香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 神童威威
打印 上一主題 下一主題

神童多謝大家支持!再見~

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 oscar 於 2011-1-23 00:00 發表
齋跑100.....我都好有信心win你架......

你點同呢 ?你範範都win我嫁啦 !不過玩下冇防 ...

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   97.05%

該用戶從未簽到

原帖由 喪Ken 於 2011-1-22 22:48 發表

妖...小弟上嚟幫神童打氣...就因為你呢句...
搞到滿blog風雨...

梯梯下以為入佐喪 ken 個 Blog 添 !

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 pwong5618 於 2011-1-23 11:38 發表

冇辦法啦!喪ken近況勁勁勁...我都要追追追...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 pwong5618 於 2011-1-23 11:38 發表

家陣興屈蛇嘛...私妹寄居平室...b哥寄居晶宅...
況且小弟細個都俾人叫神經兒童的...屈呢度啱晒...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 神童威威 於 2011-1-23 22:00 發表

冇辦法啦!喪ken近況勁勁勁...我都要追追追...

點解我唔知既...
小弟走長課走極都要五分半開外喎...全馬都係目標四小時穩陣少少...

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

Wong sir訓練班
唔經唔覺原來冇上Wong sir堂成個半月有多...
今晚終於可以偷閒落嚟玩下,不過好多基本功已經忘記晒了
主菜係2Kx6組(休2分半),太耐冇跑速度課,所以自己都保守一點,跑1'45"/圈就算吧!

時間如下:
1'43"  1'46"  1'45"  1'44"  1'46"=8'44"(休2'30")
1'43"  1'48"  1'46"  1'47"  1'48"=8'52"(休2'30")
1'45"  1'48"  1'45"  1'46"  1'43"=8'47"(休2'30")
1'44"  1'47"  1'47"  1'45"  1'48"=8'51"(休3'00")
1'40"  1'43"  1'43"  1'46"  1'46"=8'38"(休2'45")
1'43"  1'44"  1'46"  1'46"  1'38"=8'37"

死火 !跑完小腿有點痛添!之後拉筋收工放學。
今晚跑了12K      本月共跑34.4K

升級   0%

該用戶從未簽到

星期六長課
睇番自己記錄,原來對上一次長課已經係上年11月頭,

估唔到自己差不多三個月都冇跑過一課長課
趁今早不用上班就去參與Wong sir長課...
今日要跑24K,突然間要跑咁長,自己都驚埋唔到尾,所以決定跑慢一點都要完成一次長課。
嘻嘻 !成功了~不過最開心係玻璃腳冇投訴!

時間如下:
荃灣西足球場 → 深井嘉頓   35'11"50

深井嘉頓 → 小欖巴士站      31'48"94
小欖巴士站 → 深井嘉頓      31'59"30
深井嘉頓 → 荃灣西足球場   32'37"09
                          總時間:2:11'36"

今早跑了24K      本月共跑58.4K

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 神童威威 於 2011-1-29 19:41 發表
星期六長課
睇番自己記錄,原來對上一次長課已經係上年11月頭,
估唔到自己差不多三個月都冇跑過一課長課
趁今早不用上班就去參與Wong sir長課...
今日要跑24K,突然間要跑咁長,自己都驚埋唔到尾,所 ...

呵呵.. 米幾好. 你真係好有心, 今早我出左門口, 真係有行返轉頭, 返屋企訓多陣的念頭. 不過打左來, 所以先繼續起行

升級   0%

該用戶從未簽到

1月份訓練及比賽
  8/1 香港仔運動場                4.4K                    
16/1 香港特殊馬拉松2011         3K
19/1  鄧記+跑街                    15K
24/1 Wong sir訓練班              12K
29/1 荃灣西→小欖巴士站(來回) 24K

今個月跑了58.4K
總結:今個月中終於可以復操,不過可能太耐冇跑,心態上冇左以往咁熱誠, 跑又得唔跑又得...

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 喪Ken 於 2011-1-23 23:59 發表

點解我唔知既...
小弟走長課走極都要五分半開外喎...全馬都係目標四小時穩陣少少...

嘩~~ 我長課上次見你快到流星咁都五分半開外! 回程一樣咁快..

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 斯卡 於 2011-2-1 11:02 發表
無熱誠就唔會跑.....
係你無乜壓力啫.....
做運動都係為健康....為開心....同大家一齊開開心心咁咪幾好囉!鍾意就跑快啲....慢ge話又可以吹吹水,都幾好吖.....

C+兄,
你永遠就是這樣...佩服佩服~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 MatthewTse 於 2011-2-1 15:39 發表

嘩~~ 我長課上次見你快到流星咁都五分半開外! 回程一樣咁快..

喪ken永遠都係渣流灘 ...進步空間仲有幾多?相信都是一個迷 ...

升級   68.6%

該用戶從未簽到

威人, 威威不? 是威!!!!你發達 la!!!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 MatthewTse 於 2011-2-1 15:39 發表

mt兄...咪玩,你跑得快,小弟同你面對面跑,所以覺得小弟快啫。