香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊(Part 6)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-2-4 12:04 發表

菲菲:
一於報啦, 到時跑完又可以一齊去搵野食....不過到時記住小心華華扮飲醉周圍搵人攬.
係wor...仲有個議程琴晚唔夠時間傾埋, 14/2可以搞:
a) 馬灣打羽毛球 + 攝影
b) 青衣運動場衝圈 + 打羽毛 ...

啤酒跑一定要接力, 一個人唔掂, 所以要齊腳先得喎
14/2 a or b都ok, 問下大家意見先, 好似TarTar報咗名, 其他有邊個得?
本來仲諗住14/2低調啲, 你知啦, 咁romatic

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2009-2-4 11:42 發表

活活,呢度有資料,睇睇..
個人$180,隊$400,我覺得個價錢ok gar,因為包左4~5杯啤酒...  如果係果度食要130,仲唔包野飲...  我諗不如出去食好d...
https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=3454&ex ...

又幾OK woo.. 練完跑又要操下beer 先得 ...
甘依架係未 迪迪. 豹豹, 菲菲都玩呀

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2009-2-4 12:11 發表

14/2 a or b都ok, 問下大家意見先, 好似TarTar報咗名, 其他有邊個得?

係呀係呀...所以可能冇咩人會參加。

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-2-4 12:06 發表

catcat:
妳唔使咁搏wor, 留力跑好個渣打咪仲好~

咩喎...活渦話逍遙個朝mainly focus on早餐,會跑得好hea架...
所以我諗唔怕既

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2009-2-4 12:11 發表

我個日都ok呀.....
不過,3-5pm有講座要幫手...(kinkin:人文會有talk,你黎唔黎..?)
你地反幾多點...?

升級   20.35%

該用戶從未簽到

看完E生回來啦!
他説没得救的了!
雙思之因,跑步之果!
E生:你有很多心事嗎?
我 : 不是啊,只是有時會想念跑步的朋友仔!
E生: 那你多些見他們就好啦!
我 : 知到!

*點解都種要收$180
我要去午睡了……

升級   83%

該用戶從未簽到

um~~~~好多活動~~~~

菲菲, 8/3應該今晚會報~~

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 小華是也! 於 2009-2-4 12:23 發表
" />" /> 看完E生回來啦!
他説没得救的了!
雙思之因,跑步之果!

*點解都種要 ...

原來係單思病....   休息多d 啦!

升級   56.2%

該用戶從未簽到

甘敏感既日子,我通常收埋自己係屋企...  但有節目又有美女陪跑,都幾好喎~~我要度度個日安排先,因要預備教會野,遲d 覆...

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 kandis 於 2009-2-4 12:25 發表
飲beer唔健康呀!(i think)肯定唔洗$400,  最多我做水站law~~不過終點,同起點冇人又唔得喎~~~~~

飲酒再跑步!? 好似好危險? 什麼機構攪架?

我都係甘話......飲酒根本係違背健康既跑步既....
你地都係咪玩啦.....學下kinkin,參加果個食蕉跑咪仲好...

升級   100%

該用戶從未簽到

看完E生回來啦!
他説没得救的了

華華...咪亂up野呀....
新正頭.....

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2009-2-4 12:30 發表

甘敏感既日子,我通常收埋自己係屋企...  但有節目又有美女陪跑,都幾好喎~~我要度度個日安排先,因要預備教會野,遲d 覆...

batbat....係唔係已經...收埋自己左幾廿年......呵呵....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-2-4 12:15 發表

咩喎...活渦話逍遙個朝mainly focus on早餐,會跑得好hea架...
所以我諗唔怕既

上次美記半馬我都有join 消遙團喇. 是勁hea 跑. ( 個零鍾頭跑8.5k)

升級   0%

該用戶從未簽到

" />" /> 看完E生回來啦!
他説没得救的了!
雙思之因,跑步之果!

*點解都種要 ...

華華:
你睇果個心理醫生來呀? $180好平wor, 介紹比我得唔得呀?

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 789 天

原帖由 witchycatcat 於 2009-2-4 12:18 發表

我個日都ok呀....." />" />
    不過,3-5pm有講座要幫手...(kinkin:人文會有talk,你黎唔黎..?)
    你地反幾多點...?

撞時間,有無人可以教我分身呀

圍圍
    找d來聽下啦
    https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=3137

Kin in Running

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-2-4 12:36 發表

華華:
    你睇果個心理醫生來呀? $180好平wor, 介紹比我得唔得呀?

睇黎圍圍有心事喎.....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-2-4 12:18 發表

我個日都ok呀....." />" />
    你地反幾多點...?

我本來諗住早上, 但後來tartar話要返工, 諗住2點打後, 詳情未傾呀

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 shogikin 於 2009-2-4 12:41 發表

撞時間,有無人可以教我分身呀

圍圍
    找d來聽下啦
    https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=3137

Kin in Running

原來kinkin你幫人文哲學會開埋post.....唔該晒呀!

升級   52%

該用戶從未簽到

haha

d ching 甘多心事既~~~

升級   56.65%

無聊
  • 簽到天數: 7 天

原帖由 大圍新跑手 於 2009-2-4 12:36 發表

華華:

華華...佢後生仔,無經驗至 單思 搞到咁者...你