香港長跑網  - 長跑長友

樓主: saki
打印 上一主題 下一主題

2009.3.22 第33屆香港畢拉山15km越野賽

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

返到屋企無等各位頒獎
真係唔好意事

升級   0%

奮鬥
  • 簽到天數: 1864 天

[LV.Master]伴壇終老

Completed the 15 Km Mt Butler Race in an extremely humid and warm morning in a disappointed time of 91 mins.  I felt exhausted and frustrated while walking uphill for four times during the race.

However I was happy to meet so many runners friends including Rebecca, Chun Che, Prince Wai and others from Leisure Runners, Amy, Bhoova, Thomas, Cissy and her husband and lovely daughter Sarah and others from hkrunners.com, and MJ, Alan and many others from LongRun.hk.

http://hk.myblog.yahoo.com/blurmax

Despite feeling frustrated, I still enjoyed the race.

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

[quote]原帖由 花子阿DEE 於 2009-3-22 13:13 發表
    5位隊員有3位都未見過隻杯~~

呀dee ching 隻杯好靚喎! 唔怪得你尋日唔跑, 原來留力今日攞番隻靚杯嘅!

升級   61.1%

該用戶從未簽到

原帖由 wadee 於 2009-3-22 13:21 發表

返到屋企無等各位頒獎
    真係唔好意事

我地期望都唔係咁大, 諗著睇戲睇全套, 看完先走, 點知有獎 lor!

多謝各位!

升級   53.45%

該用戶從未簽到

原帖由 mill 於 2009-3-22 13:23 發表
    [quote]原帖由 花子阿DEE 於 2009-3-22 13:13 發表

登錄/註冊後可看大圖

呀dee ching 隻杯好靚喎! 唔怪得你尋日唔跑, 原來留力今日& ...

係呀 , 不過無影相有D 可惜

升級   0%

該用戶從未簽到

恭喜晒各位ching

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 wadee 於 2009-3-22 13:21 發表

返到屋企無等各位頒獎
    真係唔好意事

我地自己都估唔到有獎攞,已經辛苦晒Wadee 師兄走黎走去幫我地影相啦~~

仲有多謝曲奇師姐捕住個令位影我地衝線,亮師兄晌斜路力頂漁護處架衰車同埋幫我地影相,仲有皇上御駕親臨同我地打氣,謝謝!!!  

ee 咁鬼爛訓...唔緊要啦,下次再影過~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 mill 於 2009-3-22 13:23 發表

登錄/註冊後可看大圖

呀dee ching 隻杯好靚喎! 唔怪得你尋日唔跑, 原來留力今日& ...

玩team 都唔想太差丫馬...不過講真時間好唔滿意,如果唔係好彩攞到獎而家仲失落中...

謝謝Mill 師姐~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 schnix 於 2009-3-22 13:27 發表

係呀 , 不過無影相有D 可惜

希望其他志願者影完可以post 番上黎啦~~

多謝Schnix 師姐呀~~

升級   100%

慵懶

原帖由 花子阿DEE 於 2009-3-22 13:39 發表

玩team 都唔想太差丫馬...不過講真時間好唔滿意,如果唔係好彩攞到獎而家仲失落中..." />" />

謝謝Mill 師姐~~" />" />

其實本來我同其他師姐都想報畢拉山今次比賽的, 但知道尋日又要跑南生圍所以取消了今次念頭.
    唯下次有機會再見啦

升級   60.67%

該用戶從未簽到

恭喜~~~~拿了第3  下一次加油拿個第2

雖然天氣唔係咁好 今日都幾好 跑得冇壓力  下一次就身苦好多

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 比因 於 2009-3-22 12:28 發表 各位, 男子隊際我地執返個季軍呀!  可惜頒獎時所有長跑網記者走晒 無人同我地影相 !

恭喜晒
    各位 CHING 果然犀利, 係咪砌低咗鬼佬隊呢!!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 mill 於 2009-3-22 13:48 發表

其實本來我同其他師姐都想報畢拉山今次比賽的, 但知道尋日又要跑南生圍所以取消了今次念頭.
    唯下次有機會再見啦hgjD121" />" />hj

今年得一隊女子ja~~

跑網師姐實力唔差,出年要試下組隊~~

升級   100%

慵懶

原帖由 花子阿DEE 於 2009-3-22 14:18 發表

今年得一隊女子ja~~" />" />hiuijhkj

跑網師姐實力唔差,出年要試下組隊~~" />" />

吓得一隊, 真係估佢唔倒啊~
    下年有機會都玩吓先, 但條路係咪好金架.

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

恭喜哂!!!!
    今日天氣真係好唔掂, 又焗又熱.

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 3 天

恭喜晒長跑網隊際拎第3~~我攰得滿走左先
    多謝晒皇上,亮哥,cookies ctse咁多位攝記幫我地影相

升級   0%

難過
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 花子阿DEE 於 2009-3-22 13:37 發表
    我地自己都估唔到有獎攞,已經辛苦晒Wadee 師兄走黎走去幫我地影相啦~~

仲有多謝曲奇師姐捕住個令位影我地衝線,亮師兄晌斜路力頂漁護處架衰車同埋幫我地影相,仲有皇上御駕親臨同我地打氣,謝謝!!!hvbj ...

恭喜花子, 比因, 偉恩......攞隊制獎, 強!
    跑咪時間? 跑呢條路係咪好辛苦??

升級   0%

難過
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 mill 於 2009-3-22 13:48 發表
    唯下次有機會再見啦!

下年報多幾隊報男女子隊際, 長跑網又有機囉!

升級   100%

慵懶

原帖由 叮叮噹 於 2009-3-22 15:56 發表

下年報多幾隊報男女子隊際, 長跑網又有機囉!

係啦! 下年大家都一齊報啦!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 比因 於 2009-3-22 12:28 發表
    各位, 男子隊際我地執返個季軍呀!  " />" />" />" />

可惜頒獎時所有長跑網記者走晒 " />" />" />" /> 無人同我地影相 !

Sorry!!!!! 個賽會遲遲都無貼d成績出黎,見好似無乜機會有獎咁,所以無等到尾就同wadee兄去左行山,真係要致萬二分歉意! 以後唔敢啦!! Sorry!!!!!
    恭喜男子隊長跑長有,獎項長攞長有!