練,
    你鼓勵.
    第一次唔好俾自己壓力, 輕鬆跑畢全程, 享受過程係最重要,
    咁下年又會心思思 再跑, 長跑長有.
    p.s.留番多啲進步空間嘛!

升級   0%

難過

原帖由 晴朗 於 2009-1-24 10:43 發表

去邊度搵咁多野食出黎?
    唔通係叮噹CTSE提供?

小華跑咁快, 小妹想提供都追唔到他啦!

升級   0%

開心

原帖由 obaanc 於 2009-1-24 00:08 發表
    叮叮噹,

今晚很大風, 你們跑青山公路有被吹起的感覺嗎??

有....完全向前唔到添

升級   0%

開心

尋日跑得真係好開心, 條路有上有落, 仲有靚景添

呢條路真係值得再跑多好幾次

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 21 天

叮叮噹/細明哥/各位屯門Ching/cste,

謝謝叮叮噹22/1幫我先處理行李, 感謝妳的辛勞, 叮叮噹跑錯路也跑得那麼快, 可以想像妳多麼的刻苦訓練, 我不想單單看到妳的快,更想經歷妳的跑步過程及享受其中的樂趣, 盼望自己更可多下點苦功. 謝謝妳的鼓勵.

細明哥真是不好意昨晚要你陪跑, 當跑入青龍頭已有一點想嘔, 因為食了一點難消化的東西吧, 雙手又冷僵了, 感謝你沿途鼓勵, 謝謝.

謝謝各位認識的屯門Ching, 昨晚認識很多快馬, 將我認為的快推致另一層次了. 謝謝.
    有機會再與大家再跑, 對不起沒有自我介紹, 我是最慢的一位

Tarry

升級   20.35%

該用戶從未簽到

原帖由 kenneth 於 2009-1-24 10:28 發表

跑跑吓可以一路食雪糕,食餅,重飲埋維他奶,小弟都是第一次聽﹗ 下次試試先。

嗯嗯!
    吃起來别有一番風味呢!

升級   20.35%

該用戶從未簽到

原帖由 叮叮噹 於 2009-1-24 01:23 發表

隻貓好似跑得好輕鬆, 小妹第一次同貓貓跑就見識到貓貓威力.

今天我們給了她新的外號!

是: 成長中的貓……
    哈哈~好可愛的名字

升級   0%

難過

原帖由 Tarry 於 2009-1-24 23:55 發表

謝謝叮叮噹22/1幫我先處理行李, 感謝妳的辛勞, 叮叮噹跑錯路也跑得那麼快, 可以想像妳多麼的刻苦訓練, 我不想單單看到妳的快,更想經歷妳的跑步過程及享受其中的樂趣, 盼望自己 ...

Tarry,

唔好客氣啦! 感恩係長跑網認識到大家, 小妹都接受唔少別人的付出啦!
    能夠一班人一起跑真係好開心, 團體士氣更會推動自己進步. 加油!

小妹跑得唔快, 練跑不是有糸統訓練也算不上刻苦, 自己好享受跑步後的滿足同精神健康上的提昇. 開個跑步blog, 記錄跑步點滴, 回顧時會好滿足, 好驚訝!

升級   25.8%

開心
  • 簽到天數: 10 天

原帖由 Tarry 於 2009-1-24 23:55 發表

謝謝叮叮噹22/1幫我先處理行李, 感謝妳的辛勞, 叮叮噹跑錯路也跑得那麼快, 可以想像妳多麼的刻苦訓練, 我不想單單看到妳的快,更想經歷妳的跑步過程及享受其中的樂趣, 盼望自己 ...

很高興認識各位,其實有機會和那麼多來自不同階層不同背景的同道中人一起喪跑,實在難得。
    我覺得跑步不用計較快慢,我不能要求自己快得像一級跑手般兩三分鐘跑1K,那太不設實際了。
    每次練習�比賽只求刻盡己力享受其中的苦與樂,那怕是7、8分鐘1K也能體會箇中樂趣,跑步會上癮的。
    再一次多謝屈sir、Wong sir、叮噹同一班Ching Ctse的安排
    祝大家長跑長友

升級   35.4%

該用戶從未簽到

見到大家跑得咁開心,真羨慕
    昨晚係咪好大風,d景正唔正先 ?

唔知幾時有靚相睇呢 ?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 redred 於 2009-1-25 01:38 發表

唔知幾時有靚相睇呢 

咦....我尋脕半夜已post上來,你地睇唔到咩?

升級   0%

難過

原帖由 redred 於 2009-1-25 01:38 發表

唔知幾時有靚相睇呢 ?

夜景唔錯, 掛住睇風景, 上斜都唔辛苦.
    好似冇嘜影相, 得大合照, 唔記係鄧記大桃花前影大合照.

升級   0%

該用戶從未簽到

有相睇啦~~~

今次影得好少相,曾經試過係就到深井 , 有個可以影到青馬橋位停下等師姐們影相,不過等左成分鐘都唔見有人,果時好大風又好凍,試影了二張相,發覺好黑,最後都係唔等,去追前面其他師兄們

升級   35.4%

該用戶從未簽到

唔係呀, 平兄,d相都好靚呀∼
    e..叮噹ctse係咪剪左新髮型呀 ?
    佢短髮look 都好好睇喎,感覺好清爽~岩曬ctse 爽朗性格

另..ken兄差d認唔到~...佢無著網衫..少有少有
    嘩..wong sir..7兄..anson..iris 都一齊食飯..真開心同熱鬧
    iris 隻腿好返曬未呀 ???
    平兄唔凍架咩..明兄都著外套..但平兄仲短衫短褲..身體強健..勁~
    catcat ctse又靚左喎

woo..仲有好多未見過既ching/ctse..希望下次有機會一齊跑啦

多謝靚相分享