香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 神童威威
打印 上一主題 下一主題

神童多謝大家支持!再見~

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 喪Ken 於 2011-2-6 21:05 發表

唔好老屈我好喎!萬一俾wongsir 見到點算...

咁你咪跑番快d咪得囉!我知你得嫁

升級   0%

該用戶從未簽到

Wong sir訓練班(7/2)
放假關係可以早點到場...
冇跑八天,自己慢慢跑執番22.5個大圈鬆番對腳仔先。
時間如下:
2'22"  2'22"  2'20"  2'27"  2'32"  

2'28"  2'24"  2'24"  2'24"  2'23"
2'25"  2'24"  2'25"  2'23"  2'29"
2'25"  2'27"  2'27"  2'24"  2'22"
2'24"  2'24"  1'12"
總時間:54'17"(約10K)
哈哈 !竟然跑番老虎比賽時的時間!

之後就開始今晚的主菜800米X7組(每組休3分鐘),跑完10K都唔係好想衝圈,
不過來到冇理由唔玩啦!最多衝慢一點...點知第二組後Wong sir唔收貨,唯有盡人事加快少少啦
時間如下:
1'40"  1'40" = 3'20"
1'37"  1'34" = 3'11"
1'30"  1'36" = 3'06"
1'35"  1'31" = 3'06"
1'31"  1'31" = 3'02"
1'34"  1'30" = 3'04"
1'34"  1'25" = 2'59"
哇!勁呀!衝到亂晒龍 ...
玩完後慢跑2大圈加拉筋放學食新年飯餐

今晚跑了16.5K      本月共跑16.5K

升級   97.1%

該用戶從未簽到

哈哈, 威威, 說起來又令我想起老虎比賽添~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 GRACE@ 於 2011-2-8 14:10 發表
哈哈, 威威, 說起來又令我想起老虎比賽添~~" />" />hjfgchdf

54'XX暫時係我人生10K比賽最慢的記錄,唔知何時先打破 ...
昨晚食飯叫妳過來又唔來,有利是都唔要 ...

升級   13.33%

該用戶從未簽到

原帖由 神童威威 於 2011-2-8 13:02 發表
Wong sir訓練班(7/2)
放假關係可以早點到場...
冇跑八天,自己慢慢跑執番22.5個大圈鬆番對腳仔先。
時間如下:
2'22"  2'22"  2'20"  2'27"  2'32"  
2'28"  2'24"  2'24"  2'24"  2'23"
2'25"  2'24"  2'25"  ...

可放可留, 神童兄漸入佳境喎!

升級   97.1%

該用戶從未簽到

原帖由 神童威威 於 2011-2-8 14:19 發表

54'XX暫時係我人生10K比賽最慢的記錄,唔知何時先打破 ...
昨晚食飯叫妳過來又唔來,有利是都唔要 ...

哈哈, 尋日多人唔好意思嘛
威威, 呢個記錄冇得破架喇~~54'XX, 好有意義架...

升級   100%

該用戶從未簽到

頭先係屯門見到神童先生喎~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大B 於 2011-2-8 14:31 發表

可放可留, 神童兄漸入佳境喎!

大B兄,
錯喇!識得我跑的人都知我只識放唔識留嫁 !"留"呢方面仲有排學習 ...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 GRACE@ 於 2011-2-8 14:33 發表

哈哈, 尋日多人唔好意思嘛" />" />hjfgchdf
威威, 呢個記錄冇得破架喇~~54'XX, 好有意義架..." />" />

妳星期六落鄧記嗎 ?等我靜悄悄地比番妳吖!

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 天鬼 於 2011-2-8 14:41 發表
頭先係屯門見到神童先生喎~

喺屯門見到我有嘜出奇??
我喺白天撞鬼先至奇...
話時話...嘜你住屯門嘅咩

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 oscar 於 2011-2-9 00:24 發表
阿平坐咗係隔離....唔敢四圍走....

原本帶左隱形金剛圈...怪唔知得啦

升級   97.1%

該用戶從未簽到

原帖由 神童威威 於 2011-2-9 00:15 發表

謝謝威威, 星期六我應該落鄧記呢~~

(謝謝你的心意, 這比實際還重要呢 )

升級   97.1%

該用戶從未簽到

原帖由 oscar 於 2011-2-9 00:24 發表
阿平坐咗係隔離....唔敢四圍走....

O兄, 咁我下次坐你隔離咪冇事囉

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 神童威威 於 2011-2-9 00:15 發表

喂,我saturaday 都落鄧記,為左見你一面.還有我重料多過心意.黃色代表真誠,啡色代表關切,紅色代表一般,藍色代表求其.

你吾好只比c妹,我會去告狀的(這樣關懷的說氣來的) . 

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 GRACE@ 於 2011-2-9 10:06 發表

O兄, 咁我下次坐你隔離咪冇事囉" />" />

下次叫O兄坐係平西隔離, 被平西熊抱幾下, 狼吻數番, 滿足下佢 (男人老狗學人呷醋, 呵呵呵 !!) 

升級   0%

該用戶從未簽到

鄧記定速跑16K
人生第一次在運動場連續跑40個圈,所以都擔心有點苦悶 ,所以決定戴住MP3跑。
今次set目標跑1'45"/圈,可惜...好可惜 ...越跑越差...又快又慢...
感覺自己狀態真係麻麻地 ,看來渣打半馬難pb,盡力算吧!造番上年1:36"xx已經很滿足。

時間如下:
1'42"  1'49"  1'44"  1'46"  1'48"

1'47"  1'45"  1'48"  1'46"  1'48"
1'47"  1'47"  1'49"  1'45"  1'48"
1'49"  1'47"  1'46"  1'47"  1'48"  00'10"(飲水)
1'47"  1'46"  1'48"  1'49"  1'51"
1'49"  1'49"  1'49"  1'45"  1'47"
1'45"  1'45"  1'50"  1'45"  1'50"
1'49"  1'48"  1'48"  1'49"  1'32"
總時間:1:11'27"

今早跑了16K      本月共跑32K.5

升級   0%

該用戶從未簽到

渣打馬拉松2011(半馬)
今日天氣不錯,天陰陰涼涼地,跑到西隧出口先開始落雨點,
就是這樣...在操練不足之情況下,竟然快過上年三分鐘,雖然未pb,不過已經好滿意!
真係意想不到,唔讚下自己都唔得,哈哈

時間如下:
3'53"99  4'19"28  4'23"68  4'27"46  4'25"66

4'25"14  4'20"57  4'16"81  4'28"11  4'24"06
4'19"93  4'25"69  4'10"25  4'27"73  4'36"49
4'41"49  4'35"05  4'43"17  4'31"97  5'02"34
4'38"91
總時間:1:33'33"(自己計)

跑完後食過早餐就同同事一起到洛克道為全馬打打氣,
終於見到大西北朋友一個一個陸續回來,
梁兄、B哥、P哥、喪ken、壞人、Sue、P爸、天鬼、
Nancy、蕉仔、亞平、小師妹、Billy,仲有好多好多...
你地真係好勁 !明年我都要玩全馬呀

今早跑了21.1K      本月共跑53.6K

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

威威, 傷後復出都咁勁, 點夠你跑呀