香港長跑網  - 長跑長友

樓主: saki
打印 上一主題 下一主題

2009.3.22 第33屆香港畢拉山15km越野賽

關閉 [複製鏈接]

升級   25.79%

該用戶從未簽到

請問筲箕灣要點去
坐咩車同轉咩車...........................

升級   0%

該用戶從未簽到

在灣仔或金鐘,可乘坐城巴6號前往比賽起點(附近有油站).

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

聽日出賽的ching們, 加油呀!!!!  小弟聽日要到數碼港一趟, 希望返黎聽到大家既好消息

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 rockiec 於 2009-3-21 18:19 發表

Allan Ching 為大家做義工影相, 十分感激!!

其實畢拉山15K 當係最後一次長課, 然後慢慢減里數, 再加碳, 留力下星期廣州半馬就啱啱好...  抑或條路太崎嶇, 萬一有損傷, 就連鄭開都跑唔到?  ...

rockie兄唔使客氣,留力留力呀! 千祈注意安全,鄭開先至係高潮呀!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 sleung2002hk 於 2009-3-21 11:01 發表

個陣應該係死下死下~上完斜又要準備加速追名次~~要影得好有少少難~最緊要真情流露吧
    多謝亮師兄抽空過黎影相^^

唔使客氣喎,可能好大霧映唔到都未定,其實最想做既係同你地打打氣。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 tomcat 於 2009-3-21 13:19 發表

多謝各ching支持!
    希望撐完大風坳,仲可以笑得出啦

笑唔出都唔緊要架,我地只係想響唔同既地方幫各ching/ctse打氣同映下相姐,唔好造成壓力喎!

升級   61.1%

該用戶從未簽到

聽朝應該會好大霧! 見到都未必影到我地D表情!

升級   0%

該用戶從未簽到

死啦! 出門先至落雨, 希望香港嗰邊沒有雨就好啦

升級   0%

該用戶從未簽到

唔好意思丫..尋晚訓之前無較鐘..今早起身時已經 十一點啦...
    無來同大家影相...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2009-3-22 11:41 發表
    唔好意思丫..尋晚訓之前無較鐘..今早起身時已經 十一點啦..." />" />" />" />fhjfrt
    無來同大家影相...

以為ee影完返來, 原來是 完上來

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 22/3/2009 11:41 發表
    唔好意思丫..尋晚訓之前無較鐘..今早起身時已經 十一點啦..." />" />" />" />fhjfrt
    無來同大家影相..." />" />

咁係咪發咗好甜嘅美夢呀

升級   61.1%

該用戶從未簽到

各位, 男子隊際我地執返個季軍呀!  

可惜頒獎時所有長跑網記者走晒 無人同我地影相 !

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 比因 於 2009-3-22 12:28 發表
    各位, 男子隊際我地執返個季軍呀!  " />" />

可惜頒獎時所有長跑網記者走晒 " />" /> 無人同我地影相 !

跑完好失落,2k 已經爆左,全程都好辛苦,比target 慢左4分幾鐘...

無咩做睇埋頒獎先...典知有獎囉喎,跑網既人剩番Laco ching 一家同我同比因兩個,無人影相~~

升級   0%

該用戶從未簽到

可惜頒獎時所有長跑網記者走晒 " />" /> 無人同我地影相 !

恭喜晒呀 

升級   53.45%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2009-3-22 12:36 發表

跑完好失落,2k 已經爆左,全程都好辛苦,比target 慢左4分幾鐘..." />" />

無咩做睇埋頒獎先...典知有獎囉喎,跑網既人剩番Laco ching 一家同我同比因兩個,無人影相~~" />" />hiuijhkj

恭喜晒

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

好野呀ching, 唔緊要啦 下次比賽再攞過, 到時再影都唔遲, 長攞長有呀ching.

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 4 天

在半條人命下回丁到來家..........

時間: 1:59:00

升級   0%

該用戶從未簽到

5位隊員有3位都未見過隻杯~~

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

升級   0%

奮鬥
  • 簽到天數: 1864 天

[LV.Master]伴壇終老

好野呀ching, 唔緊要啦 下次比賽再攞過, 到時再影都唔遲, 長攞長有呀ching.

X 2 - the chance for you guys is plenty ahead mah

升級   0%

奮鬥
  • 簽到天數: 1864 天

[LV.Master]伴壇終老

唔好意思丫..尋晚訓之前無較鐘..今早起身時已經 十一點啦...

1100 hrs+?  I already returned home and had my shower lah!
    You really can sleep por!