香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊(Part 6)

關閉 [複製鏈接]

升級   100%

該用戶從未簽到

咁問題唔大嘅, 半個池都有25m, 你可以練多幾次水加強信心, 又或者帶防水袋到時當浮標咁帶住游過去都得~~

升級   52%

該用戶從未簽到

其實行山鞋個∼鞋底要點選
先可以食力D 

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 cc 於 2009-2-3 10:59 發表

o下~咁早?" />" />會否遲d出發?星期日我要返教會丫~10點後就一定得~

咁我話我地個lunch嘅check point比你知,你到時join得唔得?

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到

CC:
你222個日如果join我地lunch既point,你一個自己入山路好危險喎.............

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-2-3 12:38 發表

活活:
你自己check好過啦....joejoe好似近來返工好q忙呀...

係北潭涌巴士總站等la~~你9:30am到北潭涌就得啦~~

升級   83%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2009-2-3 12:52 發表

我去過花山 ! ..去0左影破邊洲... 正~

我都係行過上面咋, if joejoe 攪泳綑, ee有冇興趣?? 好似話夏天去!!!

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-2-3 13:03 發表
CC:
你222個日如果join我地lunch既point,你一個自己入山路好危險喎.............

咦菲菲好似都係星期日要返教會喎, 咁如果cc同菲菲一齊嚟, 會唔會好D呢~~

升級   0%

該用戶從未簽到

To CC: 啲相好靚呀
To 廸廸: 泳綑我有興趣呀, 不過我未試過, 只係試過一次海上浮Tsim, 係咪要買返啲"架生"先玩得?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cc 於 2009-2-3 13:00 發表

行間ge我覺得曼好係5.10,行山路ge,有d人話salomon,不過我覺得佢都係"石先"

5.10? 正野 wow~ 不過我之前行澗都係是旦搵對涼鞋....愈行愈驚....

其實行山鞋好多時濕0左水都係跣腳... 我之前聽過就係 vibram 底最好... (鞋底有個黃色 label "vibram")
但我未著過....

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 法蘭 於 2009-2-3 12:37 發表

其實小弟都想買對行山鞋, 有無師兄/師姐介紹一下係邊度買同咩牌子好" />" />nm

昨日行過見到隻NB 越野賽鞋,做緊$279.唔知好唔好呢" />" />nm

呢對我有,已經退役,我覺得普通,如果唔跑山就唔好買呢d 跑山鞋呀!保護性冇甘好....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 joelkk88 於 2009-2-3 13:08 發表

咦菲菲好似都係星期日要返教會喎, 咁如果cc同菲菲一齊嚟, 會唔會好D呢~~

我要成12點先完, 應該來唔到啦......

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 cc 於 2009-2-3 12:58 發表

早兩日先去完~真係好靚~

幅相都影到好大幅六角柱岩喎, 掂呀, 不過你都行到好出影相, 小心D呀~~

我好想游去對面破邊洲個貴妃池浸番個spa, 過吓貴妃癮~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2009-2-3 13:10 發表

5.10? 正野 wow~ 不過我之前行澗都係是旦搵對涼鞋....愈行愈驚....

其實行山鞋好多時濕0左水都係跣腳... 我之前聽過就係 vibram 底最好... (鞋底有個黃色 label "vibram")
但我未著過....

查實我著過Vibram底的行山鞋, 行石頭面(尤其濕濕地)的話冼到飛起 , 我都聽講話5.10係好嘢, 未試過
反而著cheap cheap大陸軍繆唔冼......但底薄同完全冇support囉

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 21 天

原帖由 大圍新跑手 於 2009-2-3 12:55 發表

係呀batbat, 仲有你跑完渣打咪話要歸隊踢波既, 到時記得預埋我呀!
    .....咁多post都睇唔使, 今晩搵人update下我先得啦~

SSP各位,
    尋晚打完羽毛球好攰, 無追post, 唔知你哋傾勿嘢wor, 今晚話俾我知啦.
    Tarry

升級   83%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2009-2-3 13:10 發表
    To CC: 啲相好靚呀
    To 廸廸: 泳綑我有興趣呀, 不過我未試過, 只係試過一次海上浮Tsim, 係咪要買返啲"架生"先玩得?

........joejoe可能有辨法, if not, 如果只係玩1,2 次, 好似租抵d~~

或者玩康文處呢個, 好抵!!!!!$45 咋
    http://www2.lcsd.gov.hk/cf/search/leisure/details.cfm?lang=b5&type=crsp&id=40186323

獨木舟尋找海蝕洞之旅CHCT03D

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2009-2-3 12:42 發表

好抵喎, ching邊度見到架? 係咪防水架?

我係TST 見到!唔知你知唔知有間百樂酒店漆咸道南向尖東方向行,鐵路大廈地舖.
    我想應該唔防水架!
    我無記過名!

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 法蘭 於 2009-2-3 13:18 發表

我係TST 見到!唔知你知唔知有間百樂酒店漆咸道南向尖東方向行,鐵路大廈地舖.
    我想應該唔防水架!
    我無記過名!

一定唔防水...你地死心啦!