香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊(Part 6)

關閉 [複製鏈接]

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 比因 於 2009-2-4 11:02 發表
22/2 山頭霸王行山訓練
路線: 經北潭涌, 石屋山, 獅地, 涌沙頂一帶
難道: 2粒星(joejoe定義)
內容: 野外定向,中午會落澗開爐煮麵食,山霸隊員(joejoe, catcat, kk, fung sir)會預備食物
裝備: 山霸隊員需要做負重 ...

比因ching: 中午Lunch落澗係方便取水煮食, 同有大D地方作大休用, 今次行程係唔需要落水嫁, 夏天先落潭浸水啦~~" />" />

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2009-2-4 10:44 發表

應該係呢個
優質生活體驗館及銅鑼灣旗艦店

我已經揀錯左....咁唯有我自己去攞啦~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-2-4 11:18 發表

我已經揀錯左....咁唯有我自己去攞啦~

應該揀乜都無所謂, 確認信上寫到何一間安利購貨中心都ok......不過in case你可以打電話去問下 2969 6371 / 29696369

升級   0%

該用戶從未簽到

醬油活動同啤酒跑都好吸引喎
啤酒跑要confirm下活活犳犳同廸廸點先

升級   61.1%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-2-4 11:15 發表

唔使....
你可以行石架嘛,最多只是濕少少腳...
我地以前在石澗,你中意可以游,唔中意可以學我甘浸住水(腳到地的)食下生果...

原帖由 joelkk88 於 2009-2-4 11:16 發表

比因ching: 中午Lunch落澗係方便取水煮食, 同有大D地方作大休用, 今次行程係唔需要落水嫁, 夏天先落潭浸水啦~~" />" />" />" />

Ok, then please add me    22/2 山頭霸王行山訓練

升級   83%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2009-2-4 10:51 發表
hehe...又係時間~推廣下我地禽晚會議中講到既"醬油"活動la~
http://www.sunflower.com.hk/tourpdf/CWFF02SS.pdf
各位多多支持la

我睇左d資料, 可唔可以第二朝食完早餐就自由行?
同埋最遲幾時回覆?

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 比因 於 2009-2-4 11:31 發表

Ok, then please add me    22/2 山頭霸王行山訓練

好呀.....你個SSP交際名係"比比"....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2009-2-4 11:27 發表

菲菲 . BATBAT有無RE-POST 依個賽事資料呀 .
幾$$ ??

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-2-4 11:36 發表

好呀.....你個SSP交際名係"比比"...." />" />

比比 今星期六來不來消遙呀...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-2-4 11:36 發表

菲菲 . BATBAT有無RE-POST 依個賽事資料呀 .
幾$$ ??

活活, 睇呢度
https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=3454&extra=page%3D1
每隊$400, 4個人

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kandis 於 2009-2-4 11:33 發表

我睇左d資料, 可唔可以第二朝食完早餐就自由行?
同埋最遲幾時回覆?

UM~~~我諗..如果我地放低晒~要付既責任~(即係tips)我地要閃佢都耐我地唔何la~haha..只會"哦"下law...反正都係自己坐車返hk~

最遲...星期3 (11/2) confirm la..我會星期5同catcat去搞ka la~

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-2-4 11:36 發表

幾$$ ??

活活,呢度有資料,睇睇..
個人$180,隊$400,我覺得個價錢ok gar,因為包左4~5杯啤酒...  如果係果度食要130,仲唔包野飲...  我諗不如出去食好d...
https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=3454&extra=page%3D1

升級   61.1%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-2-4 11:38 發表

比比 今星期六來不來消遙呀...

u mean 將軍澳逍遙跑步團?
catcat : "各位: 昨晚聽活活講,唔係2月7日早上有逍遙跑咩....?點解搵唔到detail既...?"

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2009-2-4 11:41 發表

UM~~~我諗..如果我地放低晒~要付既責任~(即係tips)我地要閃佢都耐我地唔何la~haha..只會"哦"下law...反正都係自己坐車返hk~

最遲...星期3 (11/2) confirm la..我會星期5同catcat去搞ka la~

我見到最係要自己坐車返香港,即係要另比錢?
見到最後個目的地係拱北,又或者去澳門走一轉都得!

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 比因 於 2009-2-4 11:43 發表

u mean 將軍澳逍遙跑步團? but why I see the post date is 31/1/2009 on Page 4 #74  ??  Or I missed sth?

剛過個邊睇過....
7/2有逍遙跑,ee遲dd才出detail呀....
我都已經報左名啦~~
有無SSP隊員都黎...?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2009-2-4 11:27 發表

菲菲:
一於報啦, 到時跑完又可以一齊去搵野食....不過到時記住小心華華扮飲醉周圍搵人攬.
係wor...仲有個議程琴晚唔夠時間傾埋, 14/2可以搞:
a) 馬灣打羽毛球 + 攝影
b) 青衣運動場衝圈 + 打羽毛球
因為要book場,如果係要早d出 post。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2009-2-4 11:41 發表

VV . 剛剛同我國內同事SAY 開 . 佢話要成400 元. 不如自己JOIN  LOCAL一日 團或 自己去會好好多woo.
個花展入場費 :RMB9x. 搭車上好似 6X  ( 由黃崗上)

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 789 天

to: 圍圍
    我滴酒不沾的......一d都不了解我

我想參加   
    2009.3.1 全港第四屆蕉拚日慈善籌款賽跑 (4th Beat the Banana Charity Fun Run)
    https://www.longrun.hk/forum/vie ... &extra=page%3D1

做足調整,蕉拚短途!

Kin in Running

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-2-4 11:48 發表

剛過個邊睇過....
    7/2有逍遙跑,ee遲dd才出detail呀....
    我都已經報左名啦~~
    有無SSP隊員都黎...?

catcat:
    妳唔使咁搏wor, 留力跑好個渣打咪仲好~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 shogikin 於 2009-2-4 12:05 發表
    to: 圍圍
    我滴酒不沾的......一d都不了解我

我想參加   
    2009.3.1 全港第四屆蕉拚日慈善籌款賽跑 (4th Beat the Banana Charity Fun Run)
    https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=2826&extra=page%3D ...

呵呵....如果我太了解你你咪仲驚。
    咁你比心機食蕉....食埋我果份啦.