香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 神童威威
打印 上一主題 下一主題

神童多謝大家支持!再見~

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

最後50米簡直係全場人睇住校長表演...全場打氣...好震撼...
佢應該好感激我地開頭跑得咁快先至有咁嘅場面出現

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   13.33%

該用戶從未簽到

原帖由 神童威威 於 2011-3-1 23:37 發表
小學陸運會
今日參加了百厭星學校舉行的陸運會,當然唔係大蝦細落場參賽啦!
百厭星60米初賽跑第三符碌地入決賽,決賽都冇諗住佢會有奇蹟出現,
是關佢太似我喇!太懶惰 ...
不過場決賽都好刺激,除第一二名實 ...

哈哈, 同校長同組, 又跑到冠軍, 真係識做!

升級   0%

該用戶從未簽到

哇!淨係你嗰棒都贏人地90米啦!恭喜神童同小神童!

升級   0%

該用戶從未簽到

神童同百厭星以後有運行啦!
想問其餘個幾組既家長係唔係只擺手,腳無郁既呢?wahaha

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 喪Ken 於 2011-3-2 09:59 發表
哇!淨係你嗰棒都贏人地90米啦!恭喜神童同小神童!

冇咁跨張...頂多50米姐 ...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 燉奶佬 於 2011-3-2 10:18 發表
神童同百厭星以後有運行啦!
想問其餘個幾組既家長係唔係只擺手,腳無郁既呢?wahaha

其實八組都好平均,有d組仲有PE阿sir跑添
只係家長中我較為跑得快少少,所以...

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   97.1%

該用戶從未簽到

原帖由 神童威威 於 2011-3-1 23:37 發表
小學陸運會
今日參加了百厭星學校舉行的陸運會,當然唔係大蝦細落場參賽啦!
百厭星60米初賽跑第三符碌地入決賽,決賽都冇諗住佢會有奇蹟出現,
是關佢太似我喇!太懶惰 ...
不過場決賽都好刺激,除第一二名實 ...

恭喜, 威威, 百厭星好似你好得意啊~~

升級   0%

該用戶從未簽到

Wong sir訓練班(7/3)
今晚係第一堂開學禮,原本告了假缺席,
不過收到大內密函話會有特別節目舉行,所以點難都要比比面出席啦
到場後第一時間做身體檢查,磅體重及量血壓脈搏,結果通通都唔合格
連最後測試100米跑,自己都覺得好唔合格,冇理由跑14"xx ...
算吧!聽小彗星講跑得慢日後會有好日子過 ,收到!明白晒
Wong sir你依家知道點解小彗星會渣流灘啦!渣流灘都14"xx,真係好鬼勁
跑完洗完白白就去參加今晚特別節目舉行,咪就係Wong sir生日會囉!
好開心見到各區跑友同高手參與今次活動,Wong sir的魅力真係冇得頂

今晚跑了0.1K      本月共跑0.1K

升級   97.05%

該用戶從未簽到

Wong sir訓練班(7/3)
今晚係第一堂開學禮,原本告了假缺席,
不過收到大內密函話會有特別節目舉行,所以點難都要比比面出席啦
到場後第一時間做身體檢查,磅體重及量血壓脈搏,結果通通都唔合格
連最後測試100米跑,自己都覺得好唔合格,冇理由跑14"xx ...
算吧!聽小彗星講跑得慢日後會有好日子過 ,收到!明白晒
Wong sir你依家知道點解小彗星會渣流灘啦!渣流灘都14"xx,真係好鬼勁
跑完洗完白白就去參加今晚特別節目舉行,咪就係Wong sir生日會囉!
好開心見到各區跑友同高手參與今次活動,Wong sir的魅力真係冇得頂

我都收到 ! 明白晒 !

升級   0%

該用戶從未簽到

湖山公園慢跑
太耐冇跑過步喇!肚仔開始有車軚出現 ,所以今早幾懶都要落街出身汗先...
陪太太慢跑兩圈後,自己再加快少少跑多八圈先收工。
3'39"  3'59"  2'59"  2'58"  2'58"
2'55"  2'54"  2'50"  2'41"  2'42" = 30'35"

今早跑了約5.5K    本月共跑5.6K

升級   0%

該用戶從未簽到

Wong sir訓練班(14/3)
到場後熱身數圈就開始八式操練,之後就要測試200米同400米時間。
200米時間29"79,最後20米嚴重乏力
400米時間1'08",拍住壞人走,佢癡線嫁 !自問自己前速都唔慢吖!
點之頭200米已經比佢拋開我十多米,心諗有冇咁快呀
簡直係超級電兔自己唯有保持速度,等最後一百先駛出絕招"爆一百"睇下可以追番多少,
追呀!追呀!估唔到終點前可以追趕到佢,驚險 !今次都算是自己的代表作

今晚跑了約2.5K     本月共跑8.1K

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 神童威威 於 2011-3-15 22:40 發表
Wong sir訓練班(14/3)
到場後熱身數圈就開始八式操練,之後就要測試200米同400米時間。
200米時間29"79,最後20米嚴重乏力
400米時間1'08",拍住壞人走,佢癡線嫁 !自問自己前速都唔慢吖!
點之頭 ...

隊長無鬼用架

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 上水馬王 於 2011-3-15 23:26 發表

隊長無鬼用架" />" />hjghugh

佢已經好勁嫁喇 !喪跑左3百多米先至係終點前乏力,唔係個個人都得...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 上水馬王 於 2011-3-15 23:26 發表

隊長無鬼用架" />" />hjghugh

佢走完光愛未回掛

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Parco爸 於 2011-3-15 23:31 發表

佢走完光愛未回掛

呢個理由都幾合理~
算啦...放過壞人唔話佢冇鬼用啦~

升級   0%

該用戶從未簽到

壤人又病完,又跑完比賽,尋日既測試唔可以作準,叫佢再跑過啦!

升級   100%

該用戶從未簽到