香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊(Part 6)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

唔緊要la 龍龍...你可以同bonbon 同 tartar 一齊去la~唔會孤身..而且我地會在tst 見面丫ma~大家努力ar

升級   0%

該用戶從未簽到

今晚淨係去咗運動場睇大家慢操,自己因為腳有少少傷又唔係咁敢跑,真係有D擔心渣打唔知到時會跑成點。
好彩之後同大家去食飯兼慶祝YUNGYUNG生日,開開心心傾吓未來操練大計,個人當堂輕鬆使。
我啱啱睇完7/3一路跑一路飲啤酒果個比賽呀,使幾好玩,不過原來$180係唔包LUNCH,食要另加每位$130。而且仲要自己搭車去太麻煩了,所以決定唔玩LU。
啱啱病好要休息多D,我都係訓先LU,大家明天再吹過。

升級   83%

該用戶從未簽到

TARRY,
請問邊道可以睇返saki ching 個賽道及水站分析呀? ssp 好多post, 搵唔返呀!!!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kandis 於 2009-2-4 00:58 發表
TARRY,
請問邊道可以睇返saki ching 個賽道及水站分析呀? ssp 好多post, 搵唔返呀!!!

迪迪pm個e-mail add 我la..我將個分析save & edit 過..好睇好多..我send 比你ar~

升級   0%

該用戶從未簽到

haha..今日個party 好開心...睇完d video 好好笑~~等渣打之後~仲有好多好多活動~等住同大家一齊反.....話時話..有咩方法send 條片比大家ar?? 等大家一齊笑下...

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 21 天

原帖由 TerrySze 於 2009-2-3 13:48 發表
    HI SSP街坊小隊
    I am Terry... 到SSP打招呼,
    ctse話有叠名送...

Terry Sze Ching,你好, 歡迎到訪SSP架, 各隊員都有個叠名送架, 幾時指教吓呀, haha
    Tarry

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Tarry 於 2009-2-4 01:09 發表

Terry Sze Ching,你好, 歡迎到訪SSP架, 各隊員都有個叠名送架, 幾時指教吓呀," />" /> haha
    Tarry

tartar..你好明顯無追post wor~~~

升級   83%

該用戶從未簽到

THX~~VV

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 21 天

原帖由 kandis 於 2009-2-4 00:58 發表
    TARRY,

DiDi,
    我copy俾妳, 睇多D獲益良多架, 我記得copy响SSP post ga wor, 聽日搵俾妳, 今晚想瞓啦.
    Tarry

升級   0%

該用戶從未簽到

SEND 左比你la 迪迪...pls check!

升級   83%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2009-2-4 01:22 發表
    SEND 左比你la 迪迪...pls check!

收到喇~~thx a lot

升級   83%

該用戶從未簽到

我都訓喇
    tarry, vv 晚安~~~

升級   20.35%

該用戶從未簽到

吾知系咪琴晚D 3文鱼 有事呢?
    琴晚2點起身又X又嘔,又發冷……吾知有無發燒天!
    2點打後都未能好好入睡了……
    等下去看看E生

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-2-4 00:52 發表
    今晚淨係去咗運動場睇大家慢操,自己因為腳有少少傷又唔係咁敢跑,真係有D擔心渣打唔知到時會跑成點。
    好彩之後同大家去食飯兼慶祝YUNGYUNG生日,開開心心傾吓未來操練大計,個人當堂輕鬆使。hgj091ghj ...

圍圍,180飲4/5杯啤酒,ok la,食野可以出去先食... 仲有,呢個係籌款活動,雖然個受惠機構唔係好識...

升級   0%

該用戶從未簽到

wow..華華病左ar?! 小心身子ar, 來緊幾日你都係食白粥罷la~
    我又好似無樹wor~你係唔係食左生野ar?

升級   20.35%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2009-2-4 09:05 發表
    wow..華華病左ar?! 小心身子ar, 來緊幾日你都係食白粥罷la~" />" /> 慘
    我又好似無樹wor~你係唔係食左生野ar?

3文鱼頭。。。一只
    真系古吾到!吾知系我問提定系佢問提?

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 小華是也! 於 2009-2-4 08:56 發表
    " />" /> 吾知系咪琴晚D 3文鱼 有事呢?
    2點打後都未能好好入睡了……" />" />
    等下去看看E生" />" />

甘大鑊?睇來係d 啤酒+三文魚頭+蛋榚出事....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 小華是也! 於 2009-2-4 08:56 發表
    " />" /> 吾知系咪琴晚D 3文鱼 有事呢?
    2點打後都未能好好入睡了……" />" />
    等下去看看E生" />" />

真係好大鑊喎......仲有几日就渣打, 小心保重

升級   100%

該用戶從未簽到

華華:
    你點呀....?要早日康復呀...!
    同意batbat話齋:睇來係d 啤酒+三文魚頭+蛋榚出事....
    好地地,做咩要食人地個頭唧....唉......

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

[quote]原帖由 小華是也! 於 2009-2-4 08:56 發表
    " />" />" />" /> 吾知系咪琴晚D 3文[quote]

大食小華, 快d去睇醫生呀, 老渣等緊你呀!!!!!